Heb je je ooit afgevraagd welke Firefox-add-ons je het meest vertragen?

vraag me ooit af welke-firefox-add-ons-je-de-meest-vertragen foto 1

Het beste van Firefox is dat het ongelooflijk aanpasbaar is, maar heb je je ooit afgevraagd hoeveel al die add-ons kosten? Hier leest u hoe u kunt zien welke add-ons de opstarttijd van Firefox het meest vertragen.

Dankzij @codinghorror voor het erop wijzen op Twitter, kunnen we het nu zeker weten, dankzij de Mozilla Add-ons-lijst met traag presterende extensies tijdens het opstarten - dit betekent natuurlijk niet dat ze Firefox noodzakelijkerwijs vertragen als het eenmaal is geladen.Het leuke is dat #8 op de lijst de FastestFox-extensie is, die Firefox sneller zou moeten maken. In plaats daarvan lijkt het het opstarten met 33% te vertragen, hoewel het niet de enige populaire extensie is die de browser langzamer maakt - Xmarks, Adblock, NoScript en Greasemonkey vertragen ook het opstarten. Als je ze allemaal hebt gecombineerd, kijk je naar veel lagere opstartsnelheden.

vraag me ooit af welke-firefox-add-ons-je-de-meest-vertragen 2

Ga naar de lijst en kijk of uw favoriete add-on het opstarten van Firefox voor u vertraagt.

Firefox-add-ons met de langzaamste opstart

Meer verhalen

Knipmaskers gebruiken (en geen laagmaskers) in Photoshop

Laagmaskers worden, net als veel andere onderdelen van Photoshop, zelden gebruikt omdat ze niet intuïtief of direct gemakkelijk te begrijpen zijn. Leer er meer over in deze How-To, met onze videozelfstudie, en lees hoe en waarom laagmaskers zo anders zijn.

Hoe u uw pc op afstand kunt bedienen (zelfs als deze crasht)

Uw computer op afstand kunnen bedienen is een eeuwenoude nerdtruc. Maar hoe zit het met het wijzigen van BIOS-instellingen of het op afstand installeren van een besturingssysteem? Met Intel AMT KMS is dit binnen handbereik voor elke nerd met de juiste hardware.

Gebruik de vorige versies van Windows 7 om terug in de tijd te gaan en uw bestanden op te slaan

Vorige versies is een ongelooflijk handige functie ingebouwd in Windows 7, waarmee het besturingssysteem eerdere versies van bestanden kan opnemen en bekijken zonder een fluxcondensator. Hier is een gedetailleerde handleiding voor het gebruik van deze uitstekende functie.

Week in Geek: Facebook-gegevens van AT&T-klanten gingen door China

Deze week hebben we geleerd hoe je 10 veelvoorkomende Photoshop-frustraties in vijf minuten kunt oplossen, Ubuntu Linux op Windows 7 kunt laten lijken, Photoshop gebruiksvriendelijker kunt maken met de How-To Geek Photoshop CS5-spiekbrief, aan de slag kunt gaan met het gebruik van AutoHotkey-scripts, flair kunt toevoegen aan onze documenten en bestanden met handschrift

Desktop Fun: Kleurrijke Vlinders Wallpaper Collection Series 1

We blijven ons richten op de terugkeer van warm weer op het noordelijk halfrond en deze week hebben we weer een prachtige uitbarsting van kleur voor uw desktop met de eerste in onze serie kleurrijke vlinders-behangcollecties.

Bekijk rommelvrije webpagina's in Chrome en Iron voor soepel en prettig lezen

Ben je het zat om webpagina's vol rommel te bezoeken waar de inhoud die je wilt zien er volledig in verloren gaat? Nu kunt u diezelfde webpagina's overzichtelijk bekijken met de tekst Alleen tekst, alstublieft! extensie voor Chrome en Iron.

Pictogrampakketten voor surfen en zeilen voor uw bureaublad met oceaanthema

We hebben deze week twee prachtige oceaangerelateerde thema's voor Windows 7 gepresenteerd, maar het kan zijn dat u niet tevreden bent met het gebruik van de standaard Windows-pictogrammen. Dat is waar we tussenkomen om te helpen met surfen en zeilen icon...

Hack een oude camera voor full-frame tandwielgat-achtige foto's

Als je op zoek bent naar een weekendproject dat zich bezighoudt met vintage camera- en filmtrucs, laat deze tutorial je zien hoe je een oude en goedkope middenformaatcamera hackt om 35 mm-film volledig te belichten.

Wat u zei: bent u bereid uw garantie voor Geek Pride ongeldig te maken?

De commentaren zijn gelezen en de stemmen zijn opgeteld; zonder twijfel maakt de How-To Geek-menigte garanties ongeldig alsof het een Olympische sport is. Lees verder om te zien hoe, wanneer en waarom uw medelezers hun garantie ongeldig maken.

8-bit Death: A Compilation Classic Arcade Game Fatalities [Video]

Je kwartjes zijn al lang in de machine verzonken, je stampt in een razend tempo op knoppen en dan gebeurt het: de 8-bit reaper komt voor jou. Bekijk deze video-remix van tientallen en tientallen klassieke videogame-arc...