Geek Trivia: de naam van welk autobedrijf is astronomisch van oorsprong?

Toyota Mitsubishi Volvo Subaru

geek-trivia-welke-automotive-company-en-8217;s-name-is-astronomical-in-origin foto 2

Antwoord: SubaruDe trivia-vraag van vandaag is een extra lastige, omdat het correct beantwoorden ervan afhangt van een beetje kennis van astronomische kenmerken, autologo's en geschiedenis, en zelfs een beetje Japans. Laten we beginnen met het oudste element van de trivia van vandaag, de sterren zelf.

De grootste sterrenhoop die voor het menselijk oog zichtbaar is, is de Pleiaden-sterrenhoop die bestaat uit verschillende grote sterren en zich in het sterrenbeeld Stier bevindt. Hoewel de moderne naam is afgeleid van het Grieks, is de sterrenhoop prominent aanwezig, dankzij de hoge zichtbaarheid, in de overlevering en talen van culturen over de hele wereld. In Japan staat het bekend als Subaru, of unite, en toen Fuji Heavy Industries in 1953 een automerk creëerde, noemden ze het Subaru om te verwijzen naar alle bedrijven die in het verleden waren gefuseerd om het grotere bedrijf achter de nieuwe autolijn te vormen.

Hoewel het in de loop der jaren van stijl is veranderd, heeft het Subaru-logo tot op de dag van vandaag zes sterren die rechtstreeks verwijzen naar de Pleiaden-sterrenhoop en de oorsprong van de bedrijfsnaam.

Meer verhalen

Hoe Facebook-berichten voor bepaalde mensen te tonen of te verbergen

Facebook is een geweldige manier om in contact te blijven met vrienden en familie en hen te laten weten wat er in je leven gebeurt. Maar wat als u iets wilt posten waarvan u niet wilt dat een specifieke persoon het ziet?

Hoe een bureaubladtoepassing of achtergrondproces op Linux te beëindigen

Windows heeft Ctrl+Alt+Delete en Macs hebben Command+Option+Escape om bevroren applicaties te dwingen te sluiten. Linux heeft zijn eigen manieren om die zich misdragende processen te doden, of het nu grafische vensters of achtergrondprocessen zijn.

Geek Trivia: is Listerine mondwater vernoemd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: Welke vogels hebben veren die zijn aangepast voor stille vlucht?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: Harvard Medical School en Hollywood spanden samen om het Amerikaanse publiek te beïnvloeden om wat te doen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe Google Locatie Wi-Fi Scannen op Android uit te schakelen

Er zijn enkele belangrijke geavanceerde opties begraven in de wifi-instellingen van je Android. De belangrijkste hiervan is de mogelijkheid om wifi-scannen uit te schakelen voor de locatieservice van Google.

Problemen met de wifi van uw Mac oplossen en analyseren met de Wireless Diagnostics Tool

Macs bevatten een Wireless Diagnostics-tool waarmee u uw wifi-netwerk kunt versnellen en de signaalsterkte kunt verbeteren. Het bevat ook veel extra tools voor ervaren gebruikers.

Waar bevindt de Apps-toets zich op een standaard Microsoft-georiënteerd toetsenbord?

Sneltoetsen kunnen onze workflow aanzienlijk vereenvoudigen, maar wat doe je als je wordt verteld dat je een sneltoets moet gebruiken met een obscure toets waarvan je niet eens zeker weet of deze op je toetsenbord staat? De SuperUser Q&A-post van vandaag heeft het antwoord om een ​​gefrustreerde lezer te helpen de sleutel te vinden waarnaar hij op zoek is.

Geek Trivia: de memorisatietechniek die wordt gebruikt door geheugenwedstrijdkampioenen wordt genoemd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u Always-On-schuifbalken terugbrengt in Mac OS X

Als Macs nieuw voor u zijn, is het u misschien opgevallen dat er geen schuifbalken zijn in Finder-vensters, webpagina's, enzovoort. Dit kan moeilijk (en vervelend) zijn om aan te wennen, maar dat hoeft gelukkig niet.