Profiteer van snelle en eenvoudige eenheidsconversie met Convert voor Windows

Heeft u ooit een snelle ombouw van een unit nodig en wenst u een oplossing die gemakkelijk toegankelijk is? Nu kunt u unit-conversie goedheid hebben op uw thuiscomputer en als een draagbare app met Convert voor Windows.

Opmerking: Convert werkt ook op Linux- en UNIX-systemen met Wine. U moet de tablay-out wijzigen om één rij te gebruiken. Ga naar Opties -> Voorkeuren -> Tabs en schakel de optie Meerdere regels uit.

OpstellingAls u ervoor kiest om de exe-bestandsconfiguratie voor Convert te gebruiken, zijn er in totaal vijf installatievensters die u moet doorlopen. De installatie is eenvoudig en duidelijk.

Als u kiest voor de draagbare versie, plaatst u het draagbare exe-bestand gewoon op de locatie (bureaublad of map) die het beste bij u past en maakt u desgewenst een snelkoppeling (installatie zonder flashstation).

Hoe convert eruitziet?

Hier kun je zien dat Convert een prachtige interface met tabbladen heeft waarmee je snel en gemakkelijk kunt schakelen tussen eenheidstypen voor conversie. Kies eenvoudig het type eenheid waarmee u begint, het eenheidstype waarnaar u wilt converteren, en voer de informatie in het invoerveld in. Het uitvoerveld geeft automatisch de informatie weer die u nodig hebt. Prachtig!

geniet-van-snel-en-amp;-eenvoudige-eenheid-conversie-met-convert-voor-windows foto 2

Een snelle blik op de menu-instellingen voor Converteren…

geniet-van-snel-en-amp;-eenvoudige-eenheid-conversie-met-convert-voor-windows foto 3

Het voorkeurenvenster

U kunt het aantal gegenereerde decimalen bepalen, het handsymbool in het hoofdvenster weergeven, wetenschappelijke notatie wel of niet gebruiken en of u waarschuwingen over negatieve waarden voor Kelvin wilt weergeven.

geniet-van-snel-en-amp;eenvoudige-unit-conversie-met-convert-voor-windows foto 4

U kunt kiezen welke Unit Type-tabbladen u wilt weergeven en de volgorde waarin ze worden geplaatst wijzigen.

geniet-van-snel-en-amp;-eenvoudige-eenheid-conversie-met-convert-voor-windows foto 5

Maak instellingen voor aangepaste conversies die u kunt toevoegen aan Converteren.

geniet-van-snel-en-amp;eenvoudige-unit-conversie-met-convert-voor-windows foto 6

Conclusie

Convert is geweldige software om bij je te hebben, waar je ook bent... thuis, op kantoor of op school. Geniet ervan dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over de conversie van eenheden!

Links

Download Convert Exe-bestand (versie 4.10)

Converteren voor Windows-startpagina

Meer verhalen

Back-up en herstel gebruiken in Windows 7

De back-uphulpprogramma's in eerdere versies van Windows waren minder dan spectaculair, wat resulteerde in een mooie markt voor applicaties van derden. Vandaag bekijken we de functie Back-up en herstel in Windows 7, dat misschien wel hun beste back-uptool tot nu toe is.

Week in Geek: The Happy Father's Day Edition

Ter ere van Vaderdag dit jaar deed ik niets - en het was alles wat ik dacht dat het zou kunnen zijn. Ook voor de rest van jullie een fijne vaderdag!

Vrijdag Plezier: Paniek

Gek is misschien een goed bijvoeglijk naamwoord om te beschrijven hoe je werkweek was en het is de naam van het spel waar we deze vrijdag naar kijken om te helpen de rand eraf te halen. Frantic is een ouderwets ruimteschietspel dat erg leuk is.

Locatiebewust browsen deactiveren in Firefox 3.5

Als u zich zorgen maakt over uw privacy door de nieuwe functie Location-Aware Browsing (ook bekend als Geolocation) in Firefox 3.5, kunt u de functie uitschakelen met een simpele about:config tweak.

Standaardopmaak wijzigen in Word 2007

In Word 2007 merkt u waarschijnlijk dat de standaardopmaak Calibri is, de regelafstand wordt vergroot en er automatisch ruimte wordt toegevoegd na een alinea. Vandaag laten we u zien hoe u de standaarddocumentindeling kunt wijzigen in een eigen stijl.

Voorbeeld van tabbladen in Firefox met tabbladvoorbeeld 0.3

Voor velen heeft Windows 7 nogal wat veranderd aan ons surfgedrag. Een van de handigste functies was de mogelijkheid om snel onderscheid te maken tussen pagina's door taakbalkvoorbeelden te gebruiken. Natuurlijk bestond dit in Vista, maar de meesten hebben het uitgeschakeld vanwege de inefficiëntie. Nu is het echter een

Update Portable Iron Browser op de gemakkelijke manier

Dus je hebt genoten van al het goede van de draagbare Iron Browser, maar hoe zit het met de release van de nieuwste versie? U kunt nu op twee manieren uw draagbare browser snel en eenvoudig bijwerken.

Snelle dubbele bestandszoeker identificeert extra exemplaren

Een van de meer vervelende taken bij het opschonen van uw computer om ruimte op de harde schijf terug te winnen, is het vinden en verwijderen van dubbele bestanden. Vandaag kijken we naar Duplicate File Finder van MindGems, een gratis hulpprogramma voor het vinden en verwijderen van de extra bagage.

Beheer eenvoudig uw downloads met de downloadstatusbalk

Heb je ooit zitten wachten tot een download klaar is, alleen om te beseffen dat het al geruime tijd klaar is? Het is net alsof je een telefoongesprek voert met een vriend en in paniek raakt dat je je telefoon niet kunt vinden. Dom, maar als je vaak genoeg downloadt/spreekt op je telefoon, deze dingen

Vervang de 'Accelerators' van Internet Explorer door SmarterFox

Als je Internet Explorer 8 hebt moeten gebruiken, heb je een aantal dingen opgemerkt. Het wordt veel gemakkelijker te gebruiken vanwege het groeiende aantal overeenkomsten met Firefox, en het gebruikt een slimme functie genaamd de Accelerator om te proberen het een voorsprong te geven op zijn belangrijkste concurrent.