Geniet van On-Demand Woordenboek & Thesaurus Kracht met WordWeb

Kom je een ongebruikelijk woord tegen of heb je snel een synoniem voor een woord nodig? Meestal betekent dat het openen van een browser en het uitvoeren van de juiste zoekopdracht. Nu heb je al die goede woordkracht binnen handbereik met WordWeb.

Installatie

WordWeb is eenvoudig te installeren op uw computer (of als draagbare app op een flashstation). Alle schermafbeeldingen voor het installatieproces worden getoond, aangezien u tijdens de installatie een aantal keuzes moet maken op basis van uw behoeften.Let op de gebruiksbeperking die wordt weergegeven in de EULA. Zodra de periode van 30 dagen is verstreken, wordt u gevraagd uw status op te geven met betrekking tot het aantal vluchten dat u in een periode van 12 maanden maakt. Zorg ervoor dat u selecteert dat u minder dan drie vluchten in een periode van 12 maanden neemt om de gratis versie te blijven gebruiken.

Zodra het tweede scherm wordt weergegeven, wilt u op Geavanceerde opties klikken.

genieten-on-demand-woordenboek--en-amp;-thesaurus-power-met-wordweb foto 2

Hier kunt u de installatie instellen om een ​​draagbare versie van WordWeb te maken. Ook zal de keuze die u maakt met betrekking tot de installatie naar het systeemvak van invloed zijn op hoe de software later werkt (d.w.z. fulltime werking of on-demand). Voor ons voorbeeld is Niet installeren naar systeemvak geselecteerd in plaats van de standaardinstelling.

genieten-on-demand-woordenboek--en-amp;-thesaurus-power-met-wordweb foto 3

Vervolgens heeft u de mogelijkheid om de Engelse taal te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

genieten-on-demand-woordenboek--en-amp;-thesaurus-power-met-wordweb foto 4

In het laatste venster kunt u het effect zien van het selecteren van Niet installeren naar systeemvak in het venster Geavanceerde opties (u moet het pictogram Startmenu gebruiken om het programma te starten).

Het vertelt u ook precies hoe u in het systeemvak moet installeren als u van gedachten verandert en WordWeb fulltime wilt laten draaien.

genieten-on-demand-woordenboek--en-amp;-thesaurus-power-met-wordweb foto 5

WordWeb in actie

Hier kunt u zien hoe WordWeb eruitziet wanneer het is geopend. Voor ons voorbeeld hebben we het woord heerlijk gekozen als demonstratie. Let op de multi-tab setup die je veel opties geeft om uit te kiezen bij het onderzoeken van een woord of zin.

geniet-on-demand-woordenboek--en-amp;-thesaurus-power-met-wordweb foto 6

Een snelle blik op de menu's in WordWeb...

Het bladwijzermenu.

genieten-on-demand-woordenboek--en-amp;-thesaurus-power-met-wordweb foto 7

Het kopieermenu. Hier ziet u twee functies die beschikbaar zijn met de Pro-versie, maar niet met de gratis versie.

genieten-on-demand-woordenboek--en-amp;-thesaurus-power-met-wordweb foto 8

Het optiemenu.

genieten-on-demand-woordenboek--en-amp;-thesaurus-power-met-wordweb foto 9

En het Help-menu.

genieten-on-demand-woordenboek--en-amp;-thesaurus-power-met-wordweb foto 10

In de rechterbovenhoek ziet u twee knoppen. De eerste is Uitspraak horen en de tweede is Bekijken in webbrowser.

geniet-on-demand-woordenboek--en-amp;-thesaurus-power-met-wordweb foto 11

De andere referentietabbladen

Als u andere informatiebronnen wilt bekijken over het woord of de zin die u onderzoekt, kunt u dat doen via de interface met tabbladen.

Hier kun je het Wikipedia-tabblad zien...

Of, zo u wilt, WikiWoordenboek…

U kunt ook online zoeken naar uw woord of zin (opties zijn goed!).

Aanvullende taalreferenties

Aangezien het Vista-systeem dat in ons voorbeeld wordt gebruikt een goede mix van Chinees en Engels heeft vanwege zeer persoonlijke instellingen, kunt u zien dat er extra tabbladen in het Chinees beschikbaar zijn om te helpen bij het zoeken naar woorden en woordgroepen.

