Goed werk reist snel - Hoe u uw werk kunt doen tijdens het reizen?

Geen twee reizen zijn precies hetzelfde -- verandering van plannen is een constante en hoe je hiermee omgaat hangt af van je bestemming, met wie je bent, in welke tijd van het jaar het is en hoe voorbereid je bent. Efficiënt reizen is een vaardigheid die aanscherping vereist.

Door mijn werk ben ik vaak meer dan 10 dagen per maand op pad. Uit uitgebreide ervaring, onderzoek en vooruit plannen heb ik een aantal trucs en tools opgepikt die nuttig kunnen zijn voor zakenreizigers en ondernemers die geïnteresseerd zijn in efficiënter reizen.Hoe ervaren een reiziger ook is, er is altijd ruimte voor verbetering dankzij reistechnologie, toepassingen en diensten die voortdurend in ontwikkeling zijn. Hier zijn een paar tips om u te helpen plannen, inpakken, efficiënt te zijn en aan de slag te gaan tijdens uw volgende reis:

Plan als een professional

Stap 1: Boek uw vlucht - Tegenwoordig hebben we het geluk dat we zoveel websites en applicaties hebben die ons helpen met reislogistiek. Gebruik bij het zoeken naar een vlucht Kayak.com of Skyscanner om optimale vluchtroutes en prijzen te vinden. Beide sites identificeren verschillende vluchtopties van de ene bestemming naar de andere, waardoor het voor reizigers gemakkelijk is om geschikte tijden te vinden die in hun schema passen.

Stap 2: Bereid u voor om de wachtrij te verminderen - Als frequente reiziger kan het consolideren van uw reis naar een of een handvol luchtvaartmaatschappijen u toegang geven tot snelle check-in voor vluchten en soms prioriteitsbeveiligingslijnen. Zorg ervoor dat u een programma van de Amerikaanse douane en grensbescherming, Global Entry genaamd, niet over het hoofd ziet, dat uw terugkeer naar de VS versnelt door middel van speciale wachtrijen voor immigratie en douane. Global Entry geeft u ook toegang tot TSA Pre-Check voor snelle binnenlandse veiligheidsonderzoeken. Uw favoriete luchtvaartmaatschappij dekt mogelijk ook de kosten van uw Global Entry-aanvraag - vergeet niet te controleren! Dit is van cruciaal belang voor frequente reizigers, omdat het ons in staat stelt snel door beveiligingslijnen te gaan, waardoor er tijd vrijkomt voor productieve inspanningen.

Stap 3: Vind een hotel - Voor een ondernemer zijn tijd en locatie alles. Als u in de buurt van het stadscentrum wilt verblijven, zijn boetiekhotels meestal de manier om gemak en prijs in evenwicht te brengen. Bekijk de benadering van Starwood met hun relatief nieuwe Design Hotels en Tribute Collection-concepten, waarbij u het beste van boetiekhotels krijgt gecombineerd met het gemak van het reserveringssysteem van grote merken en het loyaliteitsprogramma. Voor snelle doorlooptijden op de luchthaven, hou ik van Aloft- of Moxy-hotels. Begin uw hotelzoekopdracht door te Googlen op 'boetiekhotel in XYZ' om door de opties te bladeren. Probeer TripAdvisor of HotelsCombined te gebruiken om prijzen te vergelijken, door lokale opties te bladeren en beoordelingen te lezen. Als je langer dan drie dagen op dezelfde plek verblijft, overweeg dan Airbnb. Iets meer moeite om in en uit te checken, maar je kunt er 's ochtends je fix of bulletproof coffee mee zetten en 's avonds een wandeling maken door het stadscentrum.

Stap 4: Gebruik grondvervoer als een local - Op sommige luchthavens kan het een uitdaging zijn om erachter te komen waar je een Lyft of Uber kunt nemen. Taxi's kunnen efficiënt zijn, maar vaak zwaar voor budgetten - en ze nemen niet altijd de bedrijfscreditcard. Als u niet meteen naar een vergadering rent, waarom probeert u dan niet iets dat meer de moeite waard is? Waar mogelijk neem ik graag een treinverbinding van het vliegveld naar het hotel. Het vermijdt verkeer, bespaart geld en biedt een lokale ervaring. Mijn favoriete recente lokale luchthaventrip vanaf Beijing Capital International Airport, ik nam de Express Railway naar Dongzhimen, en vervolgens een driewieler met 'chauffeur' van het treinstation naar het hotel. Het resultaat was sneller, goedkoper en een stuk leuker dan een taxi. Pro Tip: denk goed na over de driewieler in de winter. Er zijn ook een aantal apps zoals Moovit, die wereldwijde busschema's en metrokaarten in realtime bieden om je te helpen met lokaal reizen. En als u toch besluit een taxi te nemen, controleer dan eerst de tarieven met TaxiFareFinder om er zeker van te zijn dat u niet wordt opgelicht.

