Heb je een oude CPU met gebogen pinnen? Hier is een grappig waargebeurd verhaal...

heb-een-oude-cpu-met-gebogen-pinnen-hier-en-8217;s-a-grappig-waar-verhaal-en-8230; foto 1

Deze tutorial is niet echt handig voor moderne pc's, omdat het moederbord de pinnen heeft in plaats van de CPU, maar het doet me denken aan een grappig verhaal over iets dat me echt is overkomen.

Ongeveer 15 jaar geleden werkte ik bij een bedrijf dat op maat gemaakte pc's maakte, dus we kregen dozen en dozen met componenten en moesten elke dag tientallen van deze machines in elkaar zetten. De CPU's zouden normaal gesproken in een enkele container voor elke pc worden geleverd, maar als we een grote bestelling zouden krijgen, kwamen ze uit op een lade, meestal opgestapeld met alle tientallen CPU's samen.Op een dag hadden we een bestelling voor zo'n 50 van de snelste Pentium-machines - de CPU alleen was toen al iets van $ 1000 op zichzelf. Je kunt wel raden wat er gebeurde... Ik liet de dienbladen vallen. Overal verbogen pinnen en geruïneerde CPU's! Ik verdiende slechts $ 6 per uur, en ik had net ten minste $ 30.000 aan CPU's gebroken. Omdat ik ze de komende jaren niet wilde terugbetalen, moest er iets gebeuren...

heb-een-oude-cpu-met-gebogen-pinnen-hier-en-8217;s-a-grappig-waar-verhaal-en-8230; foto 2Gelukkig dekte mijn collega Rob voor mij, terwijl ik mijn werk deed terwijl ik uren en uren besteedde aan het losmaken van alle pinnen met behulp van een techniek die erg lijkt op wat in het gelinkte artikel wordt behandeld.

Verbazingwekkend genoeg werkte elke pc prima, en in feite kregen we geen enkele geretourneerde eenheid.

Hoe verbogen CPU-pinnen te repareren [Instructables]

Meer verhalen

Hoe Google Instant Search in Google Chrome in te schakelen

Google Instant is vorige week uitgebracht en voegt onmiddellijke zoekresultaten toe aan de pagina voordat u zelfs maar klaar bent met typen. Hier leest u hoe u Google Instant Search rechtstreeks in de Google Chrome-browser kunt inschakelen, hoewel het nog steeds erg ruw is.

Hoe de vervelende Feedburner-parameters van URL's te verwijderen?

Heb je de vervelende extra parameters opgemerkt die worden toegevoegd aan URL's van veel websites die Feedburner-feeds gebruiken? Het is vooral irritant als je een webpagina wilt delen of ernaar wilt linken vanuit een blogpost.

De Space Invaders Vista-desktop

Wie zegt dat Vista er niet zo goed uitziet als Windows 7?

Heb je je ooit afgevraagd hoe Facebook-wormen echt werken?

Als je tijd op Facebook hebt doorgebracht, heb je waarschijnlijk een van je vrienden het slachtoffer zien worden van een oplichterij of drie. De ergste van deze zwendelpraktijken gebruiken gaten in de beveiliging om mensen automatisch te dwingen een pagina leuk te vinden - en één blogger...

Uitvoertekst kopiëren van de opdrachtregel naar het Windows-klembord

Als u aan het werk bent op de opdrachtregel in uw Windows-box, is het soms handig om de uitvoer van een opdracht naar het klembord te kopiëren, maar wie wil proberen te scrollen en klikken om kopiëren en plakken te gebruiken? Hier leest u hoe u het op de gemakkelijke manier kunt doen.

Voeg kleur toe aan uw Google Reader-lijsten voor een betere weergave

Soms wordt de eenvoudige witte achtergrond in Google Reader een beetje eentonig. Nu kunt u gekleurde randen toevoegen of de items volledig inkleuren om ze beter te laten opvallen.

Wat is SearchIndexer.exe en waarom is het actief?

U leest dit artikel ongetwijfeld omdat u zich afvraagt ​​waar dat SearchIndexer.exe-proces over gaat en waarom het veel RAM of CPU opslokt. Hier is de uitleg die u zoekt en hoe u ermee om kunt gaan.

Volg VLC op Twitter en maak kans op een pre-releaseversie van VLC voor iPad

De geweldige VLC-mediaspeler wordt uitgebracht voor de iPad, hopelijk volgende week, en op zondag zullen ze een pre-releaseversie uitdelen aan een paar van hun Twitter-volgers.

Vrijdagpret: Robotoorlog

Vrijdag is weer voorbij en het is tijd om te werken aan plezier maken. Deze week zul je je handen vol hebben terwijl je je een weg baant door Robot War. Ben je snel genoeg, sterk genoeg om te overleven?

Hoe weet u welk type geheugen uw Linux-pc heeft geïnstalleerd?

Als je het geheugen van je Linux-pc wilt upgraden, vraag je je waarschijnlijk af hoeveel open slots je hebt, welk type geheugen al is geïnstalleerd en wat je moet kopen voor een upgrade... zonder dat je je computer hoeft te openen.