Google Jamboard gaat in de uitverkoop

Google kondigde het Jamboard in oktober vorig jaar voor het eerst aan als een heroverweging van wat een whiteboard eigenlijk zou moeten zijn. In plaats van een oppervlak waarop u schrijft met uitwisbare markeerstiften, heeft Google een cloudgebaseerd, samenwerkend oppervlak gemaakt dat een touchscreen-display is. En nu is het beschikbaar om te kopen.

Het Jamboard is volledig gericht op de zakelijke markt en kost $ 4.999 inclusief twee stylussen, een gum en muurbevestiging. Maar daar houden de kosten niet op. Beheer- en ondersteuningskosten bedragen in totaal $ 300 per jaar als u vóór 30 september koopt, en verhogen vervolgens tot $ 600 per jaar. Als je het Jamboard op een rollende standaard wilt hebben, is dat een extra $ 1.119 vóór 30 september, of $ 1.349 daarna. Een G Suite-abonnement is ook vereist (Business-abonnementen kosten $ 10 per gebruiker per maand).Hoewel niet goedkoop, geldt het Jamboard zeker als een evolutie in het ontwerp van whiteboards. Omdat het een touchscreen-display is, ben je niet langer beperkt tot een enkel canvas en rommelige pennen. Bekijk verschillende soorten documenten, uw krabbels worden automatisch opgeslagen in de cloud om ze later te kunnen bekijken, u kunt op afstand samenwerken met andere mensen met behulp van de Jamboard-begeleidende apps en de Jamboard uw tekeningen intelligent laten tweaken door bijvoorbeeld de cirkel die u hebt getekend perfect te maken .

Verwant

  • Google JamboardGoogle Jamboard

Wat betreft de hardware, het Jamboard gebruikt een 55-inch 4K UHD-touchscreen, waarvan Google beweert dat het geen zichtbare vertraging heeft dankzij een 120Hz aanraakverversingssnelheid en het gebruik van een Nvidia Jetson TX1 embedded computer. De nauwkeurigheid is ook erg hoog met 1 mm. Naast het scherm heeft Google een groothoekcamera, microfoons en 'down-firing speakers' ingebouwd om de samenwerking te vergemakkelijken. Het Jamboard ondersteunt ook WiFi, Bluetooth en NFC en omvat HDMI-, USB 3.0- en USB 3.0 Type C-connectiviteit. En natuurlijk is Google Cast-ondersteuning inbegrepen, evenals volledige toegang tot de G Suite.

Voorlopig wordt Jamboard alleen in de VS aangeboden, maar het VK en Canada zullen de optie hebben om het te kopen voordat de zomer voorbij is. Er zullen dan 'in de loop van de tijd' meer landen volgen.

Aanbevolen verhalen

Op I/O 2017 verdubbelde Google een toekomst gebouwd op AI

Google I/O 2017 is misschien voorbij, maar de impact ervan zal blijvend zijn.

Smartcard Plastc gaat failliet ondanks $ 9 miljoen aan voorbestellingen

Het bedrijf kon zelfs geen enkele slimme creditcard verzenden.

Verizon's Android Wear 2.0-horloge gaat op 11 mei in de verkoop

Als je Verizon's eigen Android Wear-smartwatch hebt bekeken, gaat deze volgende maand in de uitverkoop.