Stap 5: Reisroutes organiseren - Het is erg belangrijk om al uw reisgegevens op één plek te hebben verzameld. Als u streeft naar een papierloos leven, is het van cruciaal belang om een ​​tool voor reisplanning te gebruiken, zoals TripIt. Ik heb gemerkt dat dit een essentieel hulpmiddel is tijdens mijn reizen, omdat ik hiermee mijn agenda netjes kan synchroniseren. Met TripIt is het niet langer nodig om te schakelen tussen reis-apps of stapels papier met verschillende reisroutes mee te nemen.

Inpakken als een expert

Twee woorden om naar te leven: licht inpakken. Tenzij je een bankier bent, reis je met eenvoudige outfits (behalve de allernieuwste mode voor thuis). Pak jeans, strijkvrije overhemden, poloshirts, wingtips, marineblauwe blazers en sportkleding in. Ik haal de mijne bij Brooks Brothers, Hudson Jeans, Alden, Lacoste en de Adidas-winkel. Vermijd het verpakken van voedsel, batterijen en onnodige vloeistoffen - en maak je geen zorgen als je iets vergeet. Bijna overal waar je gaat, is er een plek om benodigdheden te kopen.

Een goede regel waar ik me aan probeer te houden, is dat je van alles drie inpakt - drie broeken, drie paar schoenen (workout, casual, business), drie shirts en altijd één sportjas. Draag de sportjas in het vliegtuig zodat hij niet kreukt of ruimte inneemt in je tas.

Het is belangrijk om de juiste bagage voor uw reis te hebben. Vermijd het dure Italiaanse leer en kies voor ingetogen zwart nylon. Waarom van uw bagage een doelwit maken voor diefstal? Wanneer u overweegt welke bagage u moet meenemen, moet u de gewichtslimieten en maatnormen van de luchtvaartmaatschappij controleren. Kies vooral op internationale vluchten voor handbagage die in de bagageruimte past. Dit geeft u flexibiliteit om van vlucht te veranderen en kan kostbare tijd op de luchthaven besparen. Het elimineert ook het risico van verlies van bagage.

Het is gemakkelijk om te vergeten dat u de was kunt doen terwijl u weg bent, wat een geweldige oplossing is voor diegenen die met minder willen reizen. Als het hotel geen wasfaciliteiten heeft, kunt u Amerikaanse wasserettes vinden met bronnen zoals Findalaundry, een online wasserette-directory. Probeer voor internationale reizen Yelp te gebruiken om locaties in het buitenland te vinden. Tijdens een recente reis die ik naar Kopenhagen maakte, kwam ik het Laundromat Cafe tegen. Dit was een coole plek om de was te doen terwijl je een lokale buurt verkent en ontspant met een kopje koffie. De volgende keer ga ik daar ontbijten!

Wees efficiënt onderweg

Slapen, lezen of werken: ik zou vermijden om voor de 10e keer naar The Big Lebowsky te kijken terwijl je in het vliegtuig zit. Ga aan het werk of haal je lectuur in. Als je het geluk hebt om die upgrade te krijgen, open je de laptop en praat je over e-mail - maar neem niet de moeite om wifi te kopen. Offline reageren op e-mails is een zeer efficiënte manier om zonder afleiding te werken. Als u in economy reist, gebruikt u uw smartphone om e-mails in de offline modus te beantwoorden. Als u continenten oversteekt, moet u uw slaap zorgvuldig plannen - stap onmiddellijk in de nieuwe tijdzone wanneer u aan boord van het vliegtuig gaat. Als u 's avonds op uw nieuwe bestemming aankomt, zorg er dan voor dat u aan het begin van de vlucht slaapt en dwing uzelf om wakker te blijven tegen het einde van de vlucht.

Houd de tijd bij: het is belangrijk om tijdens het reizen op de hoogte te blijven van veranderende tijdzones. Bewust zijn van tijdsverschillen helpt je om contact te houden met familie thuis en zorgt ervoor dat je niet achterloopt op deadlines. Probeer een klokwidget zoals World Clock Today als je een iPhone hebt of Dual Digit World Clock als je de voorkeur geeft aan Android. Als gevolg van de tijdsverschillen kan het zijn dat u op ongelegen tijden inkomende oproepen ontvangt. Om deze reden vond ik het handig om de functie Niet storen te gebruiken, behalve natuurlijk voor mijn alarm.

Blijf in contact: nu u bekend bent met tijdsverschillen, kunt u de beste tijd bepalen om met uw dierbaren thuis te communiceren of de beste tools leren kennen om zakenpartners in het buitenland te bereiken. Hier zijn drie gratis opties voor internationale correspondentie:

  • WhatsApp is een platformonafhankelijke berichten-app die de noodzaak om te betalen voor sms elimineert. Naast basisberichten kunnen WhatsApp-gebruikers groepschats maken en elkaar onbeperkt afbeeldingen, video- en audiomediaberichten sturen. Download gewoon WhatsApp en je kunt in contact blijven, waar je familie of vrienden ook zijn.

