Groepsvideochat gratis met familie en vrienden

Of het nu gaat om een ​​diploma-uitreiking of een nieuwe geboorte, er zijn veel speciale gelegenheden in het leven waarvoor we graag aanwezig zouden willen zijn, maar vanwege de afstand niet kunnen. Als een oproep niet lukt, kun je als volgt videochatten met maximaal 20 vrienden of familie met Tokbox.

Videochat kan ingewikkeld zijn om in te stellen, vooral als u met meerdere mensen wilt videochatten. Er zijn talloze web-apps die gratis, beperkte plannen voor videochat in groepen aanbieden, maar ze zijn bijna allemaal gericht op de zakelijke markt en zijn vrij ingewikkeld in het gebruik. Of je nu een nerd bent of nog nooit een webcam hebt geïnstalleerd, ingewikkelde tools maken het werk nooit gemakkelijker. We waren enthousiast toen we ontdekten dat Tokbox heel eenvoudig te gebruiken is voor groepsvideochats en prima werkte. Blijf lezen om te zien hoe het werkt, en ga het dan uitproberen met je familie en vrienden!

Aan de slagEerst moet je een Tokbox-account hebben. Ga naar de Tokbox-website (link hieronder) en klik op de knop Aanmelden onder Videochat.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 1

Vul uw naam, leeftijd, e-mailadres en wachtwoord in. Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en klik vervolgens op Verzenden.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 2

Dat is alles Mensen; je bent helemaal klaar om videogesprekken te voeren. Klik op de bel nu knop bovenaan de pagina om door te gaan en vrienden uit te nodigen om met je te chatten.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 3

Het kan zijn dat u even moet wachten voordat de video-interface is geladen. Merk op dat de hele TokBox-interface wordt aangedreven door Flash, dus je moet Flash op je computer hebben geïnstalleerd om het te gebruiken.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 4

Zodra het is geladen, vraagt ​​Flash om toegang tot uw camera en microfoon. Klik op Toestaan ​​en als u dit in de toekomst liever niet opnieuw hoeft te beantwoorden, vinkt u ook het vakje Onthouden aan. Klik nu op Sluiten om verder te gaan met je videochat.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 5

Voer de e-mailadressen van uw vrienden in en voeg een uitnodigingsbericht toe, en druk vervolgens op Contacten uitnodigen.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 6

U kunt ook op een van de sociale-mediapictogrammen aan de rechterkant klikken om uw vrienden van Facebook, Twitter of MySpace uit te nodigen voor uw videochat.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 7

Je ziet nu je video aan de linkerkant en een leeg gebied aan de rechterkant terwijl je wacht tot je vriend arriveert.

Mogelijk ziet u enkele tips voor dingen die u kunt doen om uw ervaring te helpen, maar over het algemeen werkte alles gewoon in onze test zonder aanpassingen.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 9

Deelnemen aan een videochat

Als je bent uitgenodigd voor een TokBox-chat, ontvang je een link in een e-mail of sociaal netwerkbericht. Klik op de link om deel te nemen aan de chat van je vriend.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 10

Klik op Toestaan ​​om TokBox toegang te geven tot je camera en microfoon zodat je vriend je kan zien en horen in de chat.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 11

Voer tot slot uw naam in en klik op Voer nu videochat in.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 12

Na enkele ogenblikken zullen jij en je vriend samen chatten met live audio en video. U kunt informatie over uw internetverbinding bekijken door over de video te bewegen. Er kunnen maximaal 20 mensen tegelijk chatten, dus als er meer deelnemers zijn, wordt het formaat van de videovensters aangepast aan alle video's.

Als uw computer geen webcam heeft, toont uw videobox een microfoonpictogram en zegt u alleen spraak. Je kunt nog steeds de video's van je vrienden zien, maar zij kunnen jou niet zien.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 14

U kunt ook tekstchatten met uw familie en vrienden vanuit het tekstvak onder de videochat. Dit zal u helpen bij het oplossen van problemen met audio of video.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 15

Extra kenmerken

Tokbox maakt het je ook gemakkelijk om video's en foto's met je vrienden te delen. Klik op het tv-pictogram bovenaan het chatvenster om een ​​video van YouTube of een foto van Flickr of Picasa toe te voegen om iedereen in je chat te laten zien.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 16

Nadat je een videogesprek hebt afgesloten, kun je je recente oproepen op het dashboard zien en zelfs gemakkelijk iemand terugbellen.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 17

Je ziet een afteltimer voordat het gesprek begint, dus als je per ongeluk op Bellen hebt geklikt, kun je altijd annuleren voordat je videogesprek begint.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 18

U kunt uw contacten van sociale netwerken toevoegen om ze ook snel uit te nodigen voor een videogesprek vanaf het dashboard.

