History Eraser Pro ruimt je Android-caches op

geschiedenis-wisser-pro-schoont-je-android-caches foto 1

Als u een opgeruimde telefoon wilt houden (of mensen buiten uw bedrijf wilt houden), maakt History Eraser Pro korte metten met het opschonen van de cachebestanden van uw Android-apparaat.

In plaats van door verschillende menu's te graven en te proberen uit te vinden hoe u elke afzonderlijke cache kunt opschonen, plaatst History Eraser Pro alles in een overzichtelijk dashboard voor eenvoudig wissen van de cache. Start het op, selecteer wat je wilt dumpen (zoals je belgeschiedenis, browsegeschiedenis en meer) en veeg het weg.Ondanks de Pro in de naam, is History Eraser Pro een gratis applicatie - Android 1.5+ vereist.

History Eraser Pro [Android Market via verslavende tips]

Meer verhalen

Wat u zei: hoe u uw wachtwoorden bijhoudt

Eerder deze week hebben we je gevraagd om je technieken voor het beheren en organiseren van je wachtwoorden te delen. Nu zijn we terug om de tools, trucs en tips te benadrukken die u gebruikt om uw wachtwoorden en internetbeveiliging te ruziën.

Hack een houten pallet in een hangstoel [DIY]

Je hebt nu waarschijnlijk een pallet of twee tegen de achtermuur van je kantoor staan; zo maak je van een van die oude pallets een comfortabele hangstoel voor in je achtertuin.

Locatiecache wist locatietracking van Android-telefoons

Als de recente opschudding over de agressieve iOS-trackinglogboeken van Apple u een beetje paranoïde maakt over wat uw Android-apparaat mogelijk opslaat, maakt Location Cache het eenvoudig om de locatiedatabase op uw telefoon te bekijken en te wissen.

Friday Fun: Angry Alien

Heb je een lange week gehad en heb je iets nodig om die laatste uren draaglijker te maken? Ga dan lekker zitten en maak je klaar voor een leuk stukje plezier! In de game van deze week is het jouw missie om de aliens op Moana te helpen de menselijke kolonisten te verjagen en ze naar huis te sturen.

Hoe zang te isoleren en op te slaan van muzieknummers met Audacity

Je hebt gezien hoe je zang verwijdert om karaoke-tracks te maken, maar wat als je de muziek niet wilt? Met een soortgelijk proces en goede bronaudio kun je de instrumenten weggooien en de zang behouden voor een a capella-effect.

Geek-deals: afgeprijsde geluidssystemen, Nintendo Wii-consoles en gratis apps

Als je van nieuwe spullen houdt, maar niet van hoge prijzen, dan hebben we een aantal deals voor je; pak een aantal sterk afgeprijsde laptops, gamesystemen en gratis mobiele apps in de Geek Deals-verzameling van deze week.

Veel plezier met typen als een hacker met Hacker Typer [Geek Fun]

Bent u op zoek naar een beetje plezier om uw minder computervaardige familie en vrienden mee te imponeren? Dan heb je Hacker Typer nodig. Met Hacker Typer kun je geweldig uitziende 1337-code produceren met slechts een paar toetsaanslagen.

Uit de doos met tips: Windows opnemen, de levensduur van de batterij verlengen en CCleaner superchargen

Het is tijd om in het vak met tips te duiken en de beste lezerstips van deze week te delen. Vandaag kijken we naar een eenvoudige en ingebouwde manier om problemen in Windows vast te leggen, het leven uit je batterijen te persen en CCleaner supercharger te maken.

Mac-mensen versus pc-mensen [vergelijkingsinfographic]

De mensen van Hunch Blog hebben een onderzoek uitgevoerd naar verschillen in persoonlijkheid, esthetische smaak, mediavoorkeuren en meer tussen mensen die Macs en pc's gebruiken. Benieuwd hoe jij je verhoudt tot degenen die de su...

Vraag de lezers: hoe houdt u uw wachtwoorden bij?

Als je langer dan een dag of twee online bent, heb je al een stapel wachtwoorden verzameld. Hoe houdt u ze bij, organiseert u ze en zorgt u ervoor dat u altijd sterke en unieke wachtwoorden gebruikt? We willen alles horen over uw wachtwoordtrucs.