Google pikt de makers van een game-gerichte Android-emulator op

AP Foto/Elaine Thompson

Je kunt al Android-apps draaien op een Chromebook, maar zou je er games en andere intensieve mobiele apps op draaien? Waarschijnlijk niet. Google kan echter stappen ondernemen om dat praktisch te maken. De makers van LeapDroid, een Android-emulator die gespecialiseerd is in games, hebben onthuld dat ze zich bij Google voegen slechts enkele maanden nadat ze het voor het publiek hebben vrijgegeven. Het team bespreekt geen 'specifieke plannen', maar ze stoppen zowel de ontwikkeling als de ondersteuning voor LeapDroid. U kunt de nieuwste versie blijven gebruiken, maar meer dan dat krijgt u niet.

Het is niet duidelijk hoe de deal is verlopen, hoewel het team suggereert dat dit geen directe overname is: LeapDroid is ondanks de verhuizing 'niet gelieerd' aan Google. We hebben Google om meer details gevraagd en zullen u laten weten of dit licht kan werpen op wat er aan de hand is.Hoe het ook gebeurde, de verhuizing werpt een paar mogelijkheden op. Op een basisniveau zou het kunnen helpen met de prestaties van Android in niet-native omgevingen - iets zo snel als LeapDroid zou ontwikkelaars kunnen helpen bij het testen van Android-apps, of Chrome OS-apparaten een extra boost geven bij het uitvoeren van mobiele titels. Op de lange termijn kan het echter belangrijk zijn voor die vaak geruchte Android / Chrome-unie. Als je twee grotendeels ongelijksoortige platforms gaat samenvoegen, wil je zoveel mogelijk mogelijke hikken elimineren. Hoewel er geen zekerheid is dat u opvallende toepassingen van de technologie van LeapDroid zult zien, zal het niet verwonderlijk zijn als het extra talent de visie van Google op computergebruik veel realistischer maakt.

Meer verhalen

Afdrukken naar PDF in Windows: 4 tips en trucs

In tegenstelling tot de meeste andere besturingssystemen biedt Windows nog steeds geen eersteklas ondersteuning voor het afdrukken naar PDF's. PDF-afdrukken is echter nog steeds vrij eenvoudig - u kunt snel een gratis PDF-printer installeren of de ondersteuning gebruiken die in verschillende programma's is inbegrepen.

Een volledige back-up van een Android-telefoon of -tablet maken zonder uw apparaat te rooten of te ontgrendelen?

Android bevat een ingebouwde manier om een ​​back-up te maken van de inhoud van uw telefoon of tablet en deze te herstellen. Het enige dat u nodig hebt, is een computer en een apparaat met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) of nieuwer.

Wat u moet weten over het kopen van Windows 8.1-pc's met aanraakfunctie

Het is nu ruim een ​​jaar geleden dat Windows 8 werd uitgebracht. Er is veel gebeurd - we werken nu met Windows 8.1 en er komen elke dag nieuwe apparaten met Intel's Haswell- en Bay Trail-chips uit. Aanraakgevoelige laptops, convertibles en Windows-tablets worden steeds goedkoper en komen steeds vaker voor.

Hoe een Chromebook wordt vergrendeld om u te beschermen

Chromebooks zijn niet zoals traditionele laptops. Ze zijn standaard vergrendeld en starten alleen door Google goedgekeurde besturingssystemen op in hun standaardstatus. Ze zijn veel beperkter dan traditionele Windows-, Mac- of Linux-laptops.

De Google Experience Launcher installeren en gebruiken op elk Android-apparaat

Google werkt aan een nieuwe launcher voor Android, een die Google Now naadloos integreert. De Google Experience Launcher is officieel exclusief voor de Nexus 5, maar je kunt hem gemakkelijk gebruiken op elke andere Android-smartphone of -tablet.

Hoe u de schermhelderheid van uw pc kunt aanpassen, handmatig en automatisch

U moet waarschijnlijk de helderheid van uw scherm regelmatig wijzigen. Als het buiten helder is, wil je hem hoger zetten zodat je kunt zien. Als je in een donkere kamer bent, wil je dat het gedimd is, zodat het geen pijn doet aan je ogen. Als u de helderheid van uw scherm verlaagt, kunt u ook stroom besparen en uw

Geek Trivia: enorme en unieke videogamewerelden worden mogelijk gemaakt door een proces dat bekend staat als?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een nieuwe ROM flashen naar uw Android-telefoon

Toen je je telefoon kocht, was het hypermodern, had het de nieuwste versie van Android en deed je hart zingen. Een jaar of twee later krijgt het geen nieuwe updates en zijn de prestaties een beetje traag. Je kunt je telefoon nieuw leven inblazen - om nog maar te zwijgen van het toevoegen van een heleboel handige functies - door hem te laten knipperen

Geek Trivia: Op het eiland Yap in de Stille Oceaan gebruikten burgers welk onconventioneel item als valuta?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u uw iPhone als een geïmproviseerd niveau kunt gebruiken

Ben jij een stijltang? Als je een kamer binnenloopt, merk je dan meteen dat er iets scheef aan de muur hangt? Wil je dat alles vlak en perfect is? Met een iPhone kun je het zeker proberen!