Google Chrome-updates; Snellere, schonere menu's, gecodeerde wachtwoordsynchronisatie en meer

Google Chrome heeft een nieuwe update uitgerold die een groot aantal verbeteringen bevat, zoals gemakkelijker te navigeren menu's, versleutelde wachtwoordsynchronisatie, snelheidsverbeteringen, Flash-sandboxing en meer.

De nieuwe update van Google Chome heeft een groot aantal subtiele maar krachtige verbeteringen. De browser is sneller, de beveiliging is verbeterd dankzij de toevoeging van versleutelde wachtwoordsynchronisatie en sandboxing van de geïntegreerde flash player, en het instellingenmenu is opnieuw gestructureerd en opgeschoond voor eenvoudige navigatie. Bekijk de video hierboven om een ​​kijkje te nemen in enkele van de wijzigingen of klik op de onderstaande link om meer te lezen.

Sneller, eenvoudiger en veiliger: de basisprincipes van Chrome worden nog beter [The Official Google Blog]Meer verhalen

Hier leest u hoe u iets uit de webinterface van Twitter kunt filteren

Als nerd ben ik niet onderhevig aan de normale grillen van de bevolking, wat vervelend kan zijn als je op Twitter rondhangt en er een stroom van tweets is over dingen waar je niet om geeft. Hier leest u hoe u tweets filtert in de Twitter-webinterface.

Week in Geek: Google vraagt ​​om versie van burgerservicenummers voor kinderen

Deze week hebben we geleerd hoe je honderden complexe fotobewerkingen in seconden kunt maken met Photoshop-acties, een Android-telefoon als modem gebruiken zonder rooten, een draadloze kaart in Linux installeren met Windows-stuurprogramma's, de vensterranden van Ubuntu wijzigen met Emerald, hoe ruisonderdrukking koptelefoon werkt, en

Week in Geek: Google vraagt ​​om versie van burgerservicenummers voor kinderen

Deze week hebben we geleerd hoe je honderden complexe fotobewerkingen in seconden kunt maken met Photoshop-acties, een Android-telefoon als modem gebruiken zonder rooten, een draadloze kaart in Linux installeren met Windows-stuurprogramma's, de vensterranden van Ubuntu wijzigen met Emerald, hoe ruisonderdrukking koptelefoon werkt, en

Desktop Fun: Wolves Wallpaper Collection Series 1

Wolven vertegenwoordigen aspecten van de natuur die niet getemd willen worden en voor altijd vrij willen blijven. Als je een speciale verwantschap voelt met deze pittige wezens, dan wil je dit prachtige pakket zeker mee naar huis nemen op je bureaublad.

Beheer uw favoriete sociale accounts in Chrome en Iron met Seesmic

Bent u op zoek naar een manier om uw Twitter-, Facebook-, Google Buzz-, LinkedIn- en Foursquare-accounts allemaal op één plek te beheren? Met behulp van de Seesmic Web App voor Chrome en Iron heeft u toegang tot uw favoriete accounts en kunt u ze beheren ...

ET II – Uitsterven [Nep Movie Sequel Video]

Het is jaren geleden dat E.T. keerde terug naar huis en Elliot is nu helemaal volwassen. Maar het wordt een stuk interessanter als E.T. keert terug om de aarde te helpen redden. Het enige probleem is dat de indringers de mensen zijn van...

Geremasterde King's Quest-games bieden klassiek gamen op moderne machines

Als je een fan was van de King's Quest-reeks avonturengames uit de jaren '80 en '90, zul je heel blij zijn om ze geremasterd te zien met verbeterde graphics, gepolijste stemacteurs en meer.

Vergelijk uw internetkosten en -snelheid met wereldwijde gemiddelden [Infographic]

De prijzen en snelheid van internet variëren enorm over de hele wereld. De VS staan ​​bijvoorbeeld momenteel op de 15e plaats qua snelheid, maar hebben een redelijk geprijsde internettoegang.

WizMouse maakt scrollen met muis over elk venster mogelijk

WizMouse is een gratis en lichtgewicht Windows-toepassing die een eenvoudige maar effectieve truc mogelijk maakt: de mogelijkheid om door de inhoud van een venster dat zich onder uw muiscursor bevindt te scrollen zonder de focus naar dat venster te verplaatsen.

Vrijdagpret: Sydney Shark

Er komt eindelijk weer een lange week ten einde, dus waarom zou u niet een beetje plezier maken om de week af te sluiten voordat u naar huis gaat? In het spel van vandaag word je een krachtige haai die vastbesloten is om de kustlijn van Sydney te veranderen in een lang smorgasbord terwijl je onderweg zoveel mogelijk chaos en vernietiging veroorzaakt.