Aangepaste tekens toevoegen aan het monogram van de Apple Watch

hoe-aan-gepaste-tekens-toevoegen aan-de-appel-horloge-en-8217;s-monogram foto 1

Je kunt je Apple Watch personaliseren met verschillende wijzerplaten en complicaties, maar als je echt een persoonlijk tintje wilt toevoegen, heeft de Color-wijzerplaat een coole Monogram-complicatie, waarmee je maximaal vier tekens op de wijzerplaat kunt weergeven. De complicatie van het Monogram is echter meer aanpasbaar dan mensen zich realiseren.

Hier leest u hoe u de Monogram-complicatie kunt aanpassen en hoe u toegang krijgt tot meer opties voor tekens, zoals het Apple-logo.Als uw wijzerplaat momenteel niet de Color-wijzerplaat is, moet u eerst controleren of de wijzerplaat actief is. Als dit niet het geval is, drukt u op de digitale kroon totdat u terugkeert naar de wijzerplaat. Druk vervolgens met kracht op de wijzerplaat.

hoe-aan-gepaste-tekens-toevoegen aan-de-appel-horloge-en-8217;s-monogram foto 2

De wijzerplaatkiezer verschijnt. Veeg naar links of rechts om de wijzerplaat Kleur te vinden, afhankelijk van welke wijzerplaat actief was.

hoe-aan-gepaste-tekens-toevoegen aan-de-appel-horloge-en-8217;s-monogram foto 3

Zodra u de wijzerplaat Kleur hebt gevonden, tikt u op Aanpassen.

hoe-aan-gepaste-tekens-toevoegen aan-de-appel-horloge-en-8217;s-monogram foto 4

In het eerste aanpassingsscherm voor de wijzerplaat Kleur kunt u de kleur kiezen. Als u de kleur wilt wijzigen, gebruikt u de digitale kroon om een ​​andere kleur te selecteren. Veeg vervolgens naar links om naar het tweede aanpassingsscherm te gaan.

hoe-aan-gepaste-tekens-aan-de-appel-horloge-en-8217 toe te voegen;s-monogram foto 5

Met dit scherm kunt u wijzigen welke complicaties op de wijzerplaat worden weergegeven. Tik op de middelste complicatie. De enige opties voor deze plek zijn Geen of Monogram. Zorg ervoor dat Monogram is geselecteerd.

hoe-aan-gepaste-tekens-toevoegen aan-de-appel-horloge-en-8217;s-monogram foto 6

Druk op de digitale kroon totdat u terugkeert naar de wijzerplaat. Let op het monogram bovenaan de wijzerplaat.

hoe-aan-gepaste-tekens-toevoegen aan-de-appel-horloge-en-8217;s-monogram foto 7

Nu we de wijzerplaat Kleur hebben geselecteerd en de monogramcomplicatie hebben ingeschakeld, kunt u het monogram aanpassen met uw telefoon. Tik op de Watch-app op het startscherm.

hoe-aan-gepaste-tekens-toevoegen aan-de-appel-horloge-en-8217;s-monogram foto 8

Zorg ervoor dat het My Watch-scherm actief is. Als dat niet het geval is, tikt u op het My Watch-pictogram onder aan het scherm.

hoe-aan-gepaste-tekens-toevoegen aan-de-appel-horloge-en-8217;s-monogram foto 9

Tik op het scherm Mijn horloge op Klok.

hoe-aan-gepaste-tekens-toevoegen aan-de-appel-horloge-en-8217;s-monogram foto 10

Tik op Monogram op het klokscherm.

hoe-aan-gepaste-tekens-toevoegen aan-de-appel-horloge-en-8217;s-monogram foto 11

De cursor wordt automatisch aan het einde van het huidige monogram geplaatst. Verwijder de huidige letter(s) en typ letters, cijfers of symbolen van het standaardtoetsenbord. Tik

hoe-aan-gepaste-tekens-aan-de-appel-horloge-en-8217 toe te voegen;s-monogram foto 12

De letter(s) die u hebt getypt, worden rechts van de optie Monogram op het klokscherm weergegeven.

hoe-aan-gepaste-tekens-aan-de-appel-horloge-en-8217 toe te voegen;s-monogram foto 13

Uw nieuwe monogram wordt weergegeven op de wijzerplaat Color.

hoe-aan-gepaste-tekens-toevoegen aan-de-appel-horloge-en-8217;s-monogram foto 14

Hier wordt het interessant. U kunt ook andere tekens toevoegen, zolang u ze maar uit andere bronnen kunt kopiëren. De UniChar Picker-app is een geweldige bron. Zoek het op in de App Store en installeer het. Tik vervolgens op het UniChar-pictogram op het startscherm om de app te openen.

hoe-aan-gepaste-tekens-aan-de-appel-horloge-en-8217 toe te voegen;s-monogram foto 15

Je kunt elk personage uit de UniChar-collectie gebruiken als onderdeel van je monogram. Voor dit voorbeeld gebruiken we het Apple-logo. Scrol omlaag naar het gedeelte Pictogrammen en tik op het Apple-logo.

hoe-aan-gepaste-tekens-aan-de-appel-horloge-en-8217 toe te voegen;s-monogram foto 16

