Hex-a-hop is een leuk op zeshoeken gebaseerd spel voor Linux en Windows

hexahop-is-een-leuke-hexagon-tegelgebaseerde-game-voor-linux-en-windows foto 1Ben je op zoek naar een leuk puzzelspel op basis van tegels om op je computer te spelen? Kijk dan eens goed naar Hex-a-hop. Hex-a-hop wordt geleverd met 100 niveaus van tegelpuzzeloplossende goedheid om je bezig te houden (en na te denken)!

Voor ons voorbeeld was Hex-a-hop beschikbaar in het Ubuntu Software Center, maar u kunt de game voor uw specifieke systeem downloaden via de onderstaande link.

Hier is het startscherm voor Hex-a-hop. Het doel van het spel is om het meisje te helpen van een groene hex-tegel naar een groene hex-tegel te gaan om ze te vernietigen zonder vast te komen te zitten uit de buurt van een veilige hex-tegel.Opmerking: met de opties kunt u desgewenst Hex-a-hop naar Volledig scherm schakelen.

hexahop-is-een-leuke-hexagon-tegelgebaseerde-game-voor-linux-en-windows foto 2

Zodra u het eerste niveau start, wordt u getoond hoe u het spel kunt spelen met uw toetsenbord, numeriek toetsenbord of muis. Plezier hebben!

hexahop-is-een-leuke-hexagon-tegelgebaseerde-game-voor-linux-en-windows foto 3

Opmerking: Hex-a-hop is niet beschikbaar voor Mac.

Hex-a-hop-startpagina [via OMG! Ubuntu!]

Meer verhalen

Installeer een GUI-app om de instellingen van Unity 2D eenvoudig te wijzigen in Ubuntu 11.04

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om de instellingen voor Unity 2D op uw Ubuntu 11.04-systeem aan te passen? Dan hebben we de perfecte app om met je te delen. Mariano Chavero heeft een eenvoudige, gebruiksvriendelijke GUI-app gemaakt waarmee je kunt tweaken ...

Jog.fm genereert afspeellijsten voor uw trainingsavonturen

Het maken van een afspeellijst met oefeningen is lastig; de meesten van ons hebben geen beat-per-minute-tellers ingebouwd in onze hersenen. Genereer de perfecte afspeellijst met behulp van Jog.fm.

Rdd.me combineert leesbaarheid en URL-verkorting in één

Leesbaarheid - de webbrowser-add-on die websites opmaakt zodat ze gemakkelijk kunnen worden gelezen - heeft een nieuwe service uitgerold die URL-verkorting en herformattering van leesbaarheid combineert. Nu kunt u netjes opgemaakte artikelen delen met...

Nook-kleurupdates; Converteert Nook naar een eenvoudige Android-tablet

Eerder dit jaar lieten we je zien hoe je een Nook in een volledige Android-tablet kunt hacken; nu heeft Barnes and Noble besloten om zelf die route te gaan met een officiële Nook-to-Tablet-update.

Desktop Fun: Exotische Cars Customization Set

Droom je ervan om in een exotische sportwagen te rijden in plaats van je huidige voertuig? Geef die dromen en je dag een boost door wat benzine-aangedreven adrenaline aan je desktop toe te voegen met onze Exotic Cars Customization-set.

Hoe u uw eigen audio-podcast maakt en uitvoert

Heb je ooit zin om je stem letterlijk naar het web te brengen? Podcasts zijn een geweldige manier om met mensen te communiceren en een blog aan te vullen. Dit is wat u moet weten, van het kopen van een microfoon tot het hosten ervan op uw site.

Vraag How-To Geek: stoppen met automatische IE-updates, aangepaste Windows 7-mapachtergronden en aangepaste Ubuntu-bootloading

Een keer per week duiken we in onze reader-mailbag om uw prangende technische vragen te beantwoorden. Deze week bekijken we het stoppen van Internet Explorer bij het updaten naar versie 9, het aanpassen van mapachtergronden in Windows 7 en het aanpassen van de Ubuntu-bootloader.

GigaPan Time Machine biedt time-lapse-video's met ultrahoge resolutie

GigaPan, het bedrijf dat ons al jaren ultra high-res panorama's brengt, heeft een nieuw aanbod: ultra high-res time lapse video's. Van de oerknal tot bloeiende bloemen, je kunt time-lapse-gebeurtenissen tot in waanzinnig detail bekijken.

Gebruik verpakkingstape om door privacyglas te kijken [Geek Tricks]

In de video hierboven deelt YouTube-gebruiker TheFarmacyMan een interessante video waarin hij een truc demonstreert die hij per ongeluk tegenkwam: als je doorzichtige tape op een mat privacyvenster plaatst, fungeert de tape als een kijkgaatje door de g...

De How-To Geek Guide voor het maken van uw eigen aangepaste Ethernet-kabels

Hoewel het kopen van bulkkabel misschien niet voor iedereen weggelegd is, is het vermogen om lange kabels te repareren en te splitsen een essentiële nerdvaardigheid. Blijf lezen om de tools en technieken te zien die je nodig hebt om de kabels voor je thuisnetwerk aan te passen.