Geek Trivia: welke videogameconsole gebruikte als laatste cartridges?

Dreamcast GameCube N64 PlayStation 2 geek-trivia-welke-videogame-console-de-laatst-te-gebruiken-cartridges was foto 2

Antwoord: N64Spelcassettes waren in de jaren tachtig en negentig een integraal onderdeel van de videogame-ervaring. Van de Atari tot de Sega Genesis tot de Super Nintendo, videogames kwamen in grote plastic cartridges die, als een soort van videogame gevulde 8-track tape, videogame-goedheid zouden afgeven wanneer ze op hun hostsysteem waren aangesloten.

Cartridges maakten plaats voor optische media, net zoals cassettebandjes plaatsmaakten voor cd's; tegen het einde van de jaren negentig waren alle grote spelers op de markt voor consolevideogames overgestapt van cartridges, behalve Nintendo met hun N64-console. Met de introductie van de GameCube in 2001 (die miniDVD-media gebruikte), stopte Nintendo de cartridge zowel voor hun bedrijf als voor de hele console-industrie.

Meer verhalen

Maak een snelkoppeling om snel toegang te krijgen tot het laatst geopende document in Word 2013

Als u aan een lang document in Word werkt, zult u het waarschijnlijk vaak openen totdat het voltooid is. In plaats van Word te openen naar het algemene startscherm en vervolgens het bestand te openen, kunt u automatisch het laatste document openen waaraan u werkte.

Welke alternatieven zijn er voor de Google Play Store?

Benieuwd naar alternatieven voor de Google Play Store (voorheen de Android Market) voor het lezen van app reviews en het downloaden van content? Lees verder terwijl we enkele van de alternatieven onderzoeken.

Geek Trivia: Wat was 's werelds eerste draagbare elektronische spel?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u van een Raspberry Pi een Google Cloud Print-server maakt

Google Cloudprinter is een fantastische manier om uw printers aan de cloud te koppelen en overal toegang te hebben tot afdrukken, maar er is een addertje onder het gras. Als u niet over een van de recente Cloud-Print-Ready-printers beschikt, moet u uw computer aan laten staan ​​om toegang op afstand mogelijk te maken. Lees verder terwijl we een kleine,

De meeteenheid van de liniaal wijzigen in Microsoft Word

In Word kunt u een van de verschillende maateenheden voor de liniaal selecteren. Mogelijk werkt u aan een document voor iemand die zijn marges, tabbladen, enz. meet in een andere reeks eenheden dan u gewoonlijk gebruikt. Het is gemakkelijk te veranderen.

Hoe u het interval voor automatisch opslaan in Word 2013 kunt wijzigen

Standaard slaat Word uw document automatisch met bepaalde tussenpozen op. Als u zich zorgen maakt over het verliezen van gegevens, kunt u het interval verkorten. Als u wordt afgeleid door het te vaak kraken van de harde schijf, kunt u het interval verlengen. Hoe dan ook, het wijzigen van dit interval is eenvoudig.

Geek Trivia: Star Wars speelt een onwaarschijnlijke rol bij het behoud van wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: de introductie van wat leidde tot een aanzienlijke stijging van de Amerikaanse IQ-niveaus?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: Wat is het enige insect waarvan bekend is dat het met sterren navigeert?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een blogbericht maken met Microsoft Word 2013

Microsoft Word is sinds Office 2007 in staat om inhoud op blogplatforms te publiceren. De functie is nog steeds beschikbaar en is uitgegroeid tot een punt waarop het Windows Live Writer een run voor zijn geld geeft. Hier leest u hoe u zich kunt instellen.