Google Apps-klanten hebben nu toegang tot de volledige set Google-services

google-apps-customers-now-have-access-to-full-set-of-google-services foto 1Heeft u geduldig gewacht om toegang te krijgen tot het volledige aanbod van Google-services in uw Google Apps-account? Je wachten is eindelijk voorbij! Vandaag heeft Google de beschikbaarheid aangekondigd van dezelfde services die beschikbaar zijn voor gewone gebruikers van Google-accounts voor Google Apps.

Uit de blogpost: We hebben gestaag nieuwe functionaliteit toegevoegd aan Google Apps en onlangs ondersteuning toegevoegd voor apps van derden, maar we zijn verheugd om de sluizen van nieuwe functionaliteit nu wijd open te zetten. Vanaf vandaag hebben klanten over de hele wereld toegang tot een volledig spectrum aan services van Google, waaronder meer dan 60 productiviteitsverhogende applicaties die veel verder gaan dan traditionele softwaresuites.

Bestaande klanten kunnen de komende maanden in hun eigen tempo overstappen naar de nieuwe infrastructuur die deze applicaties ondersteunt vanuit het administratieve bedieningspaneel. Nieuwe klanten krijgen automatisch de nieuwe infrastructuur.Hier is de video die bij de aankondiging hoorde. Het legt heel goed uit hoe de uitrol kan worden gedaan door Google Apps-beheerders (d.w.z. de gewenste services kiezen en selecteren, enz.).

Tien keer meer applicaties voor Google Apps-klanten [via Lifehacker]

Meer verhalen

Wat is versleuteling en hoe werkt het?

Versleuteling heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de tijd dat de oude Grieken en Romeinen geheime berichten stuurden door letters te vervangen die alleen konden worden ontcijferd door een geheime sleutel. Ga met ons mee voor een korte geschiedenisles en leer meer over hoe encryptie werkt.

Het ultieme iPhone-spel – Star Wars Arcade: Falcon Gunner [Video]

Als je je afvraagt ​​wat dit spel zo speciaal of onderscheidend maakt van andere spellen, kijk dan wat je hiervan vindt. Wanneer je de game speelt, krijg je een mix van wat de camera van je telefoon ziet (d.w.z. een skyline van de stad) en de game zelf...

Veel plezier met deze verzameling van 10 kilobyte (of minder) webapps

Als je wat leuke web-apps wilt om mee te spelen in je browser, dan moet je zeker even de tijd nemen om door deze kleine verzameling 10K Apart-wedstrijdinzendingen te bladeren. Er zijn twee spellen, een grafiek, een 3D-object...

Pc's kunnen nu bestanden en meer delen met Droplr

Droplr is een geweldige, gratis service die het gemakkelijk maakt om foto's, schermafbeeldingen, links en tekst via internet te delen. Sleep uw bestanden eenvoudig naar het pictogram en seconden later heeft u een kort d.pr-adres t...

Help het Blue Screen of Death oplossen door automatisch opnieuw opstarten te voorkomen

Een van de meest frustrerende dingen bij het oplossen van willekeurige blauwe schermfouten is dat de computer opnieuw opstart voordat u de kans krijgt om de foutmeldingen op te schrijven, zodat u ze later kunt googlen. Hier leest u hoe u dat kunt oplossen.

Optimaliseer het Microsoft Word Editor-gebied voor beter schrijven

Onze monitor geeft ons slechts een beperkte ruimte om Word-documenten te bewerken. Van de ene pagina naar de andere springen kost te veel tijd, dus vandaag laten we u enkele eenvoudige tips zien om het bewerkingsgebied van Microsoft Word te maximaliseren voor een betere schrijfervaring.

Hoe de 10 grootste Windows-ergernissen op te lossen

Laten we eerlijk zijn: Windows kan soms serieus vervelend zijn, maar gelukkig is er meestal ook een tijdelijke oplossing of een hulpprogramma van derden dat het probleem verhelpt. We hebben de tien dingen afgerond die ons het meest irriteren, samen met hoe we ze kunnen oplossen.

Koppel en blader door uw iOS-apparaat met telefoonschijf

Heb je ooit gemakkelijk door de mappen op je iPhone of iPod Touch willen bladeren in Windows Verkenner of OS X Finder? Phone Disk maakt het u gemakkelijk en u kunt het tot 1 december gratis krijgen.

Voetnoten gebruiken in Microsoft Word

Een voetnoot is een notitie die onder aan een pagina wordt weergegeven en die vaak door schrijvers wordt gebruikt om publicaties van andere auteurs in hun document te citeren. We laten u zien hoe u voetnoten in Microsoft Word kunt beheren.

Hoe VistaSwitcher te repareren met lege vensters in de lijst

We zijn grote fans van het VistaSwitcher-alternatief voor Alt+Tab, maar helaas heeft een recente bug het voor velen van ons bijna onbruikbaar gemaakt, met veel lege vensters in de lijst. Hier leest u hoe u dit kunt oplossen met een snelle wijziging van de instellingen.