'Hearthstone' krijgt begin april eerste uitbreiding van het jaar

Sneeuwstorm

Er is niet veel voor nodig om fans van videogames tegenwoordig geruchten te laten kloppen, maar in dit geval waren hints over de eerste uitbreiding van Hearthstone in 2017 correct. Blizzard heeft officieel aangekondigd dat Journey to Un'Goro het volgende inhoudsblok zal zijn dat dit jaar wordt toegevoegd, met dinosaurussen en nieuwe mechanica voor het digitale kaartspel wanneer de set begin april wordt gelanceerd.

Journey to Un'Goro, genoemd naar de World of Warcraft-zone van gevaarlijke jungles en verloren geheimen, introduceert 135 nieuwe kaarten in het spel. De eerste van de drie uitbreidingen van dit jaar luidt het Jaar van de Mammoet in, waarbij alle content vanaf 2015 uit het competitieve Standard-formaat zal worden geroteerd.Hoewel dat betekent dat je eindelijk afscheid moet nemen van je geliefde Reno Jackson-decks, zal Un'Goro een paar coole veranderingen met zich meebrengen. De eerste op de lijst zijn twee gloednieuwe mechanica: 'Adapt' laat je kiezen uit drie willekeurige stat- of vaardigheidsopties om een ​​wezen te geven zodra het in het spel komt, terwijl 'Quest'-spreuken hun verwoestende effect activeren nadat ze aan hun vereisten hebben voldaan. Er is ook een nieuw wezentype, Elementals, om samen met Draken, Murlocs en Pirates een thema te vormen om je decks rond te ordenen.

-en-039;haardsteen-en-039;-krijgt-eerste-uitbreiding-van-het-jaar-begin april foto 2

'Adapt' zal waarschijnlijk de willekeur van het spel vergroten en hopelijk zullen sommige 'Quest'-kaarten gemakkelijker te verkrijgen zijn dan normale legendarische zeldzaamheden, maar het is al vroeg moeilijk te zeggen hoe Un'Goro Hearthstone zal veranderen. Blizzard zal op 17 maart een reeks kaarten aankondigen en er komen er meer uit totdat de uitbreiding begin april uitkomt. De studio heeft in de weken voorafgaand aan de lancering al gratis packs, in-game goud en crafting dust beloofd, wat hopelijk zal helpen goed te maken hoeveel duurder het zal zijn om alle kaarten van 2017 te verzamelen dan de collectie van vorig jaar.

Aanbevolen verhalen

Een eerste blik op de bewegingscontroller van Gear VR

Mobiele VR wordt steeds beter.

SAP wordt serieus met Cloud Platform-as-a-Service

Het vernieuwde SAP Cloud Platform voegt PaaS-services toe rond Big Data, IoT, VM's en meer.

Netflix geeft meer dan $ 2 miljard dollar per jaar op door geen advertenties weer te geven

Netflix, de echte superster in modern entertainment, steekt zeker hun geld waar de mond is om hun abonnees tevreden te houden. Een recent rapport van...

Typ sneller op een smartphone, tablet of laptop met sneltoetsen voor tekstuitbreiding

Een tekstuitbreiding corrigeert de korte combinatie van tekens die u typt automatisch tot langere zinnen. Ze kunnen overal in elk besturingssysteem worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld bbl typen en dit altijd automatisch laten uitbreiden naar Ik kom later terug.