Herman Miller probeert onze obsessie voor het volgen van activiteiten te verzilveren

Herman Miller

We weten al dat de hele dag zitten schadelijk is voor onze gezondheid, en veel bedrijven hebben geprobeerd er iets aan te doen. Nu komt meubelmaker Herman Miller in actie met een reeks slimme meubelsensoren genaamd Live OS.

Hoewel Live OS voorgeïnstalleerd is op de zit-sta-bureaus van Herman Miller, kunt u de sensoren ook afzonderlijk kopen en gebruiken met uw bestaande meubels. Op gewone bureaus, zowel staand als zittend, verzamelt de sensor alleen geanonimiseerde gegevens over wanneer en hoe vaak een ruimte wordt gebruikt. Op de converteerbare sta-bureaus van Herman Miller kan het echter ook bijhouden hoe vaak gebruikers van houding wisselen tussen staan ​​en zitten. Via een app kunnen gebruikers doelen stellen en vriendelijke herinneringen ontvangen wanneer het tijd is om op te staan ​​of te gaan zitten.Het is onduidelijk hoe de Live OS-bureaus van Herman Miller zich verhouden tot andere slimme bureaus, zoals de Kinetic-meubellijn van Stir; terwijl de bureaus van Stir een geïntegreerde touchscreen-controller hebben, lijkt het alsof de slimme functies van Herman Miller exclusief via hun app worden bediend. Het is ook moeilijk om de twee te vergelijken omdat prijsdetails voor Herman Miller-desks die zijn geïntegreerd met Live OS niet zijn vrijgegeven.

We weten hoeveel de technologie gaat kosten, en het is niet verwonderlijk dat het niet goedkoop is. De zelfstandige sensoren kosten $ 100, met een extra $ 36 per bureau per jaar aan abonnementskosten. De abonnementskosten per bureau voor de Herman Miller-desk zijn iets hoger, namelijk $ 60 per jaar. Het is een beetje vreemd dat de vergoeding eigenlijk hoger is als je het gebruikt met een Herman Miller-product; je zou denken dat ze zouden willen stimuleren om een ​​van hun (prijzige) bureaus te kopen, in plaats van dat consumenten kiezen voor de goedkopere add-on.

Quartz merkt op dat de prijzen van Live OS dalen met volume-abonnementen, maar ook voor langere verplichtingen. Tussen de prijsstelling en gegevensverzamelingsfuncties is het duidelijk dat Herman Miller's doel voor Live OS zakelijke klanten zijn, in plaats van individuele thuisgebruikers.

Aanbevolen verhalen

Visa droomt ervan om van je hele huis een kassa te maken

Visa stelt zich een toekomst voor waarin u aankopen thuis met een handbeweging betaalt.

Intel: emuleer onze chiparchitectuur niet

Intel stuurde deze week een nauwelijks verhulde waarschuwing naar Microsoft, Qualcomm en ARM, waarin werd uitgelegd dat het zijn x86-architectuur krachtig zal verdedigen tegen patentschendingen.

Comcast probeert pro-netneutraliteitssite te sluiten

Het kreeg een opzeggingsverzoek voor het 'verwarrend gelijkaardige' Comcastroturf.com.