GM brengt maandelijkse huur naar de Maven-app voor autodelen

Maven, de autodeeltak van GM, zal klanten in Los Angeles en San Francisco de mogelijkheid bieden om Chevy Tahoe SUV's en Chevy Volt elektrische auto's voor een maand te reserveren, waarmee wordt afgezien van het traditionele huur-per-uur-model.

De nieuwe optie is volledig gericht op de technische menigte in San Francisco en de entertainmentindustrie in Los Angeles, wat betekent dat het waarschijnlijk geen aantrekkelijk geprijsde optie zal zijn voor je volgende vakantie in Californië. Maven vermeldt vooraf geen prijzen voor de huur van een maand, dus u moet de app controleren om de huidige tarieven te zien.Toch zijn er enkele gratis aanbiedingen die Maven tot een aantrekkelijk alternatief kunnen maken voor de agressieve up-selling van traditionele traditionele autoverhuurbedrijven. De huur van een maand (die eigenlijk 28 dagen is) is inclusief verzekering en $ 100 aan gas, en het kost niets om je aan te melden - er zijn geen lidmaatschaps- of aanvraagkosten die je in rekening wordt gebracht door andere autodeel-app-bedrijven zoals ZipCar .

Verwant

  • Maven Car Sharing van GM breidt uit naar San Francisco Maven Car Sharing van GM breidt uit naar San Francisco

GM zal ook een speciale parkeerplaats inbouwen, vermoedelijk degene waarin de auto zou parkeren als deze niet maandelijks wordt gehuurd. Dat kan waardevol zijn, afhankelijk van hoe dicht het bij uw kantoor is en hoe duur andere parkeermogelijkheden zijn.

De uurprijzen voor de bestaande Maven-service beginnen bij $ 8 voor auto's en $ 14 voor SUV's. Klanten per uur moeten hun huur op dezelfde locatie beginnen en beëindigen; het beëindigen van een rit waar dan ook, zoals je zou kunnen doen met Car2Go, is niet toegestaan.

In een persbericht zei GM dat het van plan is om de maandelijkse Maven-verhuur uit te breiden naar andere steden, maar voor nu denkt het dat de service het meest zinvol is voor de 'entertainment- en ondernemersgemeenschappen'. De Chevy Tahoe, merkt GM op, is zeer geschikt om productieapparatuur en crews tussen filmlocaties te vervoeren, terwijl de Volt een goede optie is voor tochten door de drukke straten van San Francisco.

Aanbevolen verhalen

'Overwatch' Seizoen 4 brengt een serverbrowser en aangepaste respawns

De manier waarop ranglijsten werken, is ook voor topspelers veranderd.

Toyota, GM en Lyft willen landelijke regels voor zelfrijdende auto's

Het 'lappendeken' van staatsregels beperkt de ontwikkeling, zeggen ze.

6 rapporten die uw helpdesk maandelijks zou moeten uitvoeren

In de hedendaagse zakenwereld is kennis macht. Hoe meer informatie een bedrijf heeft over de activiteiten van klanten en medewerkers, hoe beter geïnformeerde beslissingen zullen zijn. P...