Geek Trivia: Welke band ontleent zijn naam aan een meeteenheid?

Megadeth Korn Aerosmith Anthrax

geek-trivia-welke-band-zijn-naam-ontleent-van-een-meeteenheid foto 2
Antwoord: Megadeth

Noem het woord megadeath vandaag en de meeste mensen denken aan de heavy metalband met die bijnaam. Noemt u echter zestig jaar geleden megadood, dan zou u denken aan het spookbeeld van een nucleaire holocaust.De term megadood is bedacht door nucleaire wetenschappers, onderzoekers en militaire strategen die een term probeerden te creëren om de enorme omvang van sterfgevallen vast te leggen die zouden volgen op een nucleaire aanval. Een megadood werd gedefinieerd als een miljoen doden direct als gevolg van een nucleaire explosie.

Toen de band Megadeath in 1983 werd opgericht, haalden ze de naam uit een politiek pamflet over nucleaire ontwapening - een passend begin voor een band die later bekend zou worden om zeer politieke liedjes die graven in het militair-industriële complex en de wereldwijde oorlogsmachines.

Meer verhalen

Snelkoppelingen toevoegen aan mijn computer in Windows

Heb je je ooit afgevraagd hoe je met die tweaking-programma's van derden aangepaste snelkoppelingen aan het dialoogvenster Computer kunt toevoegen? Het is eigenlijk heel gemakkelijk.

Geniet van snel puzzelplezier voor onderweg met 'Move the Box'

Ben je dol op puzzels die je vermogen testen om de snelste en meest efficiënte manier te vinden om ze op te lossen? Dan is ‘Move the Box’ een spel dat je zeker wilt uitproberen. 'Move the Box' is de perfecte keuze voor die momenten waarop je maar een paar minuten hebt om te spelen of op zoek bent naar een geweldig puzzelspel

Geek Trivia: Ondanks wat Jurassic Park ons ​​zou doen geloven, welke dinosaurussen waren best klein?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Oudere versies van Yahoo! Mail en 'Mail Classic' worden afgesloten, upgrade nu uw accounts

Bent u of kent u iemand die een oudere UI-versie van Yahoo! Mail of misschien zelfs de Classic Edition? Dan zal dit nieuws specifiek voor u interessant zijn. Vanaf 3 juni Yahoo! pusht verplichte upgrades naar de nieuwste gebruikersinterface voor alle e-mailaccounts en we hebben de informatie die je nodig hebt als je

Hoe iFunBox te gebruiken als een robuust iTunes-alternatief?

Als je van je iOS-apparaat houdt, maar geen fan bent van iTunes, is er een manier om je apparaat zonder te beheren. Lees verder terwijl we u laten zien hoe u minder tijd kunt besteden aan het synchroniseren van bestanden en rondhangen met iTunes en meer tijd kunt besteden aan het genieten van uw apparaat.

RSS-feeds delen tussen Internet Explorer en Outlook met behulp van de algemene feedlijst

De Common Feed List is een lijst met geabonneerde RSS-feeds die wordt opgeslagen met uw Windows-gebruikersprofiel. RSS-clients, waaronder Windows Internet Explorer en Outlook, gebruiken deze lijst zodat u uw RSS-abonnementen op één locatie kunt configureren voor meerdere lezers.

Waarom Google Reader stierf: 4 alternatieven voor RSS-lezers

Google Reader zal binnenkort dood zijn, maar het is al lang stervende. Een afnemend gebruikersbestand, gebrek aan innovatie en gebrek aan massale aantrekkingskracht hebben het gedoemd. Mensen gebruiken andere soorten diensten om op de hoogte te blijven van hun favoriete websites.

Hoe en waarom alle apparaten in uw huis één IP-adres delen

Als u bent zoals de meeste mensen, geeft uw internetprovider u een enkel Internet Protocol-adres en deelt uw router dit met alle aangesloten apparaten in uw huis.

Geek Trivia: IV Is de Romeinse cijferaanduiding voor 4 overal, maar ...?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Desktop Fun: Doorways Wallpaper Collection Series 2

Er is altijd een mogelijkheid dat er een onverwachte reis of avontuur voor je ligt elke keer dat je door een deuropening gaat, dus pak je spullen in en bereid je voor om door te stappen. Verken de landen achter deze deuropeningen op uw bureaublad met de tweede in onze serie Doorways Wallpaper-collecties.