Google WebGL-boekenkast geeft boeken weer op een oneindige helix

Denk je dat de side-to-side dekkingsstroom vorig jaar zo was? Google Books heeft nu een (nogal experimentele) en flitsende nieuwe interface gestyled naar een helix. Bekijk de video om hem in actie te zien.

Google houdt ervan dingen opnieuw te ontwerpen, en in dit geval hebben ze de boekenkast opnieuw ontworpen. Uit de aankondiging:

Een digitale interface moet vertrouwd genoeg zijn om intuïtief te zijn, en tegelijkertijd profiteren van het gebrek aan beperkingen in een virtuele ruimte. In dit geval hebben we ons iets voorgesteld dat lijkt op de planken in je woonkamer, maar ook in staat is om het enorme aantal titels dat online beschikbaar is te laten zien - veel meer dan op een traditionele plank passen. Met dit in gedachten hebben we een digitale boekenkast ontworpen die een oneindige 3D-helix is. Je kunt het van links naar rechts en op en neer draaien met je muis. Het bevat 3D-modellen van meer dan 10.000 titels van Google Boeken.Binnen de spiraal zijn de boeken gesorteerd op onderwerp en als u op een boek klikt, gaat u naar het item in Google Boeken. Als je een browser rockt met WebGL-ondersteuning en een moderne grafische kaart, klik dan op de onderstaande link om het eens te proberen.

WebGL-boekenkast [het officiële Google-blog via het Google-besturingssysteem]

Meer verhalen

Een externe computer bedienen met alleen uw Chrome-webbrowser

Op afstand gaan met vrienden en familie is handig als je ze moet laten zien hoe ze iets moeten doen of een probleem moeten oplossen. Hier leest u hoe u platformonafhankelijke hulp op afstand kunt bieden met alleen Google Chrome en een extensie.

Week in Geek: China vindt drie 'High-Risk'-fouten in Google Chrome

Deze week hebben we geleerd hoe u eenvoudig de gebruikersinterface van Windows 8 kunt inschakelen, God-modus kunt instellen op Windows 8, Taakbeheer kunt aanpassen in Windows 7, Windows 8 kunt verwijderen of verwijderen uit uw dual-boot-installatie, gegevens kunt branden op meerdere dvd's of Cd-schijven, bulk Office Doc-eigenschappen bewerken, een router configureren voor poort

Beste Windows 7 Explorer-tips en -trucs

Windows Verkenner in Windows 7 is aanzienlijk veranderd en verbeterd sinds de dagen van Vista en XP. Dit artikel bevat enkele van de meer nuttige tips en trucs om het meeste uit Explorer te halen.

Desktop Fun: Railway Tracks Wallpaper Collection Series 1

Spoorwegen helpen onze steden en ons overal ter wereld met elkaar te verbinden. Ze hebben ook hun eigen unieke schoonheid wanneer ze worden gevonden tijdens rustige momenten in landelijke gebieden. Volg het pad naar een nieuwe (of favoriete) bestemming op je bureaublad met de eerste in onze serie Spoorwegbehangcollecties.

Timr is een eenvoudige webgebaseerde afteltimer

Als u op zoek bent naar een eenvoudige afteltimer zonder franjes, dan is Timr een webgebaseerde oplossing die net zo gebruiksvriendelijk is als het instellen van een fysieke kookwekker.

Desktopplezier: Legend of Zelda-aanpassingsset

De zoektocht naar de Triforce gaat verder terwijl Link en Zelda vechten tegen Ganondorf en werken om het land van Hyrule te redden van zijn kwaadaardige veroveringsplannen. Nu kun je de magie en het avontuur van Hyrule naar je desktop brengen met onze Legend of Zelda Customization-set.

Hoe u Windows 8 kunt verwijderen of verwijderen uit uw Dual-Boot Setup

Tot nu toe hebben we je laten zien hoe je een klassieke dual-boot voor Windows 8 instelt, en we hebben je zelfs laten zien hoe je dit kunt doen zonder een nieuwe partitie te maken. Als u nog steeds niet bent verkocht op de nieuwe versie van Windows, kunt u deze als volgt volledig verwijderen.

Vraag het aan HTG: Office Doc-eigenschappen in bulk bewerken, poort doorsturen en Android op afstand bedienen

Een keer per week verzamelen we enkele lezersvragen die we hebben beantwoord om met iedereen te delen. Deze week bekijken we hoe u het auteurschap in Microsoft Office-documenten in bulk kunt bewerken, port forwarding op uw router kunt instellen en uw Android-telefoon op afstand kunt bedienen.

Nep PS3 volgt dieven via GPS

Wil je zeker weten dat je iemand betrapt die brutaal genoeg is om je geliefde mediacentrum te plunderen? Voeg dit PS3-trojaanse paard toe aan de mix om je uitrusting te volgen.

f.lux past de helderheid van uw scherm aan voor de tijd van de dag; Ondersteunt nu iOS

Windows/Mac/Linux/iOS: populaire schermdimmende software f.lux is nu beschikbaar voor gejailbreakte iOS-apparaten. Installeer f.lux om te genieten van zacht aangepaste helderheid op basis van het tijdstip van de dag, voor gebruiksvriendelijk computergebruik.