Gmail ondersteunt nu Google Drive-integratie; Bestanden delen tot 10 GB

gmail-nu-ondersteunt-google-drive-integratie;-share-files-up-to-10gb foto 1

Gmail-gebruikers kunnen nu gemakkelijk grote bestanden verzenden dankzij de verbeterde integratie van Google Drive met Gmail. Blaas door de limiet van 25 MB voor e-mailbijlagen en deel bestanden tot 10 GB.

Uit de officiële Gmail-aankondiging:Heb je ooit geprobeerd een bestand bij een e-mail te voegen om erachter te komen dat het te groot is om te verzenden? Met Drive kunt u nu bestanden tot 10 GB invoegen - 400 keer groter dan wat u als traditionele bijlage kunt verzenden. En omdat u een bestand verzendt dat in de cloud is opgeslagen, hebben al uw ontvangers toegang tot dezelfde, meest up-to-date versie.

Net als een slimme assistent controleert Gmail ook of uw ontvangers allemaal toegang hebben tot alle bestanden die u verzendt. Dit werkt als de vergeten bijlage-detector van Gmail: wanneer u een bestand vanuit Drive verzendt dat niet met iedereen wordt gedeeld, wordt u gevraagd de optie te wijzigen om de instellingen voor het delen van het bestand te wijzigen zonder uw e-mail te verlaten. Het werkt zelfs met Drive-links die rechtstreeks in e-mails zijn geplakt.

De nieuwe Gmail/Drive-integratie wordt de komende dagen in golven voor gebruikers uitgerold en is toegankelijk via het nieuwe Gmail-opstelvenster.

Gmail en Drive - Een nieuwe manier om bestanden te verzenden [Gmail]

Meer verhalen

Wat je zei: een oude laptop een nieuw leven geven

Eerder deze week vroegen we je om je tips en trucs te delen om een ​​oude laptop nieuw leven in te blazen, nu zijn we terug om je methoden voor het sparen van afvalbakken te delen.

YouTube brengt native Wii-app uit

YouTube-video's bekijken op de Wii is nu een stuk eenvoudiger geworden; De eigen Wii-app van YouTube stroomlijnt het proces en maakt de internetkanaalbrowser overbodig.

Vrijdagpret: Turkije Slice

In de game van deze week ga je een vakantieoorlog aan met een groep kwaadaardige kalkoenen die vastbesloten zijn om je Thanksgiving Day-vieringen te verpesten. Kun jij deze gemene kalkoenen op het menu zetten waar ze thuishoren of krijgen ze op jouw kosten de laatste hap?

Screenshot Tour: 10 nieuwe functies in Android 4.2 Jelly Bean

Android 4.2 verbetert op verschillende manieren Android 4.1 en voegt een aantal nieuwe functies toe. Android 4.2 is niet zo'n grote update als Android 4.1, ook wel Jelly Bean genoemd, maar het is een duidelijke verbetering.

Opgeslagen wachtwoorden beheren in Internet Explorer

Privacy is erg belangrijk als het gaat om de digitale wereld, maar weet u precies hoe uw browser uw wachtwoorden opslaat? Lees verder om erachter te komen wat er achter de schermen gebeurt.

Hoe kan ik de wijzigingen volgen die het installatieprogramma van een programma aanbrengt?

Wat doen die installatie-apps precies terwijl de voortgangsbalk voorbij raast? Als je alles goed in de gaten wilt houden, heb je de juiste tools nodig.

Geek Trivia: Waar kwamen de muziek die astronauten hoorden aan de donkere kant van de maan vandaan?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Tempescope geeft het weer weer door het te recreëren

Gisteren lieten we je een paraplubak zien die regen/heldere luchten signaleert op kleur, vandaag hebben we iets nog interessanters: een ambient desktop-weerstation dat het buitenweer nabootst.

Aero is niet verdwenen in Windows 8: 6 Aero-functies die u nog steeds kunt gebruiken

Veel mensen denken dat Aero volledig verdwenen is in Windows 8, maar dit is niet waar. Microsoft heeft de zaken niet geholpen door in verschillende blogposts te zeggen dat ze verder zijn gegaan dan Aero. Hardwareversnelling en de meeste Aero-functies zijn echter nog steeds aanwezig.

Het typegeluid op uw Windows Surface-tablet uitschakelen?

De Windows Surface-tablet wordt, net als de meeste aanraakapparaten, geleverd met een schermtoetsenbord dat elke keer dat u op een toets tikt een klikgeluid maakt. Dit wordt erg vervelend, dus hier is hoe je het kunt uitschakelen.