Help kinderen online veilig te houden met KidZui

Een geweldig hulpmiddel om uw kinderen online veilig te houden, is KidZui, een browser met een kinderthema met meer dan 1 miljoen kindvriendelijke websites, foto's en video's. Vandaag nemen we een rondleiding door hoe het werkt.

Dit is een gratis applicatie die uw kinderen online gelukkig moet maken, maar voor extra functies moet u een abonnement aanschaffen. KidZui is platformoverschrijdend en werkt met Windows, Linux en Mac OS X.

Raadpleeg onze recensie van Windows Live Family Safety Filter voor meer informatie over veilig familiegebruik.KidZui . gebruiken

help-kinderen-veilig-online-houden-met-kidzui-foto 1

Om aan de slag te gaan, installeert u eenvoudig met behulp van de installatiewizard. U moet eerst een avatar voor uw kind maken. Je kunt verschillende skins, kleding, accessoires, enz. kiezen. Om het volledige aantal avatar-accessoires te krijgen, moet je betalen voor een ledenaccount, dat begint bij $ 29,95 per jaar.

help-kinderen-veilig-online-houden-met-kidzui foto 2

help-kinderen-veilig-online-houden-met-kidzui-foto 3

Nadat ze je kinderaccount hebben aangemaakt, moeten ze inloggen wanneer ze KidZui willen gebruiken.

help-kinderen-veilig-online-houden-met-kidzui-foto 4

De hele browserervaring is gericht op kinderen, van de video- en webinhoud tot de bedieningselementen en leuke geluiden bij het uitvoeren van verschillende functies.

help-kinderen-veilig-online-met-kidzui-houden-foto 5

KidZui omvat alles, van wetenschappelijk leren tot het kijken naar favoriete tekenfilms en Disney-programma's.

help-kinderen-veilig-online-houden-met-kidzui foto 6

Als het kind een niet zo geschikte URL in de browser probeert in te voeren, krijgt het een vriendelijk bericht waarin het wordt geadviseerd over andere inhoud die het kan bekijken.

help-kinderen-safe-online-met-kidzui-foto 7

Als uw kind probeert een nieuw account aan te maken of andere wijzigingen aan te brengen, moet het u een e-mail sturen zodat u eventuele wijzigingen kunt autoriseren.

help-kinderen-veilig-online-houden-met-kidzui foto 8

Betaalde abonnementen bevatten functies die meer zijn dan alleen cosmetisch. Je hebt toegang tot een geweldige functie genaamd Homework Helper. Met deze functie heeft uw kind toegang tot leuke manieren om wiskunde, wetenschappen, sociale studies enz. te leren. Alles is site-specifiek op basis van in welk leerjaar het kind zit, van de kleuterschool tot de 8e klas.

help-kinderen-veilig-online-houden-met-kidzui foto 9

Conclusie

Windows-gebruikers zullen waarschijnlijk een gebruikersaccount voor uw kinderen willen maken en ze alleen toegang geven tot KidZui, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat ze KidZui omzeilen. De gratis versie heeft veel coole functies die voor de meeste gebruikers voldoende zouden moeten zijn. Met een betaald abonnement krijgt u onbeperkte geschiedenis van de internetactiviteit van kinderen, ontgrendelt u meer verbeteringen in de gebruikersinterface en hebt u toegang tot een functie genaamd Homework Helper. Als je op zoek bent naar een leuke manier om je kinderen online veilig te houden, is KidZui misschien de perfecte optie.

help-kinderen-veilig-online-houden-met-kidzui-foto 10

KidZui downloaden voor Windows, Mac of Linux

Meer verhalen

De online stopwatch gebruiken als bureaubladtoepassing

Terwijl ik onderzoek deed voor een project waarbij benchmarking betrokken was, realiseerde ik me dat ik een goede stopwatch nodig had om de resultaten te timen... en toen vond ik een website die precies dat doet, en dat doet het best goed. Om het nog gemakkelijker te maken, kunnen we het starten als een desktop-applicatie.

Een Excel-werkblad insluiten in PowerPoint of Word 2007

Het mooie van de Microsoft Office Suite is de vloeiende interactie van elk toepassingstype. Door het Excel-document in uw presentatie of document in te sluiten, kunt u het gebruiken om effectiever een punt te maken met cijfers of zelfs grafieken.

Back-up en herstel van de lijst met vertrouwde sites van Internet Explorer

Als u een computer op een bedrijfsnetwerk heeft gebruikt, heeft u waarschijnlijk een website aan uw lijst met vertrouwde sites moeten toevoegen omdat deze anders gewoon niet zou werken. Na een tijdje krijg je een warboel van sites in je lijst met vertrouwde sites ... dus hoe zet je die over naar een nieuwe computer zonder ze opnieuw te typen?

Schakel Flash op de gemakkelijke manier in of uit in Internet Explorer

Als u vaak door Flash-zware websites bladert met Internet Explorer en u wilt Flash kunnen uitschakelen en alleen inschakelen wanneer u dat echt wilt, dan is er een eenvoudige manier om dit te bereiken met een kleine applicatie die toepasselijk Toggle Flash wordt genoemd.

Hoe u uw rommelige Windows-contextmenu opruimt

Een van de meest irritante dingen aan Windows is de rommel in het contextmenu waarmee u te maken krijgt als u een aantal toepassingen installeert. Het lijkt alsof elke applicatie vecht voor een deel van je contextmenu, en het is niet alsof je de helft ervan gebruikt.

Stomme geektrucs: meer lettertypen inschakelen voor de Windows-opdrachtprompt

Is het je ooit opgevallen dat er slechts twee lettertypen zijn om uit te kiezen in het eigenschappenvenster van de opdrachtprompt? Wat u misschien niet weet, is dat u een eenvoudige registerhack kunt gebruiken om alternatieve lettertypen in te schakelen, inclusief een zeer leesbaar lettertype dat wordt geleverd met Vista en Office 2007.

Hoe Gmail-contactpersonen in Outlook 2007 te importeren

Naarmate uw e-mailaccounts en e-mailtoepassingen veranderen, lijkt het erop dat er altijd een andere manier is om uw contacten te ordenen. Eerder hebben we besproken hoe u contactpersonen in Thunderbird kunt importeren, maar vandaag zullen we bekijken hoe u belangrijke contactpersonen uit Gmail in Outlook 2007 kunt importeren.

Een stationsletter toewijzen aan een map op de gemakkelijke manier in Windows

Heb je ooit herhaaldelijk toegang moeten krijgen tot een map die diep in een gigantische hiërarchie van mappen is genest? Natuurlijk kun je altijd een snelkoppeling naar die map maken, maar wist je dat je in plaats daarvan ook een stationsletter aan een map kunt toewijzen? Vandaag laten we je zien hoe je dit doet.

Voorkomen dat Windows de Thumbs.db-miniatuurcachebestanden maakt

Windows heeft de vervelende gewoonte om miniaturen weer te geven voor mappen waarvoor u misschien geen miniaturen wilt, zoals de map Mijn afbeeldingen. Voor mij is het beter om de map Mijn afbeeldingen in de weergave Lijst of Details te bekijken en alle mappen onder Mijn afbeeldingen als miniaturen weer te geven.

Maak een rapport van geïnstalleerde hardware en software met WinAudit

Terwijl ik onderzoek deed voor een vorig artikel, vond ik een heel cool en handig hulpprogramma genaamd WinAudit. Dit is een gelikte en gemakkelijk te gebruiken freeware-applicatie die je bijna alles zal vertellen wat je wilt weten over je pc. Er is geen installatie vereist en u kunt het zelfs uitvoeren vanaf een USB-flashstation