Google Zoeken helpt je bij het vinden van je volgende baan

Google

Een nieuwe baan vinden kan lastig zijn. Met zoveel wervingssites om bij te houden, kan het moeilijk zijn om te weten wat er is, laat staan ​​solliciteren en het sollicitatieproces doorlopen. Nu is er een nieuwe manier om het werk in uw omgeving in de gaten te houden: Google. Met een update van Zoeken op desktop en mobiel kun je, nou ja, zoeken naar een nieuwe baan met behulp van conversatievragen zoals 'banen bij mij in de buurt' en 'lerarenbanen'. U ziet dan een lijst met resultaten van het hele internet, die elk de naam van het bedrijf, de functie, de uren en het tijdstip waarop de vacature is geplaatst, bevatten.

Als je op zoek bent naar iets specifieks, kun je inzoomen en filteren op categorie (klantenservice, management, gezondheidszorg), titel (verpleegkundige, data-ingenieur, barista) en het soort werk (fulltime, parttime, contractant , stage). Google zal ook uw geschatte woon-werkverkeer vermelden, als de vacature de nodige informatie bevat. Het halve werk is weten wanneer een nieuwe vacature is geplaatst, dus je kunt ook een aangepaste zoekopdracht opslaan en e-mailwaarschuwingen aanvragen telkens wanneer een nieuwe vacature aan je criteria voldoet. Voeg werkgeversrecensies en beoordelingen toe en je hebt een behoorlijk robuuste zoekfunctie.Voorlopig is de functie alleen beschikbaar in de VS. Google werkt samen met LinkedIn, Monster, WayUp, DirectEmployers, CareerBuilder, Glassdoor en Facebook (ja, Facebook) om de service te versterken, en heeft documentatie gepubliceerd zodat andere vacaturesites hun vacatures vindbaar kunnen maken via de service. Mocht het van de grond komen, dan zou het ons niet verbazen als Google dit elders zou uitrollen. Verschillende landen worden geregeerd door verschillende wervingssites, maar het algemene model zou, in ieder geval in het geval van Google, moeten werken, ongeacht de regio. Zoals mijn collega Roberto Baldwin opmerkte, is het fijn om te zien dat Google mensen helpt die een vast salaris meer nodig hebben dan een AI-speaker of een flitsende virtual reality-headset.

Aanbevolen verhalen

4 manieren om geavanceerde franchisenemers aan te trekken om uw bedrijf te laten groeien

Als het goed wordt uitgevoerd, kan een goed ontwikkeld wervings- en outreachproces resultaten opleveren voor uw bedrijf.

IKEA is van plan om AR-shoppingtools te verbeteren met hulp van Apple

Kijk hoe nieuwe meubels in uw huis werken voordat u uren bezig bent met het monteren ervan.

Apple HomePod vs. Amazon Echo vs. Google Home: Smart Speaker Showdown

Met HomePod plaatst Apple Siri in een luidspreker om het op te nemen tegen de Amazon Echo en Google Home. Laten we eens kijken hoe ze het tegen elkaar opnemen.

Wil je relaties opbouwen? Vind manieren om samen te lachen.

Uit een nieuwe studie blijkt dat lachen de sleutel is tot het creëren van sociale banden.

Apple stopt met het weergeven van 32-bits iOS-apps in je zoekresultaten

Apple duwt iOS-ontwikkelaars naar 64-bits territorium door 32-bits apps uit zoekopdrachten te verwijderen.