Google rolt authenticatie met twee factoren uit

google-rolls-out-twofactor-authenticatie foto 1Google ondersteunt nu tweestapsverificatie van uw identiteit, een welkome verbetering van de beveiliging ten opzichte van een eenvoudig op wachtwoorden gebaseerd model. Beveilig uw account met een wachtwoord plus verificatie via telefoon, txt of smartphone-applicatie.

Tweeledige beveiliging, voor de onbekende, is gewoon een manier voor een serviceprovider om uw identiteit dubbel te verifiëren. Google legt uit hoe het werkt met je account:

Nadat u authenticatie in twee stappen heeft ingeschakeld, ziet u een extra pagina waarop u om een ​​code wordt gevraagd wanneer u zich aanmeldt bij uw account. Na het invoeren van uw wachtwoord belt Google u met de code, stuurt u een sms-bericht of geeft u de keuze om de code voor uzelf te genereren met een mobiele applicatie op uw Android-, BlackBerry- of iPhone-apparaat. De keuze is aan jou. Wanneer u deze code invoert nadat u uw wachtwoord correct heeft ingevoerd, hebben we een redelijk goed idee dat u de persoon bent die zich aanmeldt.Klik op de onderstaande link om meer te lezen en uw account in te stellen voor tweestapsverificatie.

Geavanceerde aanmeldingsbeveiliging voor uw Google-account [The Official Google Blog]

Meer verhalen

Hoe u die foto, afbeelding of bestand kunt herstellen die u per ongeluk hebt verwijderd

Heb je ooit per ongeluk een foto op je camera, computer, USB-stick of ergens anders verwijderd? Wat u misschien niet weet, is dat u die foto's meestal kunt herstellen, zelfs vanaf de geheugenstick van uw camera.

Google Art Project neemt je mee naar wereldberoemde musea

Als je ooit door de gangen van verre musea hebt willen dwalen terwijl je nog in je hokje zat, dan is Google Art Project een ambitieus project dat je meeneemt naar tientallen kunstmusea over de hele wereld en je intens d...

Bureaubladplezier: Valentijnsdag-pictogrampakketten

Kijk je uit naar Valentijnsdag? Dan hebben we de perfecte manier om je desktop aan te passen voor de feestdagen met onze Valentijnsdag Icon Packs-collectie.

Hoe u bestanden draadloos kunt overbrengen tussen uw pc en Android-telefoon

Het koppelen van uw Android-telefoon om bestanden over te zetten is snel en efficiënt, maar er gaat niets boven het gemak van een draadloze bestandsoverdracht. Vandaag laten we u zien hoe u bestanden kunt overbrengen tussen Android en uw computer zonder een USB-kabel.

Month in Geek: editie januari 2011

Met het einde van de eerste maand van 2011 voor de deur is het tijd om terug te kijken op onze beste en slimste maand. Doe met ons mee, want we presenteren de tien populairste artikelen van januari voor jouw leesplezier.

Vraag How-To Geek: betegeling van Windows, iOS Remote Desktop en grip krijgen op Windows 7-bibliotheken

Deze week bekijken we hoe u toepassingsvensters in Windows 7 kunt betegelen, uw bureaublad op afstand kunt bedienen vanaf iOS-apparaten en precies begrijpt wat Windows 7-bibliotheken zijn.

Battlestar Galactica - Caprica-kaart van de 12 koloniën (behang ook beschikbaar)

Ben je een fan van Battlestar Galactica en Caprica? Als je deze twee prachtige televisieprogramma's mist, kun je een deel van de magie weer in huis halen met deze gedetailleerde kaart op posterformaat van de 12 koloniën.

Bekijk vergrote versies van miniatuurafbeeldingen met miniatuurzoom voor Firefox

Ben je de miniatuurafbeeldingen beu die gewoon te klein zijn om duidelijk te onderscheiden op je favoriete websites? Zeg vaarwel tegen frustratie en hallo tegen eenvoudig kijken met de Thumbnail Zoom-extensie voor Firefox.

IntoNow identificeert elk tv-programma op geluid

IntoNow is een slimme sociale netwerktoepassing voor iOS die het supereenvoudig maakt om met je vrienden te delen naar welk tv-programma je kijkt, omdat het elke tv identificeert (tot aan het afleveringsnummer) door gewoon 4-12 seconden van de show te horen.

Loopscore berekent de factor voor voetgangersvriendelijkheid in een buurt

Als lopen voor goede koffie, lekker eten en een cheque bij uw plaatselijke bank belangrijk voor u is, dan maakt Walk Score de cijfers op een rij en laat u zien hoe voetgangersvriendelijk een buurt is.