Eenvoudig ISO-afbeeldingen branden en maken in Vista

In staat zijn om een ​​ISO-image te branden zou niet zo moeilijk moeten zijn als het soms is. In staat zijn om ze te branden zou eigenlijk gewoon een standaardfunctie in Windows moeten zijn. Natuurlijk zijn er honderden dingen die een persoon zou kunnen opsommen die moeten worden opgenomen. We kunnen deze functie krijgen door een gratis toepassing van derden ISO Recorder V3 toe te voegen. Dit handige hulpprogramma is ontwikkeld door Alex Feinman en hij accepteert graag donaties op zijn site.

Nadat u ISO Recorder hebt gedownload en geïnstalleerd, hoeft u alleen maar de ISO-image te vinden die u wilt branden. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Afbeelding naar cd kopiëren.

gemakkelijk-branden-en-maken-iso-afbeeldingen-in-vista foto 1Hierdoor wordt ISO Recorder geopend, zodat u het afbeeldingspad kunt controleren of een ander ISO-bestand kunt kiezen en de opnamesnelheid kunt aanpassen om de afbeelding te branden.

gemakkelijk-branden-en-maken-iso-afbeeldingen-in-vista foto 3

Ook door naar Eigenschappen te gaan, kunt u de opnamesnelheid fijnafstellen en de schijf laten uitwerpen wanneer dit klaar is. Voor gegevensschijven zoals een Linux-besturingssysteem is het beter om op een lagere snelheid op te nemen om fouten te voorkomen.

gemakkelijk-branden-en-maken-iso-afbeeldingen-in-vista foto 4

Als je alle instellingen hebt die je wilt, klik je op Volgende en het brandproces zal beginnen. Er verschijnt een voortgangsscherm dat aangeeft dat de gegevens worden geschreven en wanneer deze worden voltooid.

gemakkelijk-branden-en-maken-iso-afbeeldingen-in-vista foto 5

De afwerkschijf springt eruit en er is weer een geslaagde image-branding voltooid, klik op Voltooien. Dat is alles! Dit maakt het proces extreem snel en gemakkelijk. ISO Recorder versie 3 ondersteunt dvd's en kan worden gedownload in x32 en x64 bit.

gemakkelijk-branden-en-maken-iso-afbeeldingen-in-vista foto 6

Om nu een ISO-image van een schijf te maken, plaatst u de cd of dvd in uw optische drive, klikt u met de rechtermuisknop op de drive en kiest u Image maken van cd.

gemakkelijk-branden-en-maken-iso-afbeeldingen-in-vista foto 7

Opnieuw verschijnt ISO Recorder, zodat je een map kunt kiezen om je nieuwe ISO-image te plaatsen, klik dan op Volgende en je hebt je ISO-image!

gemakkelijk-branden-en-maken-iso-afbeeldingen-in-vista foto 8

Download ISO Recorder V3 voor Vista

Review van ISO Recorder V2 voor XP

Meer verhalen

Geek Humor: vreemde tekens toevoegen aan het systeemvak van het venster

Deze truc heeft echt geen zin, behalve een truc om jezelf en anderen te amuseren. We gaan vreemde symbolen of tekens toevoegen aan het systeemvak van het venster op de taakbalk om met uw collega's te knoeien.

Beheer je leven met Rainlendar2

Het organiseren van al je taken kan tegenwoordig een behoorlijke uitdaging zijn. Op het werk levert uw werkgever waarschijnlijk een agenda- en takenlijsttoepassing zoals die in Outlook zit. Maar wat als u een kleine ondernemer of thuisgebruiker bent en geen zin heeft om geld te verspillen aan een duur kantoor?

Afdrukken naar een PDF-bestand in Windows Vista

Ik was bonnen aan het afdrukken van Newegg en andere sites waar ik dingen heb gekocht, toen de gedachte bij me opkwam: het zou veel papier besparen als ik ze in plaats daarvan allemaal naar een pdf-bestand kon afdrukken, dat ik dan kon opslaan in mooi georganiseerde mappen in plaats van papieren exemplaren

Donderdag Pre-Holiday Lazy Links Roundup

Morgen is het een feestdag hier in de VS, en aangezien ik het de laatste tijd extreem druk heb gehad, dacht ik dat ik snel een lijst zou maken van enkele van de geweldige inhoud op enkele van mijn favoriete blogs, meestal van onze eigen Mysticgeek.

Herstel het item 'Zoeken...' naar het mapcontextmenu in Windows Vista SP1

Een van de ongewenste wijzigingen die Microsoft in Service Pack 1 heeft geïntroduceerd, was het verwijderen van enkele van de gemakkelijke manieren om naar het zoekscherm te gaan: de startmenuknop en het contextmenu-item van de map. Gelukkig kunnen we het item Zoeken ... gemakkelijk weer toevoegen aan het contextmenu met een eenvoudige registeraanpassing.

Maak een snelkoppeling of sneltoets om de weergave 'Alle gebruikers' van Taakbeheer te openen in Windows 7 of Vista

Heb je je ooit afgevraagd hoe je Taakbeheer kunt openen met de weergave Alle gebruikers in plaats van alleen je eigen processen? Een van onze lezers schreef met dezelfde vraag, dus ik schrijf het voor iedereen op.

Maandag Plezier Met NoiseGames

Wie wil er zelfs maar aan denken om op maandag aan het project TPS Report te werken? Neem de tijd en speel wat met Noisegames om de rand eraf te halen. Dit zijn erg cool, hersenloos maar leuk interactief webspeelgoed.

Een nieuwe computer bouwen - Deel 4: Windows installeren en stuurprogramma's laden

Nu we de computer in elkaar hebben gezet en de BIOS-opties hebben ingesteld, moeten we aan de slag: het besturingssysteem installeren. Voor de doeleinden van dit artikel zullen we ons concentreren op Windows Vista, maar we zullen proberen ook kort in te gaan op XP.

Verborgen XP-hulpprogramma: Verifier

Eerder deze week hebben we het proces van het terugdraaien van een apparaatstuurprogramma in XP besproken. Een stap die we kunnen nemen om te controleren of het stuurprogramma dat we downloaden zal werken, is het gebruik van een weinig bekend XP-hulpprogramma genaamd Verifier.

Problemen oplossen met Firefox 3 die vastloopt of vastloopt

Met alle fanfare rond de release van Firefox 3 en het vestigen van een nieuw wereldrecord voor downloads, leek het feit dat veel mensen problemen hebben met Firefox-instabiliteit verloren te gaan in de shuffle ... dus besloot ik een lijst op te stellen met het oplossen van problemen methoden die kunnen helpen bij het oplossen van