Versnel het Help-dialoogvenster in Windows en Office

Wanneer u op Help klikt, wilt u niet wachten tot uw computer het naar u toe brengt. Hier leest u hoe u het Help-dialoogvenster in Windows en Office kunt versnellen.

Als je een trage internetverbinding hebt, is de kans groot dat je gefrustreerd bent geraakt door het Help-dialoogvenster in Windows en Office dat elke keer dat je ze opent nieuwe inhoud probeert te downloaden. Dit kan geweldig zijn als de bijgewerkte helpbestanden betere inhoud bevatten, maar soms wil je gewoon vinden wat je zoekt zonder te wachten. Hier leest u hoe u de automatische online help kunt uitschakelen.

Lokale Help gebruiken in WindowsDe help-dialoog van Windows 7 en Vista probeert meestal de nieuwste inhoud van het internet te laden, maar dit kan lang duren bij langzame verbindingen.

versnel-het-help-dialoogvenster-in-windows-en-kantoorfoto 1

Als je het bovenstaande scherm veel ziet, wil je misschien overschakelen naar offline hulp. Klik onderaan op de knop Online Help en selecteer Offline Help krijgen.

versnel-de-help-dialoogvenster-in-windows-en-kantoorfoto 2

Nu laadt uw computer alleen de vooraf geïnstalleerde helpbestanden. En maak je geen zorgen; als er een grote update is voor uw Help-bestanden, zal Windows deze downloaden en installeren via Windows Update.

versnel-de-help-dialoogvenster-in-windows-en-kantoor foto 3

Stupid Geek Tip: Een gemakkelijke manier om Windows Help te openen, is door op uw bureaublad of Start Menu te klikken en op F1 op uw toetsenbord te drukken.

Lokale Help gebruiken in Office

Dezelfde truc werkt in Office 2007 en 2010. We hebben eigenlijk meer problemen gehad met de late hulp van Office.

versnel-de-help-dialoogvenster-in-windows-en-kantoorfoto 4

Los dit op dezelfde manier op als met Windows Help. Klik op de knop Verbonden met Office.com of Verbonden met Office Online, afhankelijk van uw versie van Office, en selecteer Alleen inhoud van deze computer weergeven.

versnel-de-help-dialoogvenster-in-windows-en-kantoorfoto 5

Hierdoor worden automatisch de instellingen voor Help in al uw Office-toepassingen gewijzigd. Hoewel dit misschien geen grote truc is, kan het handig zijn, vooral als je een trage internetverbinding hebt en dingen snel gedaan wilt krijgen.

Meer verhalen

Extensies van derden uitschakelen in Internet Explorer

Bent u op zoek naar een manier om het browsen naar sites waarvan u niet zeker bent in Internet Explorer wat veiliger te maken? Hier bekijken we snel hoe u extensies van derden in IE kunt uitschakelen.

Verhoog de snelheid van uw netbook met een SD-kaart en ReadyBoost

Op zoek naar een manier om de prestaties van uw netbook te verbeteren? Hier leest u hoe u een standaard SD-geheugenkaart of een USB-flashstation kunt gebruiken om de prestaties te verbeteren met ReadyBoost.

He jij! Stop met het gebruik van de knop Toepassen en klik gewoon op OK! [Geek Rants]

Als computernerd merk ik dat ik vaak mensen help en kijk hoe ze instellingen op hun pc wijzigen ... en ze klikken bijna altijd op de knop Toepassen en vervolgens op de knop OK. Waarom?

Friday Fun: favoriete games om te spelen in Chrome

Online games kunnen een perfecte onderbreking zijn terwijl u aan het werk bent en de keuze uit een veelvoud aan games maakt het nog beter. Als je een gameverslaafde bent, wil je zeker eens kijken naar de Game Button-extensie voor Chrome.

Maak aangepaste sneltoetsen voor Windows-toetsen in Windows

Bijna iedereen gebruikt een of andere soort sneltoetsen op hun Windows-systeem, maar wat als u nieuwe zou kunnen maken voor uw favoriete apps of mappen? Je zult er misschien versteld van staan ​​​​hoe eenvoudig het kan zijn met slechts een paar klikken en zonder programmeren met WinKey.

Integreer Google Docs met Outlook op de gemakkelijke manier

Wil je Google Docs en Microsoft office samen gebruiken? Hier leest u hoe u Harmony voor Google Docs kunt gebruiken om ze naadloos te integreren met Outlook.

Problemen met pictogramweergave oplossen door de miniatuurcache van Windows 7 opnieuw op te bouwen

Heb je ooit door foto's of video's op je pc gebladerd en gemerkt dat de miniaturen niet correct werden weergegeven? Soms raken ze beschadigd en kunt u ze snel opnieuw opbouwen om het probleem op te lossen.

Stream media en live tv via internet met Orb

Op zoek naar een manier om uw mediacollectie via internet te streamen? Of misschien op afstand tv kijken en opnemen? Vandaag gaan we kijken hoe we dat allemaal en meer kunnen doen met Orb.

Laat Firefox Google-resultaten weergeven voor standaardzoekopdrachten in de adresbalk

Heeft u ooit iets verkeerd in de adresbalk van Firefox getypt en u vervolgens naar een pagina gebracht die u niet had verwacht? De reden is dat Firefox de I'm Feeling Lucky-zoekopdracht van Google gebruikt, maar u kunt dit wijzigen.

Herstel verloren formuliergegevens in Firefox

Heb je ooit een tekstgebied of formulier op een webpagina ingevuld en gebeurt er iets voordat je het kunt afmaken? Als je het een leuk idee vindt om die verloren gegevens te herstellen, wil je de Lazarus: Form Recovery-extensie voor Firefox eens bekijken.