Dit is waarom u geen Taakbeheer op uw Android-telefoon zou moeten gebruiken

hier-en-8217;s-waarom-je-moet-en-8217;t-gebruik-een-taakmanager-op-je-android-telefoon foto 1

Bij Lifehacker hebben ze een zeer grondige handleiding geschreven over waarom je niet de moeite zou moeten nemen om Task Killer-applicaties op je Android-telefoon te gebruiken, omdat ze echt geen goed doen.

We hebben hier bij How-To Geek veel onderzoek gedaan naar dit onderwerp, en al het onderzoek komt overeen met alles wat Lifehacker heeft geschreven. Zelfs als je applicaties doodt, of een regel instelt om applicaties automatisch te doden, kunnen ze gewoon respawnen wanneer ze maar willen, omdat Android applicaties toestaat om te binden aan gebeurtenissen, of zelfs een timergebeurtenis. Slecht geschreven applicaties moeten gewoon worden verwijderd, niet getemd.En natuurlijk kun je applicaties altijd eenvoudig geforceerd doden zonder een taakbeheerder.

Android Task Killers uitgelegd: wat ze doen en waarom je ze niet zou moeten gebruiken [Lifehacker]

Meer verhalen

Week in Geek: zorg ervoor dat uw e-mailwachtwoord een Secure Edition is

Deze week hebben we geleerd ClearType in Windows 7 aan te passen voor een betere leesbaarheid van het scherm, schijfruimte vrij te maken op Ubuntu door pakketbestanden in de cache te verwijderen, iTunes te installeren zonder extra bloatware, rommel te verminderen door minimalistische achtergronden te gebruiken voor iPhones, iPads, Androids, & Desktops, vertel wat is

Beginner: voeg Google toe als uw zoekmachine in Internet Explorer 9

Onlangs heeft Microsoft de IE 9 Beta voor het publiek uitgebracht en het is erg leuk. U kunt direct in de adresbalk zoeken zoals in Chrome, maar de standaardprovider is Bing. U kunt dit als volgt wijzigen in Google.

Plan Windows 7 Media Center-optimalisatie voor betere prestaties

Windows 7 Media Center bevat een optimalisatiefunctie die media optimaliseert om met WMC te werken. Het proces kan lang duren als u een grote bibliotheek heeft en hier bekijken we hoe u dit kunt plannen terwijl u slaapt.

Fantastische rijvaardigheid of gecontroleerde waanzin? Jij beslist [Video]

Chauffeur Ken Block doet in deze video een zeer indrukwekkend stukje Gymkhana-rijden. Of je hem nu goed vindt of gewoon gek, je moet bewondering hebben voor de hoeveelheid oefening en durf die nodig was om dit niveau te bereiken...

Wanneer iPhones en juryplicht niet samengaan

Misschien wilt u de volgende keer dat u uw iPhone tijdens de jurydienst gaat gebruiken, heroverwegen. Een juryvoorzitter uit Florida gebruikte zijn iPhone om de definitie van voorzichtigheid op Encarta op te zoeken en deelde het resultaat met zijn medejurylid...

Gebruik een Unicode-teksttruc om lijsten te maken met selectievakjes

Waarom zou je je druk maken om ingewikkelde webapps als je gewoon een simpele lijst wilt maken? Met een paar handige Unicode-tekens kun je een visueel aantrekkelijke en gemakkelijk te doorbladeren lijst maken met platte tekst!

Friday Fun: Battleship – General Quarters

Het is weer vrijdag en het wordt waarschijnlijk erg saai op kantoor. Fleur de boel op door het bevel over een marinevloot te nemen en de strijd aan te gaan met Battleship - General Quarters.

Lees de volledige Android-gids gratis online (of koop een offline exemplaar)

Kevin Purdy, een van mijn collega-schrijvers bij Lifehacker en allround good guy, heeft zojuist een uitstekend boek gepubliceerd met alles wat je ooit zou willen weten over Android - en het is gratis online beschikbaar.

Een vervolgkeuzelijst maken in OS X

Afhankelijk van waar je je Mac voor gebruikt, zou je veel tijd in de Terminal kunnen doorbrengen, dus vandaag laten we je een manier zien om een ​​terminal te maken die van de bovenkant van het scherm naar beneden valt, zoals de oude Quake-console deed .

Gebruik Aero Snap met Internet Explorer 9 Tabs in Windows 7

Zoals u weet heeft Microsoft gisteren Internet Explorer 9 Beta voor het publiek vrijgegeven. Een van de interessante functies is het gebruik van Aero Snap met tabbladen in Windows 7, en we zullen er snel naar kijken.