Google Home speelt advertenties voor 'Beauty and The Beast'

Engadget

Of je nu om de nieuwste Emma Watson-film geeft of niet, Google Home vertelt je er alles over. Onlangs hebben de gebruikers van de slimme luidspreker gemerkt dat de onstoffelijke assistent je een overzicht geeft van de aanstaande, live-actie Beauty and the Beast wanneer je om een ​​samenvatting van de gebeurtenissen van je dag vraagt. Het lijkt wijdverbreid buiten de mensen die erop hebben gewezen op Reddit en verschijnt ongeacht of je interesse in de film hebt getoond. Een van onze medewerkers heeft het ook gehoord en minstens één Redditor zegt dat het ook op hun telefoon verschijnt. Op ons huis Google Pixel deed het dat echter niet.

'Trouwens, Disney's live-actie Beauty and The Beast gaat vandaag open', staat er te midden van je dagelijkse infodump. 'In deze versie van het verhaal is Belle de uitvinder in plaats van Maurice. Dat klinkt meer waar als je het mij vraagt. Vraag me iets over Belle voor wat meer filmplezier.' Zoals The Verge opmerkt, is dit niet echt een bruikbaar item. Je kunt geen bioscoopkaartjes of iets kopen omdat Google Home momenteel niet werkt met services zoals Fandango.Het is niet al te uniek -- Rokus, Xboxen en zelfs sommige Panasonic-tv's hebben een tijdje advertenties weergegeven -- maar aangezien advertenties een van de grootste geldmakers van Google zijn, zou dit meer wijdverbreid kunnen worden. Op de vraag om opheldering gaf Google het volgende antwoord: 'Dit is geen advertentie; het mooie van de Assistent is dat het onze partners uitnodigt om onze gast te zijn en hun verhalen te delen.' Met andere woorden, u kunt ook adverteren op Google Assistant als uw zakken diep genoeg zijn.

Aanbevolen verhalen

LG lokt G6-shoppers met een gratis Google Home

Twee nieuwe manieren om de Assistent van Google te gebruiken.

De beste huisbeveiligingscamera's van 2017

Als je in de gaten wilt houden wat er thuis gebeurt als je er niet bent, maar je wilt niet investeren in een volwaardig huisbeveiligingssysteem, dan is een wifi-aangesloten camera het bekijken waard. Dit zijn onze hoogst gewaardeerde.

Hoe het is om 'Rez Infinite' te spelen, vastgebonden in een synesthesiepak

Sony's SXSW-stand had een heleboel rare en leuke VR-ervaringen om uit te proberen.

Bereid je voor op meer advertenties in de expresartikelen van Facebook

Het is nog steeds niet geweldig voor uitgevers, maar ze zullen wat meer geld verdienen.