Geek Trivia: Welke gameconsole heeft de meeste titels?

Playstation 2 Wii Nintendo Entertainment-systeem Xbox 360 geek-trivia-welke-game-console-de-meeste-titels heeft foto 2


Antwoord: Playstation 2

Als het gaat om de grootste selectie consoletitels, is er geen console, oud of nieuw, die de immense verzameling beschikbare Playstation 2-titels kan ondersteunen.De Playstation 2 werd oorspronkelijk uitgebracht in maart 2000 en werd officieel stopgezet in januari 2013. In de bijna 13 jaar van actieve productie werden meer dan 2000 titels uitgebracht voor de console. Dit deel plaatst de titellijst voor de Playstation 2 veel verder dan elke andere console en mijlenver voorbij andere consoles van de zesde generatie, zoals de Gamecube (646 titels), de Xbox (986 titels) en de Dreamcast (720 titels).

Meer verhalen

Thema's in klassieke stijl terugkrijgen op Windows 8 of 10

Windows 8 en Windows 10 bevatten niet langer het Windows Classic-thema, dat sinds Windows 2000 niet meer het standaardthema is. Als je niet van alle nieuwe kleuren en de glanzende nieuwe look en feel van Windows 10 houdt, kun je altijd terugkeren naar de super-old-school look.

Vertrouwt Windows nog steeds op MS-DOS?

Er was eens Windows, nou ja, de Windows-dressing voor DOS, maar is Windows nog steeds afhankelijk van de DOS-architectuur voor dagelijkse bewerkingen? Lees verder terwijl we het onderzoeken.

Vintage Star Wars-reisposters [Image Collection]

Kunstenaar Steve Thomas vond een unieke manier om zijn passie voor Star Wars en zijn werk te combineren met deze geweldige set vintage reisposters voor een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan.

Geek Trivia: Als u last heeft van prosopagnosia, kunt u wat niet zien?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Beginner Geek: Windows opnieuw installeren op uw computer

Het opnieuw installeren van Windows is een van de gemakkelijkste manieren om softwareproblemen op uw computer op te lossen, of deze nu traag is of door virussen is geïnfecteerd. U moet ook Windows opnieuw installeren voordat u van een oude pc afkomt.

Officiële Dropbox-app voor Windows 8 is nu beschikbaar

Het wachten is eindelijk voorbij voor degenen onder jullie die geduldig hebben gewacht op Dropbox om hun officiële Windows 8-app uit te brengen. Installeer de app en even later kunt u genieten van gemakkelijke toegang tot uw online bestanden, rechtstreeks vanaf het startscherm.

Verstuur gecodeerde e-mails via Gmail met een Chrome-extensie

Wilt u gevoelige informatie via e-mail verzenden? Normale e-mailberichten kunnen worden onderschept of gehackt voordat ze de ontvanger bereiken. U kunt echter een gratis extensie voor Google Chrome gebruiken, SafeGmail genaamd, waarmee u versleutelde e-mails naar iedereen kunt verzenden.

Geek Trivia: wat is de hoogste structuur in de Verenigde Staten?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Retro Game Boy gewijzigd in een Android-gamepad

Er zijn talloze geweldige retro-game-emulators voor het Android-platform, maar het gebruik van het aanraakscherm als gamecontroller is een matte oplossing. Deze leuke elektronica-hack verandert een oude Game Boy in een hoes/controller voor je telefoon.

Hoe voeg ik tekstsnelkoppelingen toe aan het dialoogvenster Uitvoeren van Windows?

Windows wordt voorverpakt geleverd met een heleboel handige snelkoppelingen voor het uitvoeren van dialoogvensters om u te helpen apps en hulpprogramma's rechtstreeks vanuit de uitvoeringsbox te starten; is het mogelijk om uw eigen aangepaste snelkoppelingen toe te voegen?