Opmerking: op systemen die alleen in het Engels zijn, zijn deze extra tabbladen mogelijk niet beschikbaar.

Wikipedia in vereenvoudigd Chinees…

genieten-on-demand-woordenboek--en-amp;-thesaurus-power-met-wordweb foto 15

En WikiWoordenboek in Vereenvoudigd Chinees.

Conclusie

WordWeb is een uiterst handig programma om op uw computer te hebben voor u en uw gezin. Of u nu slechts af en toe een referentie nodig heeft of deze liever dagelijks gebruikt, u kunt er zeker van zijn dat dit een software is die u graag in de buurt zult hebben.

Links

Download WordWeb (versie 5.52)

Meer verhalen

Gebruik voorwaardelijke opmaak om dubbele gegevens te vinden in Excel 2007

Als u veel gegevens in een Excel-bestand moet bekijken, kan het vervelend zijn om dubbele waarden te vinden. Vandaag zullen we bekijken hoe u gemakkelijk dubbele waarden kunt identificeren met voorwaardelijke opmaak.

Snelle tip: een .DOCX-bestand openen in Word 2003

Als je, net als ik, je best hebt gedaan om de met klokkenluider beladen wereld van Windows Vista te vermijden, zul je onderweg ongetwijfeld een aantal valkuilen zijn tegengekomen. Een van de belangrijkste is die van compatibiliteit.

Iron Browser is een privacybewuste versie van Google Chrome

Dit artikel is geschreven door Asian Angel, het nieuwste lid van het How-To Geek-schrijfteam.

Maak eenvoudig een back-up van gegevens met Karen's Replicator

Het maken van een back-up van gegevens is een van de meest cruciale taken om uit te voeren, hoewel velen van ons zich niet altijd herinneren dit zo vaak te doen als zou moeten. Om er zeker van te zijn dat er vandaag een back-up van uw gegevens wordt gemaakt, kijken we naar Karen's Replicator, een gratis set-it en vergeet het maar een back-uphulpprogramma.

Real Media Audio afspelen met VLC

Vorige week hebben we u laten zien hoe u Real Media Audio-streams kunt downloaden en converteren met RealPlayer zelf. Hoewel nuttig, was er een inherente fout in de logica van dit bericht: de meeste gebruikers zouden liever nooit achter een computer zitten waarop RealPlayer is geïnstalleerd, laat staan ​​dat ze zich vrijwillig zouden onderwerpen aan de

Bewerk Microsoft Word 2007-documenten in Afdrukvoorbeeld

Zou het bij het werken aan Word 2007-documenten voor op kantoor niet fijn zijn om ze in Afdrukvoorbeeld te bewerken in plaats van terug te gaan naar het document? Vandaag bekijken we hoe u documenten kunt bewerken in Afdrukvoorbeeld.

Breid uw XP-taakbalk gratis uit over meerdere monitoren

Als er iets is waar we als nerds van houden, dan is het het gebruik van meerdere monitoren. We lopen door bibliotheken, universiteiten en huizen en kijken hoe mensen met slechts één scherm wegzwerven, en we zuchten een hoorbare zucht. De extra lolcats die ze zouden kunnen zien als ze hun efficiëntie maar maximaliseren.

Bekijk de weersomstandigheden in realtime met Weather Watcher

Zelfs als u een computernerd bent die nooit het daglicht ziet, moet u zich toch bewust zijn van wat het weer in uw omgeving doet. Vandaag zullen we kijken naar Weather Watcher, een gratis aanpasbaar desktop-weerstationprogramma waarmee u in realtime op de hoogte kunt blijven van de huidige omstandigheden.

Week in Geek: Windows 7 Taskbar's Last Window Trick Edition

De functie voor het groeperen van taakbalkknoppen is niets nieuws in Windows 7 en het is nog steeds erg irritant als je snel wilt schakelen tussen meerdere vensters van hetzelfde type. Maar Windows 7 maakt het beter.

Vrijdagpret: Karoshi Zelfmoord Salarisman

Vrijdag is eindelijk hier en vandaag zullen we kijken naar een uniek stressverlichtend spel waarbij het doel is om je salarisman zelfmoord te laten plegen!