Geniet van een schone startpagina met nieuwe tabbladpagina

Bent u op zoek naar een overzichtelijke startpagina of nieuwe tabbladpagina voor uw browser zonder alle rommel? Dan is Nieuwe tabbladpagina misschien wel wat u zoekt.

Opstelling

Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Hier kunt u het standaard uiterlijk zien wanneer de nieuwe tabbladpagina voor het eerst wordt weergegeven. De lay-out ziet er mooi en overzichtelijk uit met een gebied voor uw favoriete websitelinks, een Google-zoekvak en snelle toegang tot de privénavigatiemodus (erg leuk!). Klik om te beginnen op Instellingen voor nieuwe tabbladen.geniet van-een-schone-startpagina-met-nieuwe-tabbladfoto 1

Dit is wat u zult zien als u op Nieuwe tabbladinstellingen klikt. U kunt alle gewenste websites aan uw favorietenlijst toevoegen. Zodra u de details voor één website heeft ingevuld, klikt u op Site toevoegen om een ​​nieuwe blanco te openen.

geniet van-een-schone-startpagina-met-nieuwe-tabbladfoto 2

Zoals je ziet hebben we een mooi lijstje met favoriete websites opgebouwd. Als u een website opneemt maar vervolgens besluit dat u deze niet in de lijst wilt, klikt u op Verwijderen aan het einde van die rij. Als u klaar bent met het toevoegen van websites aan uw lijst, klikt u op Instellingen opslaan om terug te keren naar de hoofdpagina.

geniet van-een-schone-startpagina-met-nieuwe-tabbladfoto 3

En na een beetje tweaken...

Na het toevoegen van een aantal van onze favoriete websites, ziet onze nieuwe tabbladpagina-configuratie er als volgt uit. Lekker slank (geweldig!). Let op het adres voor Nieuwe tabbladpagina ... zo gemakkelijk toe te voegen als startpagina in uw browser.

Conclusie

Als je het idee van een slanke en duidelijke startpagina voor je browser leuk vindt, dan is dit een extensie die je zeker moet proberen.

Links

Download de nieuwe tabbladpagina-extensie (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Vrijdagpret: Saunavihta Yetis

Er is weer een vrijdag aangebroken en het is tijd om de chaotische werkweek te beëindigen met een leuke flashgame. Vandaag bekijken we Saunavihta Yetis, een uitdagend en leuk op fysica gebaseerd spel.

Nieuwe functies in WordPad en Paint in Windows 7

WordPad en Paint worden vaak over het hoofd gezien als accessoires die sinds 95 in alle versies van Windows zijn opgenomen. Ze zijn nog steeds inbegrepen in Windows 7 en hebben nu een nieuw uiterlijk met enkele verbeterde functies. Hier zullen we enkele van de nieuwe verbeteringen bekijken.

Onze kijk op de nieuwe Microsoft Office Web Apps

Met Microsoft Web Apps kunt u MS Office-documenten via internet bewerken, bekijken en delen met dezelfde functionaliteit als hun desktopsuite. Ze hebben onlangs een beperkte technische preview voor gebruikers gelanceerd vorige week en vandaag zullen we kijken naar wat ze tot nu toe te bieden hebben.

Verberg Flash-animaties in Google Chrome

Op zoek naar een gemakkelijke manier om met die vervelende flash-elementen op webpagina's om te gaan tijdens het browsen met Chrome? Dat kan nu met het BlockFlash2-gebruikersscript.

Assistent voor programmacompatibiliteit uitschakelen in Windows 7 en Vista

Als u een beheerder bent en uw werk snel gedaan wilt krijgen, kan het vervelend zijn dat de Assistent voor programmacompatibiliteit constant verschijnt. Vandaag bekijken we hoe u deze functie kunt uitschakelen als u de zeurderige berichten beu bent.

Een aangepaste bladwijzerpagina maken in Firefox

Op zoek naar een leuke en creatieve manier om uw favoriete bladwijzers in webpagina-indeling weer te geven en te openen? Nu kunt u beide doen met MyBookmarks voor Firefox.

Vrijdagpret: ga retro met Pacman

Als je oud bent zoals ik, weet je nog hoe opwindend het was toen Pacman werd geïntroduceerd en de daaropvolgende razernij die daarmee gepaard ging. Vandaag maken we voor Friday Fun een trip down memory lane en beleven we een aantal coole Pac-man-games opnieuw.

Krijg een geweldige kant-en-klare audiospeler met Jangle

Ben je het zat om altijd veel plug-ins toe te voegen aan pas geïnstalleerde audiospelers om de functionaliteit te krijgen die je wilt? Geniet van het gebruik van een geweldige kant-en-klare audiospeler met Jangle.

Eenvoudig een lijst met tekstbestanden van de inhoud in een map afdrukken of maken

Heb je ooit gemerkt dat je een afdrukbare lijst of tekstbestand nodig hebt van de inhoud in een bepaalde map of locatie op je computer? Nu heb je die lijst of dat tekstbestand in een mum van tijd met Directory Print!

Maak eenvoudig pictogrammen met SimplyIcon

Gebruik je graag op maat gemaakte pictogrammen voor je computersysteem, maar wil je ze snel en eenvoudig zelf kunnen maken? Dat kan nu met SimplyIcon!