HabitRPG maakt resolutie om een ​​spel te houden

habitrpg-maakt-resolutie-een-game-foto houden 1HabitRPG is een gratis webgebaseerde tool die het afdwingen van nieuwe gewoonten en het behouden van goede voornemens leuk maakt door je lijst met gewoonten, taken en dagelijkse routines om te zetten in een ouderwetse Role Playing Game (RPG).

Je zet het spel op door positieve gewoonten in te voeren die je wilt cultiveren, negatieve gewoonten die je wilt uitroeien, dagelijkse doelen, taken op de takenlijst en een beloningssysteem. Als je je goede gewoonten aankweekt en je doelen bereikt, krijg je beloningen (ervaring voor je karakter en goud voor je doelen) en wanneer je je slechte gewoonten aanleert, verliest je karakter zijn gezondheid.

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je doelen bij te houden en onderweg te genieten van een beetje RPG-nostalgie, klik dan op de onderstaande link om de gratis service eens uit te proberen.GewoonteRPG

Meer verhalen

Wat je zei: hoe je nieuwe boeken vindt

Eerder deze week hebben we je gevraagd om je tips en trucs te delen voor het vinden van nieuwe boeken om van te genieten. Nu zijn we terug met tips variërend van de oude school tot de digitale.

Connectify Dispatch: koppel al uw netwerkverbindingen aan een superpipeline

Connectify Dispatch is een netwerkbeheertool die alle verbindingen om je heen - Ethernet, Wi-Fi-knooppunten en zelfs 3G/4G mobiele verbindingen - neemt en ze combineert in één gigantische datapijplijn.

Vrijdagpret: Stream Master Unlimited

In de game van deze week worden je vaardigheden om puzzels op te lossen getest terwijl je werkt om paden te bouwen tussen alle gekleurde stroomknooppunten op elk raster. Met 300 puzzelrasters en drie moeilijkheidsgraden om je uit te dagen, zul je in staat zijn om alle krachtknooppunten van begin tot eind met succes te verbinden in de

Hoe u de Firefox-fout kunt oplossen, is al actief

Firefox is al actief, maar reageert niet op een fout die Firefox-gebruikers al jaren achtervolgt. U hoeft uw computer niet opnieuw op te starten wanneer u deze fout ziet - u kunt deze meestal oplossen door snel naar Taakbeheer te gaan.

Hoe de Amerikaanse Windows 8 Store vanuit een ander land te gebruiken

Heb je ooit naar een app gezocht om te ontdekken dat deze niet beschikbaar is in jouw land? Gelukkig voor ons is er een oplossing voor de Windows Store.

Wat is schijffragmentatie en moet ik nog steeds defragmenteren?

Hebben moderne computers nog steeds het soort routinematige defragmentatieprocedures nodig waar oudere computers om vroegen? Lees verder om meer te weten te komen over fragmentatie en wat moderne besturingssystemen en bestandssystemen doen om de impact op de prestaties te minimaliseren.

Geek Trivia: Met welke methode werd de snelheid van elektriciteit voor het eerst gemeten?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Bekijk vanavond de Geminid Meteors

Vanavond is het hoogtepunt van de Geminiden Meteorenregen, als je het niet erg vindt om de kou te trotseren en een plek hebt die relatief vrij is van lichtvervuiling om je uit te strekken, kun je genieten van een van de meer schitterende en bus...

Sla webinhoud rechtstreeks op in Google Drive in Chrome [extensie]

Bent u op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om afbeeldingen, documenten en meer rechtstreeks in Google Drive op te slaan tijdens het browsen? Dan wilt u misschien een kopie van de extensie 'Opslaan in Google Drive' voor Chrome.

Hoe nieuwsgierigheid zijn zelfportret nam [Video]

Er was genoeg verwarring onder het publiek over hoe de Curiosity Rover precies in staat was om zichzelf te fotograferen zonder dat de camera-arm binnendrong in de foto die NASA deze video vrijgaf waarin het proces wordt beschreven.