Goede voornemens voor het nieuwe jaar: gebruik uw computer op een gemakkelijke manier als wekker

Iedereen die mij kent, weet dat ik niet bepaald een ochtendmens ben... zelfs met de geweldige Tassimo-koffiemachine die ik dit jaar voor Kerstmis heb gekregen, wil ik nog steeds niet uit bed komen. Maar nu kan ik de luidsprekers van mijn computer gebruiken om me gemakkelijk wakker te maken.

De oplossing voor mijn wakker worden is een website genaamd Kuku Klok, gecombineerd met het helemaal omhoog zetten van mijn speakers.

nieuwjaars-en-8217;s-resoluties-gebruik-je-computer-als-wekker-op-de-eenvoudige-manier foto 1Let op: hiervoor moet je computer natuurlijk in dezelfde kamer staan ​​als waar je slaapt.

Kuku Klok gebruiken

Nadat u de pagina heeft geladen, stelt u eenvoudig de tijd in waarop u wakker wilt worden:

nieuwjaar-en-8217;s-resoluties-gebruik-je-computer-als-wekker-op-de-eenvoudige-manier foto 2

Selecteer het gewenste geluid (een voorbeeld bekijken helpt om te testen of het volume van uw luidspreker hoog genoeg is)

nieuwjaar-en-8217;s-resoluties-gebruik-je-computer-als-wekker-op-de-eenvoudige-manier foto 3

En klik vervolgens op ALARM INSTELLEN.

nieuwjaar-en-8217;s-resoluties-gebruik-je-computer-als-wekker-op-de-eenvoudige-manier foto 4

Het mooie van deze website is dat hij ook werkt als je internetverbinding uitvalt na het instellen van het alarm. (In feite kunt u deze site offline gebruiken door Bestand Opslaan als HTML compleet te doen).

nieuwjaar-en-8217;s-resoluties-gebruik-je-computer-als-wekker-op-de-eenvoudige-manier foto 5

Persoonlijk denk ik dat het Slayer Guitar-geluid het beste is om me wakker te maken.

Andere Windows-geluiden uitschakelen

Een probleem dat u misschien opmerkt, is dat Windows 's nachts soms andere geluiden maakt die uw slaap kunnen onderbreken ... Ik raad aan om naar Configuratiescherm Geluiden te gaan en vervolgens het Geluidsschema in te stellen op Geen geluiden op het tabblad Geluiden (werkt hetzelfde in XP of Uitzicht).

nieuwjaar-en-8217;s-resoluties-gebruik-je-computer-als-wekker-op-de-eenvoudige-manier foto 6

Het enige echte nadeel is dat nu al mijn collega's dit artikel zullen lezen en me meer gaan lastigvallen als ik te laat op mijn werk ben.

Gebruik de Kuku Klok op kukuklok.com

Meer verhalen

Voeg een achtergrondafbeelding toe aan een e-mail On the Fly in Outlook 2007

Onze forumbeheerder Scott liet me een interessante truc zien in Outlook 2007, waarbij je elke afbeelding als achtergrond aan een e-mail kunt toewijzen. Omdat dit nieuws voor mij was, dacht ik dat ik het voor iedereen zou opschrijven.

Deel bestanden voor kleine bedrijven op de gemakkelijke manier (in plaats van FTP te gebruiken)

Als u in de IT werkt bij een klein of middelgroot bedrijf, begrijpt u hoe belangrijk het is om eenvoudig bestanden, zowel grote als kleine, te delen met klanten of andere leden van de organisatie. Het probleem is dat FTP onveilig is en het beheer ervan pijnlijk kan zijn.

Snelle tip: Desktop-e-mailmeldingen uitschakelen in Outlook

E-mailmeldingen zijn een geweldige manier om belangrijke inkomende berichten in de gaten te houden. Als u echter honderden e-mails per dag ontvangt, kan het een afleiding zijn om elke keer dat ze verschijnen op de meldingen te klikken, waardoor uw workflow wordt onderbroken en uw productiviteit wordt aangetast.

Weekendplezier: kijk live tv op meerdere platforms met Livestation

De afgelopen weken hebben we verschillende toepassingen behandeld waarmee u televisieprogramma's op uw computer kunt bekijken. De nieuwste inzending in onze serie is Livestation, dat hun service onlangs heeft verbeterd en meer live televisie heeft dan alles wat we tot nu toe hebben behandeld.

Green Computing: bespaar inkt en papier met GreenPrint World Edition

Ook al hebben we technologieën zoals PDF's, e-mail en SharePoint-sites die het mogelijk maken om een ​​papierloos kantoor te realiseren, het lijkt erop dat er een oneindige stroom van printen gaande is, vooral in de kantooromgeving. Vandaag laten we u kennismaken met GreenPrint, een gemakkelijke en gratis manier om

Gebruikersaccounts verwijderen van het aanmeldingsscherm in Windows Vista

Als u meerdere gebruikersaccounts op uw computer heeft, vindt u het misschien vervelend om elke keer dat u de computer opstart op het pictogram voor uw gebruikersnaam te moeten klikken. Om dit probleem te verhelpen, kunt u een van de gebruikersaccounts verwijderen, of u kunt deze gewoon verbergen met een registerhack.

Back-up en herstel van hardwarestuurprogramma's op de gemakkelijke manier met dubbele driver

Een van de meer vervelende aspecten van het opnieuw installeren van een besturingssysteem is het opnieuw vinden van alle stuurprogramma's voor uw hardware. Vaak heb je de cd voor een nieuw hardwareapparaat misschien niet, en zelfs als je dat wel hebt gedaan, zijn de stuurprogramma's op de schijf waarschijnlijk verouderd.

Virtuele desktops krijgen op Windows XP

Dit gastartikel is geschreven door Emma van Laptopical.com, een site met nieuws en recensies voor laptops.

Geek Reviews: speel en neem internetradio op met Screamer Radio

Afgelopen weekend kwam ik een heel cool internetradio- en opnameprogramma tegen met de naam Screamer Radio. Dit programma is extreem licht op systeembronnen en biedt een heleboel muziek- en programmeerbronnen, inclusief opname met één druk op de knop.

Een wachtwoordhersteldiskette maken en gebruiken in Windows 7 of Vista

Het vergeten van uw wachtwoord kan een uiterst frustrerende situatie zijn, en we hebben al verteld hoe u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen met de Ultimate Boot-cd en de System Rescue-cd, maar u kunt de situatie volledig voorkomen door een wachtwoordhersteldiskette te maken.