Google Sky Map verandert uw Android-telefoon in een digitale telescoop

google-sky-map-maakt-je-android-telefoon-in-een-digitale telescoop foto 1Of je nu een astronomiefan bent of gewoon iemand die op zoek is naar een perfecte look, hoe lief mijn smartphone is!'-applicatie, Google's Sky Map-applicatie voor Android-telefoons is een app die je moet hebben.

Als de applicatie je alleen maar gedetailleerde weergaven van de nachtelijke hemel zou laten zien, zou het op basis daarvan alleen al behoorlijk geweldig zijn. Waar Sky Map echter verblindt, is door de GPS en kantelsensoren op uw telefoon aan elkaar te koppelen om van uw telefoon een hemelobservatievenster te maken. Waar je de telefoon ook op richt, het scherm wordt weergegeven.

Wil je zien welke sterren recht boven je staan, ondanks dat het midden op de dag is? Richt de telefoon omhoog. Benieuwd wat mensen aan de andere kant van het woord zien? Richt de telefoon naar beneden en neem een ​​kijkje dwars door de aarde.Bekijk de onderstaande video om de applicatie in actie te zien:

Google Sky Map is gratis en werkt overal waar Android werkt.

Google Sky Map [AppBrain]

Meer verhalen

Geo-herinneringen maken in Android met GeoNote

In tegenstelling tot de meeste herinneringen die u eraan herinneren om een ​​bepaalde actie op een gewenst tijdstip uit te voeren, geeft GeoNote u herinneringen wanneer u een locatie invoert. Als je een grote fan bent van locatiegebaseerde services, dan is GeoNote de perfecte herinnering voor jou.

Microsoft Excel: formules en functies

Deze How-To Geek School-klas is bedoeld voor mensen die Excel gebruiken, of Excel proberen te gebruiken, maar geïntimideerd zijn door het concept van formules en functies. Het doel is om je in slechts een paar lessen een Excel-professional te maken, of op zijn minst een competente amateur.

Amazon voegt eindelijk echte paginanummers toe aan de Kindle

Een van de weinige klachten die iemand heeft over Amazon's Kindle is het ontbreken van echte paginanummers - en de nieuwste versie van hun software ondersteunt ze eindelijk.

Vraag How-To Geek: het zoeken in het startmenu versnellen, automatisch draaiende Android-schermen stoppen en door Dropbox aangedreven torrenting

Deze week bekijken we hoe we het zoeken in het startmenu van het venster kunnen aanpassen voor snel en gericht zoeken, een hyperactief Android-scherm vergrendelen en je torrent-gewoonte via Dropbox voeden.

Nu kunt u Google Docs en Gmail afdrukken via Google Cloud Print

Google Cloudprinter wordt eindelijk redelijk nuttig, dankzij een Chrome-extensie van derden waarmee je elk .txt- of .doc-bestand kunt afdrukken, en nu is het bijgewerkt met ondersteuning voor Gmail en Google Docs.

Bouw een doe-het-zelf klepel om je elektronische karbonades aan te scherpen

Als je op zoek bent naar een leuk elektronicaproject om je knutselvaardigheden aan te scherpen, laat deze leuke projectgids je zien hoe je een klepel kunt bouwen om apparatuur in je huis te bedienen.

Hoe u de aan/uit- en resetknoppen van uw computer kunt bewijzen

Als je een kleintje in huis hebt (of kleintjes die vaak op bezoek komen) en je wilt je pc-toren niet verplaatsen om ze uit de buurt van de knoppen te houden, dan maakt deze slimme hack-kids ze het bewijs - verplaatsen is niet nodig.

Inspireer geekliefde met deze hilarische geek-valentijnskaarten

Wil je wat Geek Love sturen naar die ene speciale persoon? Waarom zou je het niet doen met deze ouderwetse valentijnskaarten van de basisschool, en win hun hart deze aanstaande Valentijnsdag - de geek-manier!

LVM (Logical Volume Management) beheren en gebruiken in Ubuntu

In ons vorige artikel hebben we je verteld wat LVM is en waarvoor je het misschien wilt gebruiken, en vandaag gaan we je door enkele van de belangrijkste beheertools van LVM leiden, zodat je zelfverzekerd bent bij het opzetten of uitbreiden van je installatie.

Week in Geek: Rogue Antivirus betrapt met AVG Logo Edition

Deze week hebben we geleerd hoe je snel een clip uit een videobestand kunt knippen met Avidemux, tegelvensters, een desktop op afstand bedienen met een iOS-apparaat, gebruik maken van Windows 7-bibliotheken, een Ubuntu-thuiscomputer veranderen in een LAMP-webserver, bureaubladmeldingen inschakelen voor Gmail in Chrome, welke beeldkanalen