Bescherm uw kinderen met de CEOP Enhanced Internet Explorer 8

Wilt u Internet Explorer veiliger en nuttiger maken voor u en uw gezin? Ga dan met ons mee als we kijken naar de CEOP (Child Exploitation and Online Protection Center) verbeterde versie van Internet Explorer 8.

CEOP instellen

We hebben ervoor gekozen om het hele CEOP-pakket te installeren om toegang te krijgen tot de volledige set CEOP-tools. Het installatieproces zal uit twee delen bestaan ​​... het begint met CEOP-vensters die de componenten laten zien die worden geïnstalleerd ...Opmerking: de componenten kunnen afzonderlijk worden gedownload voor diegenen die alleen bepaalde CEOP-componenten aan hun browser willen toevoegen.

help-bescherm-uw-kinderen-met-de-ceop-enhanced-internet-explorer-8 foto 1

Daarna wordt het verplaatst naar de traditionele installatievensters van Microsoft Internet Explorer 8. Een ding dat ons wel is opgevallen, is dat u hier wordt verteld dat u uw computer opnieuw moet opstarten, maar in andere vensters wordt een uitlog-/aanmeldingsproces genoemd. Om er zeker van te zijn dat alles soepel verloopt, raden we u aan uw computer opnieuw op te starten wanneer het installatieproces is voltooid.

help-bescherm-uw-kinderen-met-de-ceop-enhanced-internet-explorer-8 foto 2

In de EULA-sectie kunt u de versies van Windows zien waarmee het CEOP-pakket werkt.

help-bescherm-uw-kinderen-met-de-ceop-enhanced-internet-explorer-8 foto 3

Zodra u voorbij de traditionele Microsoft-installatievensters bent, wordt u teruggezet in de CEOP-vensters.

help-bescherm-uw-kinderen-met-de-ceop-enhanced-internet-explorer-8 foto 4

CEOP in actie

Nadat je je computer opnieuw hebt opgestart en Internet Explorer hebt geopend, zul je merken dat je startpagina is gewijzigd. Als het om uw kinderen gaat, is dat in dit geval geen slechte zaak. Het geeft u ook de mogelijkheid om de online bronnen van CEOP te bekijken.

help-bescherm-uw-kinderen-met-de-ceop-enhanced-internet-explorer-8 foto 5

Op dit moment vraag je je misschien af ​​waar alles is, maar maak je geen zorgen. Eerst kunt u de twee nieuwe zoekmachines vinden in het vervolgkeuzemenu voor uw zoekbalk en desgewenst een nieuwe standaard selecteren.

help-bescherm-uw-kinderen-met-de-ceop-enhanced-internet-explorer-8 foto 6

Het tweede waar u op moet letten, zijn de nieuwe links die aan uw favorietenmenu zijn toegevoegd. Deze links kunnen zeker nuttig zijn voor u en uw gezin.

help-bescherm-uw-kinderen-met-de-ceop-enhanced-internet-explorer-8 foto 7

Het derde deel vereist dat uw favorietenbalk zichtbaar is om de Click CEOP-knop te kunnen zien. Als u dit nog niet eerder heeft gedaan, moet u het abonneren op Web Slices inschakelen.

help-bescherm-uw-kinderen-met-de-ceop-enhanced-internet-explorer-8 foto 8

Klik op Ja om het inschrijvingsproces te voltooien.

help-bescherm-uw-kinderen-met-de-ceop-enhanced-internet-explorer-8 foto 9

Als u nogmaals op de CEOP-knop klikt, worden allerlei nieuwe links weergegeven om u en uw kinderen informatie te geven. Merk op dat het bovenste deel is onderverdeeld in onderwerpcategorieën, terwijl het onderste deel is ingesteld voor leeftijdsgroepen... erg leuk om je te helpen focussen op de informatie die je wilt en/of nodig hebt.

help-bescherm-uw-kinderen-met-de-ceop-enhanced-internet-explorer-8 foto 10

Op zoek naar informatie en hulp over een bepaald onderwerp? Als u bijvoorbeeld op de Cyberpesten-link klikt, wordt de volgende webpagina geopend met informatie over cyberpesten en een link om hulp bij het probleem te krijgen.

help-bescherm-uw-kinderen-met-de-ceop-enhanced-internet-explorer-8 foto 11

Heeft u iets nodig dat is gericht op de leeftijdsgroep van uw kind? Klikken op de 8-10? Link als voorbeeld opende deze pagina.

help-bescherm-uw-kinderen-met-de-ceop-enhanced-internet-explorer-8 foto 12

Wil je informatie die op jou gericht is? De ouder? Link leidt naar deze pagina. De onderwerpcategorieën en leeftijdsgroepen maken de CEOP-knop tot een zeer nuttige en gezinsvriendelijke toevoeging aan Internet Explorer.

