GNOME Shell 3 Live-cd's voor OpenSUSE en Fedora beschikbaar om te testen

Met al het recente gepraat over Ubuntu's nieuwe Unity UI, begin je je misschien af ​​te vragen hoe het met GNOME Shell 3 gaat. Als je nieuwsgierig bent en de nieuwe versie van GNOME Shell eens wilt proberen, dan heb je geluk. Er zijn nu twee Linux-systemen met de nieuwe shell beschikbaar om te downloaden en te testen.

Je kunt hierboven de Window Picker met vijf actieve werkruimten in gebruik zien. De nieuwe GNOME Shell ziet er zeker mooi glad uit en zal zorgen voor een zeer aangename desktopervaring als je klaar bent.

Foto door Jakub Steiner.Links voor de OpenSUSE-release

GNOME 3 live-cd / USB-testafbeelding [via OMG! Ubuntu!] Opmerking: bevat details over de live-installatie van ISO-images.

FOSDEM – Nieuwe versie van GNOME 3 live image [Frederic Crozat blog] Opmerking: Bevat advies over het schrijven van de afbeeldingen naar USB.

Download de GNOME 3 ISO-bestanden (32 & 64 bit) Opmerking: Download de ISO-bestanden die beginnen met GNOME_3 in hun bestandsnaam.

Download de VMWare / VirtualBox / KVM-image [via Frederic Crozat]

Foto door Fedora.

Links voor de Fedora-release

Testdag: 2011-02-03 GNOME3 Alpha (Fedora Wiki) [via DownloadSquad]

Download de Fedora Live Image ISO-bestanden

Belangrijke opmerking: als u deze afbeeldingen in een virtuele omgeving probeert, is de kans groot dat 3D-ondersteuning niet goed werkt. In dat geval ziet u niet GNOME Shell 3 maar het oude GNOME-paneel.

Laat ons je mening over de nieuwe GNOME Shell weten in de comments!

Meer verhalen

Battlestar Galactica - Caprica-kaart van de 12 koloniën (behang ook beschikbaar)

Ben je een fan van Battlestar Galactica en Caprica? Als je deze twee prachtige televisieprogramma's mist, kun je een deel van de magie weer in huis halen met deze gedetailleerde kaart op posterformaat van de 12 koloniën.

Bekijk vergrote versies van miniatuurafbeeldingen met miniatuurzoom voor Firefox

Ben je de miniatuurafbeeldingen beu die gewoon te klein zijn om duidelijk te onderscheiden op je favoriete websites? Zeg vaarwel tegen frustratie en hallo tegen eenvoudig kijken met de Thumbnail Zoom-extensie voor Firefox.

IntoNow identificeert elk tv-programma op geluid

IntoNow is een slimme sociale netwerktoepassing voor iOS die het supereenvoudig maakt om met je vrienden te delen naar welk tv-programma je kijkt, omdat het elke tv identificeert (tot aan het afleveringsnummer) door gewoon 4-12 seconden van de show te horen.

Loopscore berekent de factor voor voetgangersvriendelijkheid in een buurt

Als lopen voor goede koffie, lekker eten en een cheque bij uw plaatselijke bank belangrijk voor u is, dan maakt Walk Score de cijfers op een rij en laat u zien hoe voetgangersvriendelijk een buurt is.

Hack een draadloze deurbel in een snail mail-indicator

Als je ooit hebt gewild dat je een melding zou krijgen bij de bezorging van je fysieke post (net zoals je doet met je e-mail), dan is deze hack iets voor jou. Verander een draadloze deurbel in een snail mail indicator.

Zwart-wit vintage foto's inkleuren in Photoshop

Altijd al kleur willen toevoegen aan uw oude, vintage of historische foto's? Laad wat oude foto's op en zie hoe snel kleur kan worden toegevoegd aan elke zwart-witfoto in deze eenvoudige Photoshop-handleiding.

De controle overnemen en Google Agenda-herinneringen aanpassen

Google-agenda heeft een grote flexibiliteit met herinneringen, maar de standaardinstellingen zijn vaak nutteloos zonder de instellingen aan te passen. Hier zijn enkele veelvoorkomende meldingsinstellingen die u mogelijk beter wilt aanpassen aan uw behoeften.

Week in Geek: 50 miljoen virussen en meer onderweg editie

Deze week hebben we geleerd hoe u een back-up kunt maken van en gegevens kunt kopiëren tussen iOS-apparaten, Linux-commando's kunt gebruiken in Windows met Cygwin, de productiviteit van het schrijven van e-mail kunt verhogen met Microsoft Word Mail Merge, productiever kunt zijn in Ubuntu met behulp van sneltoetsen, de FTP-service in XBMC kunt herstellen, de gedownloade naam kunt wijzigen Tv shows,

Geniet van rommelvrije YouTube-videoweergave in Opera met CleanTube

Video's kijken op YouTube kan heel leuk zijn, maar de pagina's zijn te vol rommel. Als je letterlijk in een oogwenk dingen wilt opruimen, dan heb je alleen de CleanTube-extensie voor Opera nodig.

Hoe u SSH-opdrachtregeltoegang tot Windows 7 krijgt met Cygwin

Bent u vertrouwd met Linux/Unix en wilt u SSH-toegang tot uw Windows 7-machine? Cygwin biedt deze functionaliteit en geeft je in een paar simpele stappen een vertrouwde omgeving om mee te werken.