Haal het meeste uit uw Android-apparaat

het-maximale-uit-je-android-apparaat-foto halen 1

Les 1: Hoe Android effectief te gebruiken

Deze How-To Geek School-cursus is bedoeld om je te leren hoe je Android effectief kunt gebruiken, en laat je de belangrijkste instellingen en methoden zien die nodig zijn om echt een Android-professional te worden en het meeste uit je Android-apparaat te halen.

Les 2: Uw geïnstalleerde applicaties beheren

Onze eerste echte stop op weg naar het onder de knie krijgen van Android is om u te helpen begrijpen hoe u uw geïnstalleerde applicaties kunt beheren en organiseren, om te gaan met instellingen en machtigingen, of om zich te ontdoen van applicaties die u niet wilt.Les 3: De levensduur van de batterij van uw Android-apparaat verlengen

Een van de grootste klachten onder gebruikers van apparaten is de levensduur van de batterij. Apparaten en batterijen zijn niet gelijk gemaakt en de status-quo voor de levensduur van de batterij lijkt ongeveer een dag te zijn; vanaf het moment dat iemand 's ochtends wakker wordt en zijn telefoon uit de oplader haalt tot het punt waar hij hem' s avonds aansluit voordat hij naar bed gaat.

Les 4: Prestaties en beveiliging begrijpen

Fabrikanten van handsets en tablets hebben de afgelopen generaties veel prestaties op hun apparaten gebracht. De meeste nieuwe apparaten hebben geen behoefte aan stroom. Zelfs zogenaamde mid-range en budget-apparaten kunnen meestal bijna alles aan wat je naar ze gooit, dus het ergste dat je kunt ervaren, is enige vertraging met je startscherm.

Les 5: De opslag en back-ups van uw apparaat beheren

Gegevensbeheer op Android is eenvoudig, maar u kunt nog steeds heel snel weinig lege ruimte hebben. Uw apparaat heeft tenslotte een eindige ruimte. Dus als je merkt dat je ruimte tekort komt, moet je actie ondernemen.

Meer verhalen

Baas Scherm/Toets

Een baasscherm (vaak vergezeld van een baastoets) is een applicatie die bedoeld is om niet-werkgerelateerde activiteiten op de werkplek te verbergen. Meestal wordt het baasscherm geactiveerd door een sneltoets of een andere gemakkelijk te activeren fysieke trigger (dit staat bekend als de baastoets). Eenmaal geactiveerd, verbergt het scherm de

Boeken waar we van houden: koken voor geeks leert de wetenschap achter koken

We doen hier niet veel boekbesprekingen, maar nadat ik dit boek had gekocht en gelezen, kon ik het niet laten om het met jullie, de geeky lezers, te delen. Zelfs als je niet kookt, eet je zeker, en je bent een nerd, toch? Lees verder!

Stomme geektrucs: de Windows-versie op het bureaublad weergeven

Het is duidelijk dat dit niet erg handig is, en dat is precies wat het een Stupid Geek Trick maakt. Hoe dan ook, het is een goede leerervaring om beter te begrijpen hoe uw besturingssysteem werkt.

Jailbreak je Kindle voor Dead Simple Screensaver-aanpassing

Als je minder dan blij bent met het standaard screensaver-pakket op de Kindle, is reliëf slechts een simpele hack en een herstart verwijderd. Lees verder om te leren hoe je een pijnloze jailbreak op je Kindle toepast en aangepaste screensavers maakt.

Week in Geek: nieuwe malware neemt toe met 73.000 per dag

Deze week hebben we geleerd hoe je geld, inkt en papier kunt besparen door efficiënter te printen, aan de slag te gaan met Minecraft, geanimeerde DreamScene-desktops terug te krijgen in Windows 7, van Windows Home Server een domeincontroller te maken, erachter te komen welke Firefox-add-ons je vertragen het meest naar beneden, en meer.

Desktop Fun: Cloud Chaser Wallpaper Collection Series 1

Of ze nu lui door de lucht zweven of waarschuwen voor een naderende storm, wolken kunnen onze emoties, gedachten en dagdromen oproepen. Voeg wat mooie bewolking toe aan je bureaublad met de eerste in onze serie Cloud Chaser Wallpaper-collecties.

Wat je zei: wat zit er in je geekbag

Eerder deze week vroegen we je om te delen wat er in je geekbag zat. We hebben de gedetailleerde reacties geanalyseerd die binnenstroomden en nu zijn we terug om ze met u te delen.

IKEA Table to Mame Arcade Cabinet-conversie speelt duizenden games

Peter Mars, een Franse gameliefhebber, heeft een hele blog gemaakt over zijn IKEA tafel naar Mame kastconversie met gedetailleerde foto's van elke stap. De blog is in het Frans, maar de foto's zijn gedetailleerd genoeg om behalve ...

Aan de slag met Minecraft, a Game Geeks Love

Minecraft is het favoriete spel van veel geeks, maar niet iedereen heeft ervan gehoord. Dit is wat het is, waarom nerds er zo dol op zijn en hoe je zelf aan de slag kunt.

Friday Fun: Bad Birds – The Escape Chronicles

Het is vrijdag en het is bijna tijd om te ontsnappen van je werkplek, maar tot die tijd hebben we iets leuks om de tijd te doden. In het spel van deze week is het jouw missie om een ​​groep slechte vogels te helpen ontsnappen en hun weg naar vrijheid te vinden.