Een herstelpunt maken voor systeemherstel van Windows 7 of Vista

Als u overweegt een toepassing te installeren, maar niet helemaal zeker weet wat het met uw computer gaat doen, raad ik u absoluut aan een herstelpunt te maken voordat u die toepassing installeert, en hier zijn de stappen om dit te doen. Houd er rekening mee dat de meeste applicatie-installaties automatisch een herstelpunt maken, maar u kunt dit doen als u zich echt zorgen maakt.

Open het menu Start en klik met de rechtermuisknop op Computer en selecteer vervolgens Eigenschappen.

maak-een-herstelpunt-voor-windows-7-of-vista-en-8217;s-systeemherstel foto 1Dit brengt u naar het systeemgebied van het Configuratiescherm. Klik op de link Systeembeveiliging aan de linkerkant.

maak-een-herstelpunt-voor-windows-7-of-vista-en-8217;s-systeemherstel foto 2

Selecteer nu het tabblad Systeembeveiliging om naar het gedeelte Systeemherstel te gaan.

maak-een-herstelpunt-voor-windows-7-of-vista-en-8217;s-systeemherstel foto 3

Klik op de knop Maken om een ​​nieuw herstelpunt te maken. U wordt om een ​​naam gevraagd en misschien wilt u deze een nuttige naam geven die u later gemakkelijk kunt identificeren.

maak-een-herstelpunt-voor-windows-7-of-vista-en-8217;s-systeemherstel foto 4

Klik op de knop Maken en het systeem zal het herstelpunt maken.

maak-een-herstelpunt-voor-windows-7-of-vista-en-8217;s-systeemherstel foto 5

Als het allemaal klaar is, krijg je een bericht dat het met succes is voltooid.

maak-een-herstelpunt-voor-windows-7-of-vista-en-8217;s-systeemherstel foto 6

Als uw toepassing nu Windows opblaast, kunt u uw computer herstellen met Systeemherstel.

Meer verhalen

Een rapport maken in MS Access 2003 met behulp van de wizard Rapport

Microsoft Access wordt binnen veel bedrijven gebruikt om informatie op te slaan en te openen. U kunt ook eenvoudig een eenvoudig rapport maken met behulp van de Rapportwizard.

Voeg uw Gmail-account toe aan Outlook 2007

Iedereen houdt van Gmail, maar sommige mensen gebruiken een desktopclient, vooral in bedrijfsomgevingen waar Outlook koning is. Het toevoegen van uw Gmail-account aan Outlook 2007 kan niet eenvoudiger.

Mailinglabels maken in Word 2003 met Afdruk samenvoegen

U kunt Afdruk samenvoegen in Word 2003 gebruiken om adresetiketten te maken voor een database vol klanten.

Het standaardkleurenschema wijzigen in Office 2007

Het kleurenschema van Microsoft Office 2007 past zeker in Windows Vista, maar gelukkig voor degenen onder ons die niet tevreden zijn met zoveel lichtblauw, kan het kleurenschema worden gewijzigd.

Gmail instellen als standaard e-mailclient in Ubuntu

Elke Geek gebruikt Gmail ... het is vrijwel vereist. En nu kun je Gmail instellen als de standaardclient in Ubuntu zonder extra software. (Windows vereist dat de Gmail-notifier is geïnstalleerd)

Een automatisch antwoord bij afwezigheid maken in Outlook

Als u weet dat u een paar dagen niet op kantoor bent, kunt u de Afwezigheidsassistent zo instellen dat deze automatisch antwoordt, zodat mensen weten dat u van uw vakantie geniet terwijl zij aan het werk zijn. U kunt ook regels toevoegen om berichten door te sturen op basis van verschillende criteria.

Schakel het dialoogvenster 'Nu opnieuw opstarten' tijdelijk uit via de automatische updates van XP

Automatische updates is een geweldige functie. Je computer blijft beschermd tegen bedreigingen zonder je er zorgen over te maken... maar als het 3 uur 's nachts is en ik probeer een videogame te spelen, is het laatste wat ik wil dat de automatische updates verschijnen en me elke 5 minuten eraan herinneren dat ik opnieuw moet opstarten , mijn spel onderbreken...

Fix 'Wachtwoord vereist' Fout bij gebruik van Unrar in Ubuntu

Als je hebt geprobeerd de ingebouwde Extract Here-functionaliteit in Ubuntu's File Roller te gebruiken om een ​​enkelvoudig of een meervoudig zip- of rar-bestand uit te pakken en een wachtwoord vereist-fout kreeg, dan zou je kunnen aannemen dat de bestanden een wachtwoord zijn beschermd terwijl ze dat in feite niet zijn.

Meerdere Firefox-profielen tegelijkertijd gebruiken

Wist u dat u meer dan één Firefox-profiel tegelijk kunt uitvoeren? Dit kan erg handig zijn als u extensies gemakkelijker wilt testen, een webontwikkelingsprofiel wilt maken, een afgeslankt profiel voor Gmail wilt gebruiken of als u gewoon een schoon profiel wilt hebben.

Een DirectX-diagnose uitvoeren op XP

Als u zich zorgen maakt over de prestaties van videogames, of als u problemen met een 3D-toepassing probeert op te lossen, kunt u ervoor zorgen dat DirectX 9 op XP optimaal werkt door een diagnose uit te voeren.