Google laat zien dat internet een stuk veiliger is dan een jaar geleden

Naarmate we meer tijd online doorbrengen, wordt de behoefte aan veilig browsen en communiceren steeds belangrijker. Berichten-apps bevatten nu standaard codering en veel van uw favoriete websites (inclusief deze) gaan over op HTTPS om hun bezoekers te beschermen. Google heeft de langste tijd geholpen om die beweging te verdedigen door veilige apps en services uit te rollen, maar de nieuwste zet heeft alles te maken met het benadrukken van het goede werk van anderen. Het web is een stuk veiliger dan anderhalf jaar geleden, en dankzij de nieuwe Transparency Report-statistiek heeft Google de statistieken om het te bewijzen.

In het Transparantierapport over HTTPS-gebruik laten de grafieken van Google een gezonde stijging zien van het aantal pagina's dat tussen april 2015 en oktober 2016 wordt geladen via HTTPS. procentteken. Snel vooruit naar vandaag en gebruikers op dezelfde platforms brengen nu ongeveer tweederde van hun tijd door op beveiligde HTTPs-pagina's.Zoals u in de onderstaande grafiek kunt zien, besteden sites niet zoveel tijd aan het beveiligen van hun pagina's voor mobiele bezoekers (of misschien gaan mobiele bezoekers naar andere sites), maar dat wil niet zeggen dat de zaken de afgelopen tijd niet zijn verbeterd 18 maanden.

Google heeft browsegegevens verzameld van Chrome-gebruikers die zich hebben aangemeld om gebruiksstatistieken te delen. Volgens StatCounter en NetMarketShare is Chrome verreweg de populairste browser ter wereld, waardoor Google nauwkeurigere en gedetailleerdere overzichten kan geven van hoe veilig het web werkelijk is.

Meer verhalen

Verberg die irritante Google Experimental Search Survey Box (in Firefox)

Als je je hebt aangemeld voor een van de Google Experimental Search-programma's, zoals het experiment met sneltoetsen, heb je waarschijnlijk het vervelende enquêtevenster gezien dat niet lijkt te verdwijnen, zelfs niet nadat je de enquête hebt ingevuld. Maar goed dat Firefox aanpasbaar is, dus we kunnen het gemakkelijk verwijderen met een stijlvol script.

Meerdere vensters selecteren op de taakbalk

Als je op mij lijkt, heb je waarschijnlijk tientallen vensters open op een bepaald punt, dus als je slechts een paar vensters wilt betegelen, moet je alles minimaliseren en dan twee van de vensters tonen, en ze dan betegelen... dus hoe doe je dat? we gewoon snel twee taakbalkknoppen samen selecteren?

Vrijdagpret: instructievideo's in overvloed!

Heb je je ooit afgevraagd wat de beste manier is om interessante instructievideo's te vinden? (Ja, ik ook niet) Zoals de meeste mensen zou ik gewoon op YouTube of Google hebben gezocht, maar er is een veel snellere manier om alle instructievideo's te vinden die je je maar kunt voorstellen ...

Vind nieuwe muziek op Stage.FM

Ik vond vandaag een toffe site terwijl ik aan het rondneuzen was op het internet. Stage.FM is een geweldige site om nieuwe niet-ondertekende artiesten en bands te vinden. Deze site is een sociaal netwerk voor onafhankelijke, ongetekende muzikanten en fans. Er zijn verschillende muziekgenres om uit te kiezen, en veel ervan is gratis beschikbaar

Maak een snelkoppeling om recente items te verwijderen in het Startmenu van Windows Vista (of XP)

Heb je ooit geprobeerd alle menu's te doorlopen die nodig zijn om de recente items in het XP-startmenu te verwijderen? Het duurt een eeuwigheid, vooral als je wilt verbergen wat je niet had moeten doen. Zoals gewoonlijk is er een eenvoudigere manier om het te doen.

Eenvoudig een Word 2007-document samenvatten

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

Verander Vista Home Premium in Ultimate – (Deel 1) Disk Imaging

Een van de functies in Vista Ultimate is Complete pc-back-up en -herstel. Dit maakt een eenvoudigere systeemback-up van uw harde schijf mogelijk, waarbij in wezen een kloon of afbeelding van de huidige staat van de harde schijf wordt gemaakt. Deze functie is beschikbaar in de Business-, Enterprise- en Ultimate-versies van Vista.

Sla de irritante dialoog 'Gebruik de webservice om het juiste programma te vinden' over

Als u Windows al langere tijd gebruikt, heeft u waarschijnlijk geprobeerd een bestand met een onbekende extensie te openen. In plaats van een lijst met programma's te krijgen om het bestand mee te openen, krijg je een vervelende dialoog waarin je wordt gevraagd een webservice te gebruiken om een ​​programma te vinden. Dus hoe kunnen we dit veranderen?

Verschillende versies van CC Cleaner met Yahoo!??

Vandaag kwam ik een nieuwe versie van CC Cleaner v 2.06 tegen die de Yahoo Toolbar bij de installatie bevat. Volgens de instructies kunt u hiermee CC Cleaner gebruiken vanuit de werkbalk van uw browser. Het lijkt erop dat er veel bedrijven zijn die hun software in verschillende populaire freeware proberen te sluipen

Schakel die irritante AutoScroll-functie in Firefox uit

Dus je probeert in het midden op een link op een pagina te klikken en de link te missen ... dan verschijnt het ronde Auto Scroll-pictogram en plotseling beweegt de pagina en scrollt helemaal vanzelf. Ik word er gek van, dus toen het werd genoemd in het laatste Coding Horror-artikel, dacht ik dat ik het zou opschrijven voor het geval dat