Geweldige bureaubladachtergronden: de Windows 7-editie

Vandaag hebben we een aantal geweldige, hoogwaardige en over het algemeen geweldige bureaubladachtergronden voor het tweaken van uw systeem. In tegenstelling tot sommige van de vorige razzia's, hebben we ervoor gezorgd dat we alleen achtergronden hebben gekozen met versies met een grote resolutie.

Klik op de afbeeldingen om de volledige versie te zien, en je moet de downloadlink aan de linkerkant van de downloadpagina gebruiken om de gigantische versie van hoge kwaliteit te krijgen. Al deze zouden op elke breedbeelddesktop moeten passen, zelfs op grote. Opmerking: deze eerste is de officiële RTM-achtergrond.

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 1geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 2

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 3

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 4

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 5

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 6

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 7

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 8

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 9

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 10

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 11

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 12

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 13

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 14

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 15

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 16

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 17

geweldige-desktop-wallpapers-the-windows-7-editie foto 18

Heb je ideeën voor de volgende behangverzameling? Laat het ons weten in de reacties.

Meer verhalen

Activeer de opnieuw ontworpen nieuwe tabbladinterface in Google Chrome

Heb je gehoord over de nieuw ontworpen (en aanpasbare) interface voor nieuwe tabbladen in Google Chrome? Nu kunt u ook genieten van al die vernieuwde goedheid van nieuwe tabbladen met een simpele aanpassing.

Pandora One is een waardevolle upgrade voor uw huidige Pandora-account

Pandora is al lang een van de coolste gratis streaming muziekdiensten op het net. Ze bieden nu een premium-account aan met de naam Pandora One met nieuwe functies, geen advertenties en een betere muziekkwaliteit.

Pas op! Google Reader Notifier voor Firefox is nu crapware

Iedereen die de zeer populaire Google Reader Notifier-extensie voor Firefox gebruikt, zou deze waarschijnlijk onmiddellijk moeten verwijderen, omdat deze nu uw browsen bijhoudt en advertenties in uw statusbalk weergeeft zonder uw toestemming. Verachtelijk.

Ontdek de werkelijke locatie van een website met Flagfox

Heb je een website bezocht en je afgevraagd waar deze echt stond? Nu kunt u met Flagfox de echte locatie weten, ongeacht het adres dat in de adresbalk wordt weergegeven.

Synchroniseer uw Outlook en Google Agenda met Google Agenda Sync

Als u voor sommige taken afhankelijk bent van uw Outlook-agenda en voor andere van Google Agenda, kan het vervelend zijn om tussen beide te moeten schakelen. Vandaag kijken we naar de bètaversie van Google Agenda Sync waarmee we evenementen tussen de twee kunnen delen voor een eenvoudigere organisatie.

De laatste ripper

Luister je graag naar je favoriete nummers op Last.FM, maar zou je willen dat er een manier was om de nummers op je lokale harde schijf op te slaan? Vandaag bekijken we The Last Ripper, een platformonafhankelijk hulpprogramma waarmee je Last.FM-nummers en albumhoezen op je computer kunt opnemen.

Defraggler is een gratis hulpprogramma om uw harde schijf te defragmenteren

Het defragmenteren van uw harde schijf wordt doorgaans beschouwd als een goede huishouding om uw computer soepel te laten werken. Vandaag bekijken we Defraggler, een gratis hulpprogramma waarmee u een hele schijf of alleen afzonderlijke bestanden kunt defragmenteren.

EditPad Lite - Teksteditor met tabbladen voor alle doeleinden

Heeft u een teksteditor voor alle doeleinden nodig met een interface met tabbladen en die eenvoudig kan worden aangepast aan uw behoeften? Geniet van wat een teksteditor zou moeten zijn met EditPad Lite.

Maak eenvoudig een back-up van verschillende browsers met FavBackup

Liever één enkel programma dat een back-up kan maken van uw profiel en instellingen voor meerdere soorten browsers in plaats van veel verschillende programma's te gebruiken? Nu kunt u het back-up- en herstelproces vereenvoudigen met FavBackup.

Vind snel films om te bekijken bij Hello Movies

Je weet dat je in de stemming bent voor een film, maar niet zeker weet wat je wilt kijken of waar je het wilt bekijken. Vandaag nemen we Hello Movies waarmee je gemakkelijk naar verschillende films kunt zoeken en je kunt zien waar je ze kunt bekijken.