Het Apple-logo verschijnt in het gedeelte Recent gebruikt. Om het Apple-logo-symbool te kopiëren, tikt u op het Apple-logo en houdt u het vast...

hoe-aan-gepaste-tekens-aan-de-appel-horloge-en-8217 toe te voegen;s-monogram foto 17

...totdat u Gekopieerde weergave op het scherm ziet.

hoe-aan-gepaste-tekens-toevoegen aan-de-appel-horloge-en-8217;s-monogram foto 18

Ga terug naar het Monogram-scherm in de Watch-app, zoals eerder beschreven. Verwijder het huidige monogram en blijf op die plek tikken totdat je de pop-up Plakken ziet en tik op die pop-up.

hoe-aan-gepaste-tekens-aan-de-appel-horloge-en-8217 toe te voegen;s-monogram foto 19

Het Apple-logo wordt op het Monogram-scherm ingevoegd. Tik nogmaals op Klok bovenaan het scherm om de wijziging te accepteren en terug te keren naar het klokscherm.

hoe-aan-gepaste-tekens-toevoegen aan-de-appel-horloge-en-8217;s-monogram foto 20

Het Apple-logo verschijnt rechts van Monogram op het klokscherm.

hoe-aan-gepaste-tekens-toevoegen aan-de-appel-horloge-en-8217;s-monogram foto 21

Het Apple-logo wordt nu weergegeven op de wijzerplaat Kleur.

hoe-aan-gepaste-tekens-toevoegen aan-de-appel-horloge-en-8217;s-monogram foto 22

Sommige tekens zien er mogelijk niet goed uit op de wijzerplaat Kleur, omdat het teken erg klein wordt. Probeer verschillende karakters uit en kijk wat je leuk vindt - er zijn veel coole dingen die je kunt doen.

Meer verhalen

Hoe u uw Android-telefoon of -tablet kunt resetten wanneer deze niet wil opstarten

De veilige modus kan u helpen bij het oplossen van problemen met uw Android, maar soms moet u alles wissen en uw apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Maar als u geen normale fabrieksreset kunt uitvoeren, bijvoorbeeld als uw telefoon niet goed opstart, kunt u dit doen via de herstelomgeving van Android.

Waarom is er een nutteloze spellenmap in het startmenu van Windows 7?

Microsoft's Games Explorer - ook bekend als de Games-map - is slechts een enkele klik verwijderd elke keer dat u het Start-menu van Windows 7 opent. Het is de interface van Microsoft voor je pc-games, maar niet elke game verschijnt hier - en wat is eigenlijk een gameprovider?

Hoe u honderden of duizenden dollars kunt besparen op mobiele telefonie

Mobiele telefooncontracten zijn slecht. Je krijgt een ogenschijnlijk goedkope telefoon vooraf, maar je betaalt meer dan de kosten van de telefoon over twee jaar. Prepaid telefoonabonnementen stijgen niet voor niets in Noord-Amerika.

Hoe u al uw e-mailadressen kunt combineren in één Gmail-inbox

Gmail is niet alleen een typisch webmailsysteem - het is een volwaardige e-mailclient die al uw e-mailadressen op één plek kan consolideren. Ontvang al uw e-mails in één Gmail-inbox en verzend e-mails vanaf elk adres.

Het digitale kluisje dat Hollywood wil dat je gebruikt: UltraViolet uitgelegd

UltraViolet is een digitaal kluisje voor je films, ontworpen door de grote filmstudio's. Het is een reactie op iTunes: studio's willen niet dat al hun klanten iTunes gebruiken terwijl Apple het enige bedrijf is dat de leiding heeft.

Wat is een Quantum Dot-tv precies?

TV-fabrikanten zijn constant in een race om nieuwe functies toe te voegen, zodat ze u kunnen overtuigen om een ​​nieuwe TV te kopen. Volgende na 3D, 4K en gebogen schermen: Quantum dots!

Hoe u uw iPad of iPhone voor kinderen kunt vergrendelen

iPads en iPhones geven u controle over hoe uw kinderen uw apparaten kunnen gebruiken. U kunt uw apparaat snel vergrendelen aan een bepaalde app voordat u het overhandigt, of u kunt een heel apparaat vergrendelen met uitgebreid ouderlijk toezicht.

Is UPnP een beveiligingsrisico?

UPnP is standaard ingeschakeld op veel nieuwe routers. Op een gegeven moment adviseerden de FBI en andere beveiligingsexperts om UPnP om veiligheidsredenen uit te schakelen. Maar hoe veilig is UPnP tegenwoordig? Handelen we veiligheid in voor gemak bij het gebruik van UPnP?

Een eenvoudige Minecraft-server zonder stress instellen met Minecraft Realms

Er zijn veel manieren om een ​​Minecraft-game te hosten, maar het is moeilijk om de eenvoud van het kopen van een server rechtstreeks bij Mojang, het bedrijf achter Minecraft, te verslaan (en nu komt het zelfs met een gratis proefperiode van 30 dagen!) Lees verder terwijl we laten zien hoe u een Minecraft Realms-server aanschaft en configureert.

Geek Trivia: de langstlopende tv-kerstspecial in de geschiedenis van de VS is?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!