Google Chrome openen met vastgezette tabbladen

Vind je het leuk om de nieuwe functie voor vastgezette tabbladen in Chrome te gebruiken en wil je deze permanent maken? Dan is alles wat je nodig hebt een beetje magie van de commandoschakelaar en een lijst met je favoriete websites.

UPDATE: Google Chrome heeft de functie nu standaard ingebouwd. Klik met de rechtermuisknop op het tabblad en selecteer Tabblad vastzetten ... de volgende keer dat u Chrome opent, worden dezelfde tabbladen opnieuw geopend met uw browser.

VoordatNormaal gesproken moet u het Tab-contextmenu gebruiken om vastgezette tabbladen in Chrome te maken en dezelfde acties herhalen de volgende keer dat u de browser opent. Af en toe doen is oké, maar niet als je het elke keer moet doen...

make-google-chrome-open-met-vastgezette-tabbladen foto 1

Permanente tabbladen instellen

Om aan de slag te gaan, moet u uw snelkoppeling(en) voor Google Chrome zoeken en er met de rechtermuisknop op klikken. Selecteer Eigenschappen.

make-google-chrome-open-met-vastgezette-tabbladen foto 2

Nadat u hebt doorgeklikt, ziet u het venster Eigenschappen met het tabblad Snelkoppeling weergegeven. Nu bent u klaar om het doelpad te wijzigen.

make-google-chrome-open-met-vastgezette-tabbladen foto 3

Dit bestaat uit twee delen…

In het adresgebied voor Doel: u moet de volgende opdracht aan het einde van het doelpad toevoegen en ervoor zorgen dat er een enkele spatie tussen het laatste aanhalingsteken en de vastgezette opdracht voor het tellen van tabbladen blijft. Voer het aantal permanent vastgezette tabbladen in dat u wilt hebben in plaats van de x ... voor ons voorbeeld hebben we 5 gekozen.

make-google-chrome-open-met-vastgezette-tabbladen foto 4

Het zou er zo uit moeten zien…

make-google-chrome-open-met-vastgezette-tabbladen foto 5

Nu voor het tweede deel. U moet de URL toevoegen voor elke website die u als permanent vastgemaakt tabblad wilt hebben na de opdracht voor het tellen van vastgezette tabbladen. Zorg ervoor dat u een enkele spatie laat tussen elke URL en de opdracht voor het tellen van vastgezette tabbladen, zoals hieronder wordt weergegeven.

make-google-chrome-open-met-vastgezette-tabbladen foto 6

Als je dat hebt gedaan, klik je op Toepassen en vervolgens op OK.

Na

Zodra je Chrome start (en elke keer daarna) heb je een hele mooie set permanent vastgezette tabbladen klaar voor gebruik.

Als u het Tab-contextmenu opent, kunt u de permanente tabbladen nog steeds tijdelijk terugzetten in normale door op Tab-opdracht vastmaken te klikken om het te deselecteren. U kunt de tabbladen ook op de normale manier sluiten als u ze op dit moment niet nodig hebt.

make-google-chrome-open-met-vastgezette-tabbladen foto 8

Conclusie

Als je graag vastgezette tabbladen in Google Chrome gebruikt en ze permanent wilt maken, moet je dit zeker eens proberen.

Meer verhalen

Directorylijsten afdrukken of exporteren naar MS Word & Excel

Het afdrukken van de inhoud in Windows-mappen kan soms ingewikkeld en verwarrend zijn. Vandaag kijken we naar Directory List & Print, een gratis hulpprogramma waarmee u de klus op een zeer eenvoudige manier kunt volbrengen.

Krijg een zijbalk in Opera-stijl panelen in Firefox

Vind je de Panels Sidebar in Opera leuk en wil je dezelfde functionaliteit ook in Firefox? Dat kan nu met de All-in-One Sidebar-extensie.

Vrijdagpret: Kinetikz

Er is weer een vrijdag aangebroken en het is tijd om je TPS-rapporten neer te leggen en een leuke flashgame op bedrijfstijd te spelen. Vandaag bekijken we Kinetikz, wat leuk, uitdagend en ontspannend tegelijk is.

Een draaitabel maken in Excel 2007

Als u een grote spreadsheet met tonnen gegevens heeft, is het een goed idee om een ​​draaitabel te maken om gegevens eenvoudig en gemakkelijker te analyseren. Vandaag bekijken we hoe u een eenvoudige draaitabel kunt maken om grote hoeveelheden gegevens beter te organiseren om specifieke gebieden te identificeren.

Beperk de toegang tot programma's met AppLocker in Windows 7

Als u een computer deelt en niet wilt dat andere gebruikers toegang krijgen tot bepaalde toepassingen, is er een nieuwe functie in Windows 7 waarmee u ze kunt blokkeren. Vandaag kijken we snel naar het beperken van de programma's die andere gebruikers kunnen openen met AppLocker.

Bewaar een webpagina in PDF-formaat met Web2PDF

Heeft u op een website een leuk artikel gevonden dat u als pdf-bestand wilt of moet opslaan? Zie hoe eenvoudig het is om een ​​webpagina naar PDF-bestanden te converteren met Firefox of uw favoriete browser.

Opdrachten en functies vinden in Office 2007 op de gemakkelijke manier

Als u overstapt naar Office 2003 naar 2007, kan het moeilijk zijn om de juiste opdrachten te vinden voor het maken van uw documenten met behulp van het lint. Zoekopdrachten is een coole invoegtoepassing waarmee u snel opdrachten kunt zoeken en vinden.

Vermijd crapware met Giveaway of the Day gratis software

Giveaway of the Day is een interessante site en soms bieden ze een aantal fatsoenlijke programma's gratis aan. Er is echter altijd een addertje onder het gras, ze proberen crapware op te nemen tijdens de app-installatie. We laten u zien hoe u de extra rommel tijdens het installatieproces kunt vermijden.

Websites maken met KompoZer

Bent u op zoek naar een manier om eenvoudig uw eigen webpagina's te maken? KompoZer is een mooie eenvoudige website-editor waarmee u snel aan de slag kunt en vertrouwd raakt met het proces.

Betaal niet voor Windows-beveiliging als dat niet hoeft

Bij Lifehacker heb ik een interessant artikel geschreven voor How-To Geek-lezers, over hoe goed de standaard Windows-beveiligingstools werken als je gewoon een beetje gezond verstand gebruikt (en Microsoft Security Essentials installeert).