Google Scribe kan tekst automatisch aanvullen, waar u ook typt op internet

google-scribe-can-autocomplete-text-where-you-typt-on-the-web foto 1Ben je dol op de functie voor automatisch aanvullen op de zoekpagina van Google? Nu kunt u dat vermogen voor automatisch aanvullen overal mee naartoe nemen, waar u ook typt op internet.

U kunt uit twee opties kiezen: U kunt de Google Scribe-startpagina gebruiken die wordt weergegeven in de eerste schermafbeelding of de bookmarklet aan uw browser toevoegen (onderaan het tekstvenster op de Scribe-startpagina).

U kunt zien hoe de bookmarklet van Google Scribe eruitziet wanneer deze wordt gebruikt in het opmerkingenveld hier op de site (hieronder weergegeven). Let op het kleine potloodsymbool in de rechterbovenhoek dat aangeeft dat Scribe actief is. Het vinden van die ongrijpbare woorden die je nodig hebt tijdens het typen is nu een stuk eenvoudiger geworden.google-scribe-can-autocomplete-text-where-you-typt-on-the-web foto 2

Google Scribe [via Lifehacker]

Meer verhalen

Vervang tekst in platte tekstbestanden vanaf de opdrachtregel

Een zeer nuttige functie die ontbreekt in de Windows-bibliotheek van opdrachtregelprogramma's is de mogelijkheid om tekst in platte tekstbestanden te vervangen. Een functie als deze kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan praktische taken die veel systeembeheerders uitvoeren, zoals:

Hoe u uw iTunes-verzameling van de ene computer naar de andere kunt overbrengen

Als je een iTunes-gebruiker bent, wil je waarschijnlijk al je inhoud ernaartoe overbrengen wanneer je een nieuwe machine krijgt. Hier laten we u een paar verschillende manieren zien voor alles van de ene computer naar de andere.

Beginner: zorg ervoor dat Outlook altijd afbeeldingen weergeeft in e-mails van vertrouwde afzenders

Standaard blokkeert Outlook afbeeldingen in HTML-geformatteerde e-mail totdat u toestaat dat ze worden gedownload. Dit is te wijten aan mogelijke kwaadaardige code die kan worden opgenomen. Hier leest u hoe u altijd afbeeldingen van vertrouwde afzenders kunt accepteren.

Wijs een sneltoets toe om een ​​geopend toepassingsvenster op Linux te activeren

We hebben je al laten zien hoe je sneltoetsen in elke Linux-toepassing kunt aanpassen, maar voor de les van vandaag gaan we een stap verder - en wijzen we een sneltoets toe die een geopende toepassing verandert in het momenteel gefocuste venster.

Geweldige orkestversies van videogamemuziek (Final Fantasy, Kingdom Hearts, Chrono Trigger)

Chrono Trigger en Final Fantasy VII zijn zonder twijfel twee van de beste console-rollenspellen aller tijden. Hier zijn een aantal video's van een orkest dat moderne versies van de muziek uit deze retro-videogames speelt.

Week in Geek: Hackers geven Microsoft hun viruscode-editie

Deze week hebben we geleerd hoe we sneltoetsen voor elke Linux-toepassing kunnen aanpassen, een persoonlijke wiki kunnen bouwen die vanaf elke pc toegankelijk is, Winamp op iTunes laten lijken, de standaardopslagmap voor Windows 7-bibliotheken wijzigen, de tool voor het aanvullen van woorden eType gebruiken om te schrijven, en meer.

Windows 7 Logon Screen Tweaker past uw aanmeldingsachtergrond aan en meer

Ooit uw Windows 7-aanmeldingsscherm willen aanpassen? Hier is een eenvoudig hulpprogramma dat dat kan doen, en het heeft ook een aantal andere ingebouwde tweaks.

Onderzoekers gebruiken nanoresonators om schermen met ultrahoge resolutie te maken

Onderzoekers van de Universiteit van Michigan hebben een nieuwe technologie ontwikkeld die pixels 8 keer kleiner kan maken dan de pixels op de iPhone 4. Indrukwekkend!

Google Chrome krijgt binnenkort GPU-versnelde graphics

Op de Chromium-blog hebben ze enkele details gepost over de voortdurende inspanningen om het grafische systeem te reviseren om te profiteren van de verwerkingskracht van uw grafische kaart - wat betekent dat deze functies land ...

Zoeken naar regeleinden, tabs en speciale tekens in MS Word

Op de Technet Magazine-blog hebben ze een zeer nuttig artikel gepost waarin wordt uitgelegd hoe u kunt zoeken naar speciale tekens zoals regeleinden, tabs of zelfs witruimte. Het enige dat u hoeft te doen, is een speciale modifier in het zoekvak gebruiken.