Hack een iPad van de eerste generatie voor de iPad 2 Smart Cover

hack-een-eerste-gen-ipad-voor-de-ipad-2-smart-omslagfoto

Als je niet van plan bent om je iPad binnenkort te upgraden, maar je wilt wel wat van die slimme omslagactie, dan kan deze eenvoudige doe-het-zelf-hack helpen.

Op de designblog The Russians Used a Pencil delen ze een slimme manier om de nieuwe iPad-smartcover te bevestigen aan een iPad van de vorige generatie.Je hebt vier neodymium-magneten nodig, wat lijm en geen afkeer om die magneten op de rug van je iPad te lijmen. Bekijk de video hieronder om het in actie te zien:

Geïnteresseerd in het modificeren van uw iPad? Lees meer op onderstaande link.

Smart Cover voor iPad 1 [De Russen gebruikten een potlood via Make]

Meer verhalen

Een PS3-controller gebruiken als joystick voor uw Windows-pc

Vind je het moeilijk om je muis te besturen en op de juiste toets op het toetsenbord te drukken om pc-games te spelen? Als je toevallig PS3-controllers hebt, waarom zou je ze dan niet als joysticks gebruiken om games te spelen?

Desktop Fun: Moonlit Nights Wallpaper Collection Series 1

Of het nu onze eigen maan is of die in fictie- en fantasiekunstwerken, manen kunnen romantisch, mysterieus en inspirerend zijn. Nu kunt u een uniek vleugje stijl en flair toevoegen aan uw bureaublad met de eerste in onze serie Moonlit Nights Wallpaper-collecties.

Gratis 48 pagina's tellende PDF-gids voor het beheersen van sociale netwerken met Gwibber [Linux]

Gebruik je Gwibber op je Linux-systeem, maar maak je niet volledig gebruik van het potentieel ervan? Deze gratis PDF-gids van 48 pagina's laat u zien hoe u Gwibber kunt gebruiken en aanpassen voor de beste prestaties als het gaat om het werken met uw sociale netwerken.

Super Secret Door Top Stash verbergt je flashdrive en contant geld [DIY]

Iedereen heeft een beetje spionageplezier in zijn leven nodig (of op zijn minst een manier om je Sailor Moon-fotocollectie voor iedereen te verbergen). Deze slimme en extreem goed verborgen doe-het-zelfvoorraad plaatst je smokkelwaar in een deur.

Wat je zei: tools en trucs om online geweldige deals te scoren

Eerder deze week vroegen we je om je favoriete tools en tips te delen voor het online scoren van geweldige deals. Nu zijn we terug om uw geldbesparende technieken te demonstreren.

DIY Carbonator maakt poprocks zoals koolzuurhoudend fruit [Science]

Als je ooit hebt zitten wensen dat wetenschappers zouden stoppen met het verspillen van tijd aan het oplossen van dringende mondiale problemen en in plaats daarvan genetisch een bizarre maar heerlijke hybride van Pop Rocks-snoep en gezond fruit zouden manipuleren, ...

Instapaper-updates; Sport Native sociale media delen, browsen en meer

De populaire webcontentmanager Instantpaper is geüpdatet naar versie 3.0 en biedt een groot aantal nieuwe functies, zoals native ondersteuning voor het delen van sociale media, een aanbevelingssysteem, in-app surfen op het web en meer.

Vrijdagpret: Naruto Star-studenten

De beste dag van de week is eindelijk weer aangebroken, dus iets leuks om die martelende laatste paar uur snel voorbij te laten gaan, is altijd goed. Deze week is het jouw missie om Tazuna veilig naar zijn huis te begeleiden terwijl je vecht tegen een leger van ninja's en de moordenaar Zabuza. Zijn je ninja-vaardigheden op peil?

Wat zijn tekencoderingen zoals ANSI en Unicode, en hoe verschillen ze?

ASCII, UTF-8, ISO-8859... Je hebt deze vreemde namen misschien wel eens zien rondzweven, maar wat betekenen ze eigenlijk? Lees verder terwijl we uitleggen wat tekencodering is en hoe deze acroniemen zich verhouden tot de platte tekst die we op het scherm zien.

Voortgangsbalken maken in Excel met voorwaardelijke opmaak

Voortgangsbalken zijn tegenwoordig vrijwel alomtegenwoordig; we hebben ze zelfs op sommige waterkoelers gezien. Een voortgangsbalk biedt directe feedback over een bepaald proces, dus waarom zou u niet wat van die grafische pit in uw spreadsheet brengen met behulp van de voorwaardelijke opmaakfunctie van Excel?