Misschien wilt u (of uw kind) op zoek naar iets dat uw kind aangaat. Terwijl u een zoekterm typt, zullen beide zoekmachines nuttige suggesties geven om het probleem op te lossen. We vonden dat dit in beide gevallen hier erg leuke suggesties waren...

help-bescherm-uw-kinderen-met-de-ceop-enhanced-internet-explorer-8 foto 14

Conclusie

We hebben u een goed beeld kunnen geven van wat de CEOP-tools kunnen doen, maar de beste manier om te zien hoe nuttig het voor u en uw gezin kan zijn, is door het zelf te proberen. De veiligheid en het geluk van uw kinderen is het waard.

Links

Download het Internet Explorer CEOP Pack (link onderaan de webpagina)

Opmerking: als u geïnteresseerd bent in een enkelvoudig onderdeel of slechts enkele, gebruik dan deze links.

Download de Click CEOP-knop

Download Zoek CEOP

Download Internet Veiligheid en Beveiliging Zoeken

Meer verhalen

Vergeet nooit een e-mailbijlage in Outlook te verzenden

We hebben allemaal haastig een e-mail gestuurd, om even later te onthouden dat we waren vergeten het bestand bij te voegen waarvan we zeiden dat we het bij de e-mail hadden gevoegd. Forgotten Attachment Detector is een geweldige, gratis invoegtoepassing voor Microsoft Outlook die u kan helpen dit gênante scenario te vermijden.

Gebruikersaccountbeheer begrijpen in Windows 7

Gebruikersaccountbeheer, ook wel bekend als UAC, werd regelmatig genoemd als een van de problemen van Vista en was zelfs het onderwerp van een Apple-advertentie. Deze functie heeft echter de beveiliging van Vista-computers aanzienlijk verbeterd en vandaag zullen we zien hoe deze is verbeterd in Windows 7.

Speel lawine!! in Google Chrome

Iedereen heeft tijdens de werkdag een paar minuten nodig om te ontspannen en tot rust te komen. Voor sommige mensen is het bezoeken van hun favoriete sociale netwerk de perfecte oplossing, maar als je van games houdt, wil je zeker een kijkje nemen in de Avalanche!! extensie voor Google Chrome.

Vrijdagpret: Mechanisch Commando 2

Het is vrijdag en je bent het zat dat de baas je vertelt over de TPS-rapporten die eraan komen. Tijd om wat plezier te hebben in de bedrijfstijd en het leuke flashspel Mechanical Commando 2 te spelen.

Opstartaanpassingen voor Media Center in Windows 7

Zou je willen dat je meteen in het afspelen van muziek kon springen als je Media Center opent? Of misschien gewoon die opstartanimatie overslaan? Vandaag laten we u verschillende opstartschakelaars zien waarmee u de manier kunt aanpassen waarop Media Center wordt geopend in Windows 7.

Schakel het toetsenbord uit met een sneltoets in Windows

Als je een huisdier of peuter hebt, weet je dat een onbewaakt toetsenbord een ramp is: verwijderde bestanden, verloren werk en moeilijk uit te leggen Facebook-statusupdates zijn nog maar het begin. In dit artikel laten we u zien hoe u uw toetsenbord met één druk op de knop kunt uitschakelen - en natuurlijk

Geek Fun: gevirtualiseerde old school Windows 3.11

Wat heeft een nerd te maken met VMware, extra ruimte op de harde schijf en RAM-geheugen? Waarom het vullen met alle besturingssystemen die hij kan! Voor de lol bekijken we het virtualiseren van een klassieke versie van Windows.

Voeg Google Dictionary Power toe aan Chrome

Wilt u een ingebouwde referentiefunctie voor hetzelfde tabblad in Google Chrome? Vandaag kijken we naar de Google Dictionary-extensie waarmee u gemakkelijk woorddefinities vanuit uw browser kunt vinden.

Gedeelde mappen toevoegen en beheren op Windows Home Server

Windows Home Server wordt standaard geleverd met enkele gedeelde mappen in verschillende categorieën, en de kans is groot dat u ook uw eigen mappen wilt maken. Vandaag laten we u zien hoe u uw eigen gedeelde mappen kunt maken, machtigingen kunt beheren, mapduplicatie kunt inschakelen en meer.

SPlayer is een kwaliteitsvideospeler die weinig bronnen gebruikt

Als u op zoek bent naar een nieuwe videospeler die een geweldige beeldkwaliteit biedt en weinig systeembronnen nodig heeft, kunt u SPlayer eens bekijken. SPlayer is uniek omdat het de GPU in je videokaart gebruikt en je CPU en RAM opslaat voor andere multitasking.