Hergebruik een IKEA Swing Arm-lamp in een webcamboom

hergebruik-een-ikea-swing-arm-lamp-in-een-web-cam-boom foto 1Voor videochat is het zinvol om uw webcam op uw monitor te monteren. Voor het vastleggen van uw doe-het-zelf-projecten en andere opnames is echter een giekarm in orde. Deze slimme doe-het-zelf-hack verandert een IKEA-lamp van $ 9 in een functionele camera-boom.

Chris, de maker en knutselaar achter The New Hobbyist, had een goedkope maar betrouwbare arm nodig voor zijn webcam, zodat hij al zijn projecten goed kon documenteren. Zijn oplossing was om voor $ 9 een IKEA Tertial-werklamp op te halen, de bedrading te verwijderen, een kleine beugel voor zijn Logitech-webcam te bouwen en te genieten van veel soepelere camerabewegingen en een betere plaatsing van de camera.

Klik op de onderstaande link om zijn bouwgids en extra foto's te bekijken.$ 9 Web Cam Jig [via Hack A Day]

Meer verhalen

Vraag de lezers: betaalt u uw rekeningen online?

Elektronisch betalen is snel, papierloos en gemakkelijk te volgen. Heeft u de traditionele betaling van papieren facturen voor online betalingen gedumpt?

Amazon onthult Android-tablet van $ 199; Bijgewerkte Kindle-opstelling

Amazon heeft vandaag hun interne Android-tablet, de Kindle Fire, onthuld, evenals een groot aantal wijzigingen in de Kindle-line-up.

SlideShare-updates voor HTML5; Werkt op elk platform

De populaire website voor het delen van presentaties SlideShare heeft Flash verlaten en is volledig overgeschakeld op HTML5. Je kunt SlideShare nu bekijken in elke app met een HTML5-compatibele webbrowser.

Online veiligheid: inzicht in hackers, phishers en cybercriminelen

Bent u ooit het slachtoffer geweest van identiteitsdiefstal? Ooit gehackt? Dit is de eerste in een reeks essentiële informatie om u te helpen uzelf te wapenen tegen de verrassend angstaanjagende wereld van hackers, phishers en cybercriminelen.

Hoe de verborgen Windows 7-beheerdersaccount in te schakelen met behulp van het register

Stel je voor dat je een Windows-pc hebt met één gebruikersaccount en je bent zojuist je wachtwoord kwijt. Hier leest u hoe u het verborgen beheerdersaccount kunt inschakelen met niets meer dan de installatie-cd en wat magie voor het hacken van het register, zodat u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Google+ ondersteunt nu delen in kringen

Google+ biedt nu eenvoudig delen van kringen; als je een verzameling interessante schrijvers, fotografen of andere personen hebt opgebouwd, kun je die verzameling gemakkelijk met vrienden delen.

Delicious Stacks verhoogt het delen van bladwijzers

Delicious, vooral bekend als een cloudgebaseerde tool voor bladwijzers, heeft een nieuw gezicht. Delicious Stacks is een fusie tussen het delen van bladwijzers en microbloggen.

Desktopplezier: Grab Bag Icon Packs Series 1

Deze week hebben we iets anders voor jullie. Tijdens het zoeken op internet hebben we een aantal geweldige pictogrampakketten gevonden die nooit helemaal in een groter thema passen. Daarom hebben we besloten ze samen te brengen om met u te delen in onze eerste Grab Bag Icon Packs-collectie.

Hoe u uw Android-telefoon kunt laten vertellen waar u hem bent kwijtgeraakt

Je bent je Android-telefoon misschien niet kwijtgeraakt of hebt hem gestolen, maar als je je op die mogelijkheid wilt voorbereiden, kun je je telefoon als volgt instellen om te reageren en contact met je op te nemen met de locatie.

Vraag het HTG: Aero inschakelen in VirtualBox, RAID Array Disk Overhead en RAW-verwerking zonder Photoshop

Een keer per week verzamelen we enkele van de interessante vragen die jullie mailen, beantwoorden ze en delen ze met het grotere lezerspubliek. Deze week bekijken we hoe je Aero in VirtualBox kunt inschakelen, uitzoeken hoeveel overhead je RAID-array zal opeten, en RAW-verwerking zonder Photoshop.