Haal meer uit het Microsoft Surface-toetsenbord met verborgen snelkoppelingen

meer-uit-het-microsoft-oppervlakte-toetsenbord-met-verborgen-snelkoppelingen foto 1

Er moesten enkele compromissen worden gesloten voor de toetsenborden van de Surface Pro en Surface RT. Zoals het geval is met veel draagbare apparaten, is ruimte schaars en moesten bepaalde niet-essentiële toetsen worden verschoven naar secundaire functieposities of helemaal worden weggelaten.

Een ding dat in het begin een beetje vreemd kan lijken, is de standaardfunctie van de F-toetsen. De toetsen F1 t/m F12 zijn allemaal aanwezig, maar de primaire functies van deze toetsen variëren van het aanpassen van het volume tot het oproepen van de Charms-balk.meer-uit-het-microsoft-oppervlakte-toetsenbord-met-verborgen-snelkoppelingen foto 2

Natuurlijk kunnen de F1- tot F12-toetsen ook worden gebruikt als traditionele functietoetsen, maar u moet de Fn-toets ingedrukt houden - dus om het huidige geselecteerde venster te sluiten, in plaats van de standaard Alt + F4-sneltoets te gebruiken, moet u In plaats daarvan moet u tegelijkertijd op Alt + Fn + F4 drukken.

Het kan zijn dat u liever toegang heeft tot de F-toetsen zonder dat u een extra toets hoeft in te drukken. Er is een verborgen functievergrendelingsoptie die kan worden omgeschakeld door tegelijkertijd op Fn + Caps te drukken. Schakel indien nodig in en uit - je hebt nog steeds toegang tot de tweede functie van een bepaalde toets door Fn ingedrukt te houden wanneer je erop drukt.

meer-uit-het-microsoft-oppervlakte-toetsenbord-met-verborgen-snelkoppelingen foto 3

Er zijn ook een aantal ongedocumenteerde sneltoetsen. Ze zijn niet uniek omdat dezelfde optie toegankelijk is met speciale toetsen of via een secundaire functie, maar het is handig als u de mogelijkheid wilt hebben om toegang te krijgen tot de functie van een bepaalde toets zonder uw toetsenbord opnieuw te moeten toewijzen - de secundaire functies van de cursortoetsen zijn bijvoorbeeld erg handig en houden een aantal navigatietoetsen op één plek.

Fn + Del - Verhoog de helderheid van het scherm

Fn + Backspace - Verlaag de helderheid van het scherm

Fn + Links – Thuis

Fn + Rechts – Einde

Fn + Omhoog – Pagina omhoog

Fn + Omlaag - Pagina omlaag

Een van de verschillende sleutels die opvalt door zijn afwezigheid, is Print Screen. Als je een screenshot naar het klembord wilt kunnen kopiëren zonder dat je een tool voor schermopname nodig hebt, druk je gewoon op Fn + Spatie. Voeg de Alt-toets toe aan de vergelijking om het vastleggen te beperken tot het momenteel geselecteerde venster - dus Alt + Fn + Spatie.

Meer verhalen

Send-to-Facebook-functionaliteit toevoegen aan Picasa

U gebruikt Picasa om uw foto's te beheren en u deelt de meeste foto's met vrienden op Facebook. Zou het niet geweldig zijn als ze samen zouden spelen? Lees verder terwijl we uw workflow voor delen stroomlijnen, zodat foto's die zijn geordend, bewerkt, getagd en geannoteerd in Picasa rechtstreeks naar Facebook worden gesprongen.

Geek Trivia: In computers is slappe ruimte een bijproduct van wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe de mappen van mijn computer te verwijderen in Windows 8.1

Windows 8.1 kocht enkele van de meest voorkomende mappen bovenaan het venster Deze pc. Omdat we Windows sinds het begin hebben gebruikt, vinden we dat dit er vreemd uitziet en hebben we geprobeerd het te repareren.

Geek Trivia: wat was de eerste interactieve filmvideogame?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u aangepaste beltonen voor uw Android-telefoon kunt maken

Dus je hebt een glimmende nieuwe Android-telefoon. Je hebt de achtergrond veranderd, een hoesje gekocht dat je leuk vindt, je startschermen gerangschikt ... je weet wel, het is van jou gemaakt. Dan belt er iemand. Waarom gebruik je in hemelsnaam nog steeds een standaardringtone? Haal dat hier weg - het is tijd om het niet alleen op de jouwe te laten lijken, maar ook te laten klinken als

Desktop Fun: Fractal Art Wallpaper Collection Series 2

Twee jaar geleden deelden we een prachtige collectie prachtige fractal art wallpapers met jullie en vandaag zijn we terug met een geheel nieuwe set. Breng een unieke visuele ervaring naar uw bureaublad met de tweede in onze serie Fractal Art Wallpaper-collecties.

Geek Trivia: Vintage Marbles gloeien briljant onder blacklight dankzij wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe kunnen onverwachte afsluitingen een Linux-computer schaden?

Zijn onverwachte afsluitingen even schadelijk voor Linux als voor andere besturingssystemen? Lees verder terwijl we de effecten van catastrofale systeemafsluitingen op Linux-bestandssystemen onderzoeken.

Geek Trivia: de oudste nog bestaande afspeelbare geluidsopname vastgelegd Wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Developer Preview van Internet Explorer 11 voor Windows 7 is nu beschikbaar

Als jij een van de mensen was die bang was dat Windows 7 achter zou blijven met Internet Explorer 11, dan zul je je zeker beter voelen na het nieuws van vandaag. Microsoft heeft zojuist een ontwikkelaarspreview uitgebracht van Internet Explorer 11 voor Windows 7 32- en 64-bits besturingssystemen.