Gemakkelijker door lange Word-documenten navigeren met behulp van miniaturen

Als je ooit een lang Word-document moet lezen, kan het vervelend zijn om er helemaal doorheen te scrollen om te vinden wat je nodig hebt. Vandaag kijken we naar het gebruik van de miniatuurfunctie om er sneller doorheen te navigeren.

Woord 2010

Open in Word 2010 uw document en klik op het tabblad Weergave op het lint en controleer vervolgens het navigatiedeelvenster.navigeren-door-lange-word-documenten-gemakkelijker-met-thumbnails foto 1

Het navigatiedeelvenster wordt geopend aan de linkerkant van het document. Klik nu op Bladeren door de pagina's in uw documenten icoon.

navigeren-door-lange-word-documenten-gemakkelijker-met-thumbnails foto 2

Nu kunt u gemakkelijk naar specifieke pagina's van het document navigeren met behulp van de miniaturen in het navigatiedeelvenster.

navigeren-door-lange-word-documenten-gemakkelijker-met-thumbnails foto 3

Office 2007

Om door een lang document te bladeren met behulp van miniaturen in Word 2007, klikt u op het tabblad Weergave op het lint en in het gedeelte Weergeven/verbergen vinkt u Miniaturen aan.

navigeren-door-lange-word-documenten-gemakkelijker-met-thumbnails foto 4

Nu kunt u tussen pagina's springen door de miniaturen te gebruiken.

navigeren-door-lange-word-documenten-gemakkelijker-met-thumbnails foto 5

Als je moe bent van het scrollen door lange Word-documenten, is het gebruik van miniaturen in het navigatiedeelvenster in Word 2010 en 2007 een snelle manier om een ​​stuk eenvoudiger naar specifieke pagina's te gaan.

Meer verhalen

Voeg iets van het lint toe aan de snelle toegangsbalk in Windows Live Writer Beta

In de vorige versie van Windows Live Writer was het gebruik van functies een eenvoudig proces. Nu worden dingen in het lint geplaatst en zijn ze soms moeilijker toegankelijk. Hier zullen we kijken naar het toevoegen van iets aan de werkbalk Snelle toegang.

Maak uw eigen groepsblog in Twitter-stijl met P2

Wil je een geweldige manier om dingen snel online te plaatsen en met je lezers te communiceren? Hier leest u hoe u het P2-thema kunt gebruiken om WordPress om te zetten in een geweldig samenwerkings- en communicatieplatform.

Vereenvoudig de conversie van dvd naar MP4 met VidCoder

Heb je ooit geprobeerd Handbrake of een andere videoconversiesoftware te gebruiken en vond je het een beetje overweldigend? Vandaag zullen we kijken naar een gebruiksvriendelijkere manier om dvd's naar videobestanden te converteren met VidCoder.

Vrijdagpret: Building Blaster 2

Als het een stressvolle week voor je is geweest, dan hebben we de perfecte manier om je te helpen ontspannen. Met de game van deze week kun je een sloopexpert worden en gebouwen opblazen.

Zoeken op internet vanuit het menu Start in Windows 7

De nieuwe zoekfunctie in Windows 7 is sterk verbeterd voor het navigeren op uw pc. Maar hoe netjes zou het zijn om op internet te zoeken vanuit het Startmenu? Hier laten we je zien hoe je dat doet.

Prullenbak toevoegen aan mijn computer in Windows 7 of Vista

Heb je ooit de Prullenbak willen toevoegen aan je Mijn Computer-scherm? Ja, het is waarschijnlijk niet het meest voorkomende verzoek, maar hier is hoe je het toch doet met een eenvoudige registerhack.

Decodeer en kopieer dvd's naar uw harde schijf zonder te rippen

Heb je ooit back-ups van je dvd's willen maken, maar wilde je niet knoeien met verwarrende dvd-ripsoftware? Vandaag zullen we kijken naar een doodeenvoudige methode om dvd's on-the-fly te decoderen met DVD43, zodat u ze gemakkelijk naar uw harde schijf kunt kopiëren.

Installeer WordPress handmatig op uw website met behulp van CPanel Wizards

Wil je WordPress direct op je eigen site installeren? We hebben besproken hoe u WordPress kunt gebruiken voor uw persoonlijke blog of website, dus hier leest u hoe u de WordPress-software handmatig op uw eigen site kunt installeren.

De functie Bibliotheken in- of uitschakelen in Windows 7

Als u gewoon niet kunt wennen aan de nieuwe functie Bibliotheken in Windows 7, kunt u deze eenvoudig uitschakelen met een registerhack, hoewel we u aanraden meer te weten te komen over de voordelen in plaats van deze uit te schakelen.

Android uitvoeren op uw Windows Mobile Phone

Geïnteresseerd in Android, maar denk je dat je een nieuwe telefoon moet kopen om het uit te proberen? Uw Windows Mobile-telefoon heeft mogelijk al de mogelijkheid om Android uit te voeren. Vandaag laten we je zien hoe en welk type telefoon je nodig hebt.