Handmatig journaalboekingen opnemen in Outlook 2007

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

Een van de meer over het hoofd geziene functies in Outlook is de mogelijkheid om het als een dagboek te gebruiken. U kunt aanpassen hoe het journaal informatie over contactpersonen registreert en het heeft ook de mogelijkheid om de acties in een tijdlijnweergave te plaatsen.

Hier is een eenvoudig te volgen handleiding om de journaaloptie te gaan gebruiken door een handmatige invoer voor een vergadering op te nemen en de tijd vast te leggen.Ga eerst naar Bestand Nieuw Journaalboeking

handmatig-record-journal-entry-in-outlook-2007 foto 1

Nu kunnen we in het journaalboekingsvenster relevante informatie over de vergadering invoeren, zoals tijd, datum, notities, enz.

handmatig-record-journal-entry-in-outlook-2007 foto 2

Het starten van de timer is handig! Bijvoorbeeld als u aan het vergaderen bent met een klant die per uur betaalt. Wanneer de vergadering begint, drukt u gewoon op Start Timer en u zult zien dat het stopwatchpictogram begint te tikken. Wanneer de vergadering voorbij is, kunt u opslaan en sluiten of Opslaan als...

handmatig-record-journal-entry-in-outlook-2007 foto 3

Als we eindelijk naar het journaal gaan, zien we een tijdlijn van de inzendingen voor de week.

handmatig-record-journal-entry-in-outlook-2007 foto 4

Meer verhalen

Verbinding maken met VMware Server Console via SSH

Is jou dit ooit overkomen? Ik heb een nieuwe virtuele machine gemaakt met Ubuntu op mijn VMware-server voordat ik van huis ging, maar vergat de ssh-server te installeren ... dus ik kon helemaal niet bij die machine komen vanaf mijn externe locatie. In plaats van terug naar huis te rijden, besloot ik een oplossing te zoeken.

Toewijzing aan HostnameC$ Share inschakelen op Windows 7 of Vista

Bijna iedereen kent het verborgen C$-aandeel voor beheerders dat altijd is ingebouwd in Windows-bestandsdeling, maar je hebt je misschien afgevraagd waarom je dat niet kunt gebruiken in Windows 7 of Vista.

Jatecblog gaat over op How-To Geek-blogs (Linux-lezers moeten zich abonneren)

Een paar weken geleden, toen ik de laatste Great Geek Sites-verzameling plaatste, had ik Jatecblog toegevoegd, een geweldige nieuwe blog over Linux en open source-onderwerpen. Sinds die tijd ging hun blog uit de lucht vanwege hostingproblemen.

Foutopsporing in een Windows Vista Sidebar-gadget met Visual Studio

Een van de bijkomende voordelen van het breken van onze Vista-gadget en mijn e-mail die vol stond met klachten, was dat ik heb geleerd hoe je een Vista-gadget debugt in Visual Studio, dus ik deel de rijkdom met iedereen.

Waarom is Taakbeheer uitgeschakeld?

Enige tijd geleden ontving ik een e-mail van een lezer die nieuwsgierig was waarom hun Taakbeheer-optie grijs was weergegeven in het rechterklikmenu van de taakbalk. Na wat onderzoek was zijn probleem opgelost en nu deel ik de oplossing met iedereen.

Oplossing voor problemen met How-To Geek Sidebar-gadget

Gisteren was gewoon pech. Niet alleen crashte een server op het werk, maar de How-To Geek Vista-gadget werkte gewoon niet meer. Nadat ik had geleerd hoe ik zijbalkgadgets kon debuggen (daarover later meer) vond ik eindelijk het probleem: onze gadget was geblokkeerd door Feedburner.

Een blik op Spybot Search and Destroy 1.5

Spybot Search and Destroy lijkt de laatste tijd een slechte reputatie te krijgen in de pers, waarover ik in juli schreef. Toen las ik vorige maand een artikel in PC World en ze sloegen ook deze gratis applicatie dicht. Nou, de heck met hen! Laten we eens kijken naar de nieuwe versie van Spybot 1.5

Maak een back-up van uw Windows Live Writer-instellingen

Als je ooit hebt geprobeerd je Windows Live Writer-instellingen van de ene computer naar de andere te verplaatsen, weet je wat een koninklijke pijn dat kan zijn. Natuurlijk kunt u een back-up maken van het register en alle bestanden in uw toepassingsgegevensmap, maar het blijkt een puinhoop te zijn.

Toon de lijst met geïnstalleerde pakketten op Ubuntu of Debian

Tijdens het werken aan de instructies voor het compileren van MonoDevelop vanaf de broncode, vertrouwde ik sterk op de dpkg- en apt-cache-opdrachten om me te vertellen wat er al was geïnstalleerd versus welke pakketten beschikbaar waren in de repository. Na het voltooien van dat artikel drong het tot me door dat ik moest uitleggen hoe ik moest laten zien wat

MonoDevelop installeren vanaf Source op Ubuntu

Na het lezen van een bericht van mijn vriend Daniel over de nieuwe release van MonoDevelop, besloot ik het te proberen en te installeren... en toen realiseerde ik me dat de installatie vanaf de broncode zo pijnlijk is dat ik er maar beter achter kan komen en het met iedereen kan delen.