Gmail heeft een nieuwe functie 'Categorie-tabbladen' toegevoegd aan de inbox

gmail-heeft-een-nieuwe--en-8216-toegevoegd;category-tabs-en-8217;-functie-naar-de-inbox foto 1

Meestal is het een vrij eenvoudige taak om je inbox gesorteerd en schoon te houden, maar hoe zit het als de dingen hectisch worden en je inbox plotseling uit de hand loopt? Het kan frustrerend en tijdrovend zijn om die belangrijke e-mails tussen de rommel te vinden, dus je hebt een gemakkelijke manier nodig om snel te vinden wat je nodig hebt! Met dit probleem in gedachten heeft Google een nieuwe functie voor Gmail geïntroduceerd waarmee deze e-mails automatisch in verschillende categorieën worden gesorteerd, zodat u zonder gedoe direct naar de gewenste e-mail kunt gaan.

U kunt de nieuwe functie Categorietabs activeren door op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van uw Postvak IN te klikken en vervolgens Postvak IN configureren te selecteren.gmail-heeft-een-nieuwe--en-8216-toegevoegd;category-tabs-en-8217;-functie-naar-de-inbox foto 2

Er zijn vijf categorieën die u kunt inschakelen: Primair, Sociaal, Promoties, Updates en Forums. Vink gewoon de juiste vakjes aan/uit om de categorietabbladen aan te passen die in uw inbox worden weergegeven. Als u met de muis over elke categorie beweegt, wordt er relevante informatie over weergegeven, zoals weergegeven in onze schermafbeelding. Klik op de knop Opslaan als u klaar bent.

gmail-heeft-een-nieuwe--en-8216-toegevoegd;category-tabs-en-8217;-functie-naar-de-inbox foto 3

De pagina wordt automatisch vernieuwd en geeft vervolgens de volgende snelle dialoog weer. Vanaf daar hoef je alleen nog maar te genieten van je nieuwe inbox (zoals weergegeven in de eerste schermafbeelding hierboven).

gmail-heeft-een-nieuwe--en-8216-toegevoegd;category-tabs-en-8217;-functie-naar-de-inbox foto 4

De volgende video toont de nieuwe inbox-functie die in gebruik is...

U kunt meer te weten komen over de nieuwste Gmail-functie door de onderstaande blogposts te bezoeken.

Een nieuwe inbox die je weer de controle geeft [Official Gmail Blog]

Nieuwe Gmail-look verfraait je inbox met tabbladen [CNET News]

Maak kennis met de nieuwe inbox van Gmail [YouTube]

[via het officiële Gmail-blog]

Meer verhalen

Hoe heet de tekst voor de opdrachtregel?

De vraag- en antwoordsessie van vandaag komt tot ons met dank aan SuperUser - een onderverdeling van Stack Exchange, een community-gedreven groepering van Q&A-websites.

Raspberry Pi Camera Board nu beschikbaar voor aankoop

Als je een Raspberry Pi-liefhebber bent, dan zul je dol zijn op dit laatste nieuws. Cameraborden zijn nu beschikbaar om toe te voegen aan je favoriete Raspberry Pi-apparaat en we hebben de links die je nodig hebt om meer te weten te komen over de nieuwste hardware-goedheid en waar je de nieuwe borden kunt kopen.

Selectief mappen synchroniseren van uw SkyDrive naar uw pc

Windows 8 wordt geleverd met een ingebouwde SkyDrive-app, maar u kunt geen bestanden toevoegen aan uw SkyDrive-account. Daarvoor hebben we de Desktop SkyDrive-app die ook een handige selectieve synchronisatiefunctie heeft.

30+ webgebaseerde alternatieven voor traditionele desktop-apps voor Chromebooks en pc's

Of u nu een Chromebook gebruikt of gewoon geïnteresseerd bent in het overschakelen van geïnstalleerde desktop-apps naar browsergebaseerde apps, webgebaseerde software kan veel van de programma's die mensen op hun computers gebruiken vervangen - en kan deze vaak verbeteren.

Hoe Citrix-Xen VM's gratis te herstellen met Xen-Phoenix (Bash)

Heeft u ooit de behoefte gehad om uw Citrix-Xen VM's in bulk te herstellen voor een noodhersteloplossing (DR), of gewoon om te testen of uw back-ups werken? HTG legt uit hoe je Xen-Phoenix, een gratis bash-script, kunt gebruiken voor het herstellen van VM's.

Verdedig je koninkrijk tegen invasie door kwaadaardige hordes in Kingdom Rush

Ben je dol op old school torenverdedigingsspellen? Maak je dan klaar om oorlog te voeren tegen binnenvallende hordes goblins, orcs, trollen, kwaadaardige tovenaars en meer in Kingdom Rush! Dit klassieke spel stelt je strategische plannings- en denkvaardigheden op de proef terwijl je werkt om stad na stad te verdedigen tegen de toekomst

Geek Trivia: welke herbivoor steelt zijn voedsel tegen de wind als een carnivoor?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een back-up maken van uw Evernote-notebooks (voor het geval dat)

Een van de verkoopargumenten van Evernote is dat al je notities, knipsels en andere bits en bytes zowel op de Evernote-servers als op je lokale apparaat worden opgeslagen. Als dat niet genoeg gegevensbeveiliging voor u is (en dat zou het ook niet moeten zijn), lees dan verder terwijl we u laten zien hoe u op de juiste manier een back-up van uw Evernote-notebooks kunt maken.

Hoe computerfabrikanten worden betaald om uw laptop slechter te maken

Een laptop is een technisch wonder. Er gaat zoveel werk in het ontwerpen en vervaardigen van alle afzonderlijke stukken hardware voordat ze worden gecombineerd met software die tientallen jaren heeft geduurd om te bouwen. Na al dit werk te hebben gedaan, worden laptopfabrikanten betaald om hun laptops langzamer en meer te maken

Geek Trivia: welk Keulen gebruiken wetenschappers om wilde katten aan te trekken?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!