Gehackte SNES is een alles-in-één retro-gamemachine

Als je je retro-game een echte retro-look wilt geven, gebruikt deze geweldige mod de shell van een SNES-systeem om een ​​emulator te huisvesten die games van meer dan acht verschillende systemen speelt.

Instructables-gebruiker Vigo The Carpathian wilde retro-games spelen, met retro-controllers, en het er allemaal authentiek uit laten zien. Daartoe haalde hij een SNES-koffertje uit, stopte het in met een microATX-bord, maakte een aantal interessante mods (zoals een USB-naar-SNES-poortaanpassing) en laadde het vol met emulators om games te spelen van de NES, Super NES, N64, Neo Geo, Gameboy Advance, Commodore 64, Sega Genesis, arcade-systemen en meer. Bekijk de video hierboven om het in actie te zien en klik vervolgens op de onderstaande link om te zien hoe je het kunt bouwen.

Verander een Super NES in een alles-in-één klassieke videogamespeler [Instructables via Hack A Day]Meer verhalen

Hoe veel bestanden tegelijk te hernoemen met Total Commander

Dus je hebt een heleboel bestanden met slordig ogende namen. Het is niet zo dat de namen verkeerd zijn, maar het zijn allemaal kleine letters, ontbrekende spaties en over het algemeen rommelig. Geen probleem voor de multi-rename tool van Total Commander! Lees verder en zie.

Vraag How-To Geek: Greasemonkey in Chrome, bekabeling van een mediacenter en aangepaste Windows 7 Jumplists

U heeft vragen en wij hebben antwoorden. Vandaag bekijken we het gebruik van Greasemonkey-scripts in Google Chrome, het kiezen van de juiste kabel voor uw mediacenter en hoe u een aangepaste Windows 7-jumplist voor elke toepassing kunt maken.

Blootstelling aan straling begrijpen [Infographic]

Als de situatie in de kernreactor in Japan je nieuwsgierig maakt naar blootstelling aan straling en wat de verschillende niveaus en graden betekenen, zou deze gemakkelijk te lezen infographic van XKCD je moeten helpen om dingen op te helderen.

Snel overschakelen naar een andere maand of jaar in de Windows 7-kalender

Windows 7 geeft de mogelijkheid om snel een kalender uit de taakbalk te halen door op de tijd te klikken. Wat u misschien niet weet, is dat u ook snel naar datums in verschillende maanden en jaren kunt springen.

Waarom is glas transparant? [Wetenschap]

De transparantie van glas is zo'n fundamenteel onderdeel van ons dagelijks leven - het zorgt voor licht in onze huizen, goed zicht tijdens het rijden met onze auto's en de kleur van wijn om te bewonderen - maar veel mensen begrijpen het verkeerd...

DIY Hard Drive Dock is een lichtgewicht en snel docking-alternatief

Als je teleurgesteld bent over de prestaties van in de handel verkrijgbare docks voor harde schijven (en meer dan een paar mensen hebben dat), verwijdert deze spartaanse doe-het-zelf-oplossing de knelpunten waarmee de meeste commerciële docks te kampen hebben.

Download de How-To Geek Photoshop CS5 Cheatsheet

Als er een kortere weg of truc is waarmee u tijd kunt besparen, is het onze missie om die hulp aan u door te geven. Onze nieuwe spiekbriefjes zijn een verzameling van precies dat, klaar om te downloaden en geweldig om af te drukken. Hier is de allereerste, voor Photoshop.

Navigeer gemakkelijker door uw PowerPoint-dia's met deze eenvoudige tips

Heb je ooit gemerkt dat je verwoed met je muis klikt om bij de juiste dia te komen die je publiek je vraagt? Als je dat doet, hebben we enkele eenvoudige trucs die je kunt gebruiken om gemakkelijk tussen dia's te wisselen.

De beginnershandleiding voor het gebruik van een AutoHotkey-script

AutoHotkey-scripts zijn een geweldige manier om uw computer aan te passen, maar kunnen in eerste instantie ontmoedigend lijken. Maak je geen zorgen - aan de slag gaan is veel gemakkelijker dan het lijkt! Lees verder om te zien.

Week in Geek: Microsoft doodt een enorm spambotnet

Deze week hebben we geleerd hoe e-mail werkt, om het Windows-opstartrecord te herstellen na een GRUB Loader-meltdown, om Mac-mappen te delen met een Windows-pc en om de Outlook-herinneringsbel te herstellen, om twee Android-tools te gebruiken om de telefoonrekening te verlagen, de eerste dingen die onze lezers aanbevelen om daarna te doen