  • Meucci stelt gebruikers in staat om iedereen en overal gratis te bellen zonder dat een internetverbinding nodig is. De app biedt gratis groepsgesprekken via GSM en VoIP. In tegenstelling tot andere apps werkt Meucci zowel via Wi-Fi als via GSM, zodat je zelfs kunt bellen als er een slechte verbinding is. Je kunt er ook featurephones mee bellen die de app niet eens hebben.

  • ringID is een alles-in-één-app voor videogesprekken in HD-kwaliteit, berichten verzenden, je nieuwsfeed op sociale media controleren, muziek delen/streamen en meer. De app werkt met een lage bandbreedte, wat geweldig is voor een soepelere verbindingservaring tijdens het reizen.

Lokaliseren: Afhankelijk van waar u een bezoek brengt, kan een taalbarrière een vlotte communicatie belemmeren. Gebruik Google Translate voor kleine vertalingen, zoals objecten of eenvoudige opdrachten. Je kunt ofwel de tekst typen die je vertaald wilt hebben, of een camera richten op wat je vertaald wilt hebben om direct uitleg te krijgen. Voor langere vertalingen, zoals volledige gesprekken met de lokale bevolking of op zakelijke bijeenkomsten, kijk ik ernaar uit om Pilot van Waverly Labs te proberen, een slimme oortelefoon die vertaalt tussen gebruikers die verschillende talen spreken.

Ter zake komen

Schema: Het combineren van zaken en plezier tijdens het reizen kan ongelooflijk moeilijk zijn. Om hiermee om te gaan, heb ik een eenvoudige filosofie: plan minimaal drie vergaderingen, laat een tijdsmarge over voor onverwachte vertragingen en doe iets leuks. Reizen kost veel tijd, geld en moeite, en je moet nooit ergens heen gaan tenzij je minimaal drie bevestigde vergaderingen hebt om een ​​aantal kansen op succes te garanderen. Plan vooruit en laat tijd over voor onverwachte vertragingen. Dit is een bekende tip voor reizigers, maar toch komen veel mensen te kort door de bocht en krijgen de consequenties. Doe ten slotte minimaal één leuke activiteit. Gogobot is een geweldige bron om lokale evenementen, aanbevolen restaurants en populaire attracties te vinden.

Prioriteren: plaats geen out-of-office-bericht (OOO) voordat u op reis gaat. Gebruik SaneBox om dringende e-mails te ordenen en antwoorden te prioriteren. Mensen hoeven niet te weten dat u niet op kantoor bent als u voor hen beschikbaar bent. Gebruik OOO alleen als u echt niet beschikbaar bent.

Ga papierloos: door georganiseerd te blijven en papierloos te werken tijdens het reizen voor zaken, kunt u lichter reizen en voorkomen dat u dingen kwijtraakt. Handige apps die zakenreizigers kunnen downloaden ter voorbereiding op hun reis zijn onder meer:

  • Expensify-app: deze app helpt u reiskosten bij te houden, zodat u door uw bedrijf kunt worden vergoed zodra u thuiskomt. Maak gewoon een foto van de bonnen om ze allemaal op één handige plaats op te slaan. U hoeft geen extra papier mee te slepen dat kwijt kan raken en ruimte in beslag neemt.

  • OneNote: dit is de cloud-app van Microsoft voor meerdere apparaten om aantekeningen te maken. Met OneNote is het mogelijk om digitaal toegang te krijgen tot notities op veel apparaten, waardoor papier en een pen niet meer nodig zijn.

  • HelloSign: voor het ondertekenen van documenten onderweg moeten zakenreizigers contracten printen en fysiek bij zich dragen. HelloSign biedt een gebruiksvriendelijke virtuele contractservice voor zakenreizigers.

Het runnen van een bedrijf vraagt ​​elke dag veel tijd en verantwoordelijkheid. Reizen voor zaken zorgt voor extra hindernissen die moeten worden overwonnen, en dagelijkse taken worden bemoeilijkt door op een onbekende plek te zijn.

Voor ondernemers is het belangrijk om altijd bij de les te zijn, of het nu thuis of uit is. In de meeste gevallen hebben ze het runnen van een bedrijf thuis onder de knie, maar zelfs als ze op reis zijn, moeten ondernemers op hun best zijn. Met deze eenvoudige tips en hulpmiddelen kan dat.

Aanbevolen verhalen

Trak's sperma-tracker voor thuis is een verrassend goed idee

Het zou mensen met een reproductieve uitdaging kostbare maanden tijd kunnen besparen.

Vastgoedinvesteringen in het internettijdperk: hoe de markt verandert

Het internet heeft de manier waarop we dingen doen de afgelopen jaren sterk veranderd; we communiceren anders, gaan anders om met vreemden, doen zelfs alledaagse dingen...

10 technische bedrijven waar iedereen naar zou moeten streven om voor te werken

Of je nu aan een nieuwe technische carrière begint of veel ervaring en training op zak hebt, er zijn een aantal bedrijven die voortdurend hoog scoren...