Hoe u de reactie met tekstberichten op oproepen op de iPhone kunt aanpassen

hoe-om-te-reageren-met-sms-berichten-naar-oproepen-op-iphone-foto 1

U kunt oproepen op uw iPhone eenvoudig negeren of weigeren. Maar wat als u op zijn minst een snel bericht wilt verzenden om de oproep te bevestigen? Er zijn drie standaard sms-berichten die u kunt verzenden als antwoord op oproepen op uw iPhone.

Als geen van de standaard sms-antwoorden uw doel dient, kunt u deze wijzigen. Tik op Instellingen op het startscherm van uw iPhone om de antwoorden met tekst aan te passen.Tik op het scherm Instellingen op Telefoon.

hoe-om-te-reageren-met-sms-berichten-naar-oproepen-op-iphone-foto 3

Tik op Reageren met tekst op het scherm Telefooninstellingen.

hoe-om-te-reageren-met-sms-berichten-naar-oproepen-op-iphone-foto 4

Tik in het scherm Reageren met tekst op het antwoord dat u wilt vervangen.

hoe-om-te-reageren-met-sms-berichten-naar-oproepen-op-iphone-foto 5

Typ uw aangepaste reactie. Uw reactie wordt automatisch opgeslagen en u kunt met de Home-knop direct terugkeren naar het Home-scherm.

OPMERKING: Als u rechtstreeks vanuit het instellingenscherm Reageren met tekst terugkeert naar het startscherm, wordt datzelfde scherm weergegeven de volgende keer dat u Instellingen opent.

hoe-om-te-reageren-met-sms-berichten-naar-oproepen-op-iphone-foto 6

Alle reacties die u hebt aangepast, worden weergegeven in donkerdere tekst en een ronde knop met een x erop wordt aan de rechterkant weergegeven. Als u besluit terug te gaan naar het standaardantwoord dat u hebt vervangen door uw aangepaste antwoord, tikt u op de x-knop.

hoe-om-te-reageren-met-sms-berichten-naar-oproepen-op-iphone-foto 7

OPMERKING: u kunt slechts uit drie sms-antwoorden voor oproepen kiezen. U kunt niet meer toevoegen; u kunt alleen de bestaande antwoorden wijzigen.

Meer verhalen

Geek Trivia: wanneer je een woord zo vaak herhaalt dat het de betekenis verliest die je ervaart?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u uw Chrome-, Firefox- en Internet Explorer-bladwijzers kunt synchroniseren met Safari

Als je regelmatig een Mac en Windows gebruikt, is de kans groot dat je een andere browser dan Safari gebruikt. Als u Safari echter wilt gebruiken en uw bladwijzers gesynchroniseerd wilt houden, kunt u dat als volgt doen.

Hoe hardwarestuurprogramma's op Windows te installeren zonder de Bloat

Gebruik de stuurprogramma's die Windows biedt en u hoeft zich geen zorgen te maken over bloatware. Als u de stuurprogramma's van uw fabrikant moet installeren, kunt u als volgt alle zware bedieningspanelen en opstarttoepassingen vermijden die ze bevatten.

Hoe Google Foto's te gebruiken om een ​​onbeperkt aantal foto's op te slaan

Google Foto's biedt onbeperkte opslagruimte voor uw foto's en video's, een gelikte website en automatisch geüploade apps voor Android, iPhone, Windows en Mac. Het is een geweldige optie om uw foto's op te slaan.

Hoe u uw webcam kunt uitschakelen (en waarom u dat zou moeten doen)

Eens een zorg die de provincie van de paranoïde was, hebben jarenlange rapporten en onthullingen duidelijk gemaakt dat mensen je echt kunnen (en zullen) bespioneren via je webcam. Lees verder terwijl we bespreken waarom u uw webcam moet uitschakelen of afdekken, hoe u dit kunt doen, en bekijk enkele handige

10 handige opties die u kunt configureren in de webinterface van uw router

Uw draadloze router heeft verschillende handige opties die u kunt configureren. Deze zijn praktisch verborgen - u zou niet weten dat deze functies bestaan, tenzij u de configuratiepagina's van uw router doorzocht.

Een aangepaste Apple Watch Face maken van een enkele foto of een fotoalbum

Met de Apple Watch kunt u wijzerplaten aanpassen en toevoegen. Je kunt ook elke foto (of album) van je telefoon gebruiken als achtergrond voor een wijzerplaat met de tijd en datum. Foto's moeten worden overgebracht naar uw horloge om te worden gebruikt voor wijzerplaten.

Zal een USB 2.0-apparaat sneller opladen als het is aangesloten op een USB 3.0-poort?

Wachten tot je favoriete mobiele apparaat volledig is opgeladen, kan soms je geduld op de proef stellen, dus je kunt in de verleiding komen om andere 'methoden' te proberen om het proces te versnellen. Maar kan het toch? De SuperUser Q&A-post van vandaag heeft het antwoord op de vraag van een nieuwsgierige lezer.

Hoe u uw Windows-gaming-pc automatisch kunt laten opstarten naar de Big Picture-modus (zoals een stoommachine)

Steam Machines met Valve's Steam OS starten automatisch op naar Steam's Big Picture Mode, zodat je een controller kunt gebruiken om games te starten en al het andere te doen. Als u een Windows-gaming-pc op uw tv hebt aangesloten, kunt u deze ook rechtstreeks naar de Big Picture-modus laten opstarten.

Geek Trivia: Maagzweren worden veroorzaakt door?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!