groepsvideo-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 19

Of, als een van je vrienden je belt terwijl je bent aangemeld bij TokBox, zie je een mooi voorbeeld met de vraag of je de oproep wilt accepteren of negeren. Klik op Accepteren om te beginnen met videochatten met de beller.

groepsvideo-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 20

Of u kunt de Tokbox-instellingen wijzigen als u dat wilt. Klik op de link Account in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens Mijn profiel bewerken.

groepsvideo-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 21

Hier kunt u persoonlijke informatie toevoegen en uw TokBox-gebruikersnaam wijzigen. Je kunt je gebruikersnaam delen met vrienden en familie, zodat ze je altijd snel kunnen bellen door tokbox.com/your_name te bezoeken.

groep-video-chatten-met-familie-en-vrienden-gratis foto 22

Conclusie

Hoewel Skype een geweldige service is voor het voeren van spraak- en videogesprekken met individuele mensen, is het momenteel moeilijk of onmogelijk om met meerdere mensen tegelijk te videochatten. TokBox maakt het ongelooflijk eenvoudig om te videochatten met je familie en vrienden, en aangezien maximaal 20 mensen samen kunnen chatten, kunnen ze allemaal tegelijk meedoen. Of je nu reünieplannen wilt bespreken of gewoon een online reünie wilt houden, je kunt je familie snel in dezelfde kamer krijgen met TokBox, zelfs als ze niet technisch onderlegd zijn. Dit kan van pas komen als u een geliefde in het buitenland heeft die niet technisch onderlegd is. We hebben veel verschillende services geprobeerd, maar weinig waren zo gebruiksvriendelijk als Tokbox. Probeer het eens, en laat ons weten hoe het voor jou heeft gewerkt!

Koppeling

Aanmelden voor Tokbox

Meer verhalen

AWStats instellen op Windows Server en IIS

Als het gaat om het verzamelen van statistieken over websites, kunt u er nooit genoeg hebben. Hoewel een van de meest populaire methoden voor het bijhouden van statistieken via services zoals Google Analytics is, blijft analyse van logbestanden een betrouwbare manier om uw bezoekers te volgen omdat ze immuun zijn voor scriptblokkers. een wijdverbreid

Vrijdagpret: Nanaca Crash

Terwijl je week ten einde loopt, hebben we nog een leuk spel om de resterende tijd te doden. Met de game van vandaag kun je een sluipaanval uitvoeren met een fiets.

Krijg meer informatie over contactpersonen de nieuwe Outlook Social Connector

Wil je snel meer te weten komen over de mensen met wie je mailt? Hier leest u hoe de Outlook Social Connector u kan helpen op de hoogte te blijven en verbonden te blijven zonder uren op Facebook te verspillen.

Verfraai uw Google-agenda met Event Flairs

Als u een Google Agenda-gebruiker bent, wilt u misschien enkele opties om deze aan te passen. Als je de standaardinterface beu bent, kijken we vandaag naar Event Flairs van Google Labs waarmee je het uiterlijk van de kalender kunt aanpassen.

Hoe het modelnummer/snelheid van de processor op Linux te zien?

Als u op iemand anders vertrouwt voor beheerde hosting van uw Linux-servers, weet u misschien niet altijd precies op welk type server u daadwerkelijk draait. Er is echter een snelle en gemakkelijke manier om dit te achterhalen.

Help haperingen in videostreams in VLC en Windows Media Player te voorkomen

Wanneer u een video bekijkt die via uw thuisnetwerk wordt gestreamd, is het vervelend om het stottereffect te krijgen. Met een simpele aanpassing in VLC en Windows Media Player kunnen we deze ergernis helpen voorkomen.

Forceer een niet-reagerende grafische toepassing in Ubuntu

Er zijn veel commandoregelhulpprogramma's om niet-reagerende programma's in Linux te doden, maar voor degenen die geneigd zijn om op de knop te drukken, kun je met de Force Quit-paneelknop elke app doden waarop je kunt klikken zonder iets te hoeven onthouden.

Volg trending onderwerpen, favoriete blogs en meer met Regator

Regator beheert RSS-feeds en vindt het meest relevante nieuws van populaire blogs op internet. U kunt Regator zien als uw persoonlijke nieuwscurator en deze aanpassen om u het nieuws te geven zoals u dat wilt.

Stel een Wake on LAN-configuratiescherm in voor uw netwerk

Als IT-manager zijn er veel dingen die u kunt doen die direct van invloed zijn op de bedrijfsresultaten. Terwijl de meest voor de hand liggende directe hardware- en softwarekosten zijn, is een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien het energie-/elektriciteitsverbruik door computersystemen. Terwijl servers 24/7 beschikbaar moeten zijn, desktop

Android uitvoeren op uw netbook of desktop

Wilt u het Android-besturingssysteem van Google uitproberen op uw netbook of desktop? Hier leest u hoe u Android vanaf een flashstation kunt gebruiken en kunt zien hoe snel Android op echte hardware kan draaien!