Gehackte app zet Netflix op niet-ondersteunde Android-apparaten

gehackte-app-zet-netflix-op-niet-ondersteunde-android-apparaten foto 1

We hebben je vorige week een work around laten zien voor de Netflix Android-applicatie met beperkte release. Voor degenen onder u die niet in het lef van uw apparaat willen apen, deze gehackte versie doet het vuile werk voor u - geen modding nodig.

De vorige hack vertrouwde erop dat je bestanden op je telefoon bewerkte om hem te laten geloven dat het een ander apparaat was (en dus de Netflix-app liet draaien). Deze nieuwe hack is eigenlijk een aangepaste versie van de Netflix-applicatie die - dankzij de jongens van XDA Developers - de apparaatcontrole eruit heeft gehaald.Je moet ervoor zorgen dat je de installatie van niet-markt-apps hebt toegestaan ​​(onder Instellingen -> Toepassingen -> Onbekende bronnen) om het te installeren, maar vanaf daar zou het soepel moeten gaan (in het forum zijn er rapporten van de app werkt nog steeds niet, maar de meerderheid van de mensen meldt positieve resultaten).

Officiële Netflix-app met apparaatcontrole uitgeschakeld [XDA-ontwikkelaars via verslavende tips]

Meer verhalen

Vrijdagpret: Alien Attack 3D

Vrijdag is er weer en dat betekent tijd voor plezier en spel! In de game van deze week ben jij een wapensmokkelaar die is gevangengenomen en veroordeeld tot 30 jaar gevangenisstraf. Maar het lot lacht je toe wanneer buitenaardse wezens het schip aanvallen waarop je wordt vervoerd. Kun je het meeste uit dit onverwachte halen

Hoe populaire effecten opnieuw te creëren door audio om te keren in Audacity

Je kunt Audacity gebruiken om een ​​paar veelvoorkomende en populaire effecten na te bootsen, zoals terugspoelen en die enge spookachtige pre-echo. Het enige wat u hoeft te doen is beginnen met omgekeerde tracks.

Hoe OneNote Printer te gebruiken om tekst uit afbeeldingen en PDF's te extraheren

Als u afbeeldingen of PDF-bestanden hebt met tekst erin die niet kan worden geselecteerd, kunt u de OneNote-printer en de ingebouwde OCR-functionaliteit gebruiken om de tekst eruit te extraheren. Hier is hoe het te doen.

Uit de doos met tips: Kindle-snelkoppelingen, zoeken naar bestanden in Explorer en eenvoudige Android-beltonen

Elke week nemen we even de tijd om in de reader-mailbag te duiken en er enkele smakelijke tips uit te halen. Deze week bekijken we Kindle-snelkoppelingen, pittige manieren om te zoeken in Explorer-mappen en eenvoudige Android-ringtone-organisatie.

Gestolen camerazoeker zoekt online naar de ID van uw camera

Het uitgangspunt is ongecompliceerd: uw camera stempelt elke foto met een uniek serienummer en dat serienummer verschijnt op alle foto's die niet zijn opgeschoond. Stolen Camera Finder scant online fotosites op zoek naar m...

Maak een referentiefoto om uw cameralens op stof te controleren

Het is irritant om na een lange dag fotograferen te ontdekken dat er op elke foto een stofje is verschenen. Leer hoe u een referentiefoto maakt om stof op uw cameralens te herkennen (en te verwijderen).

Verberg boekenplankluidsprekers in hardcoverboeken

Als je op zoek bent naar een onopvallende manier om deuntjes naar een kamer te brengen zonder overal luidsprekers te laten vallen, verbergt dit onopvallende elektronicaproject je luidsprekers in oude boeken.

Een stereoconnector vervangen en audiokabels en hoofdtelefoons redden

Een slechte audio-aansluiting kan uw luistertijd verkorten en u dwingen een nieuwe hoofdtelefoon te kopen. Als u echter dure blikken of zeldzame apparatuur heeft, kunt u geld besparen door de connector zelf te vervangen.

Vraag de lezers: wat is je geekhobby?

Deze week gaan we in op je geeky hobby's. Welke hobby's bouwen je geek-cred op, houden je soldeerbout warm of maken je op een andere manier geliefd bij je mede-nerds?

Glass Zoo Icon Packs voor uw bureaublad met natuurthema

Heb je een bureaublad met een natuurthema en heb je een aantal geweldige pictogrammen nodig? Dan hebben wij wellicht precies wat u zoekt. De pictogrammen in deze twee pakketten hebben een stijlvolle draadframe-look die een unieke, arti...